Oceniacz.pl Niezależny serwis oceny bazy hotelowej w Polsce i na świecie.
  • Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • Oferty wyjazdów
  • Opinie
  • Forum

Zaloguj się lub zarejestruj.

Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi Regulamin

Najbardziej nieudane wakacje (Strona 1 z 3)

Forum Oceniacz.pl » Hyde Park » Najbardziej nieudane wakacje

Strony 1 2 3 Następna

Informacja przez RSS

Posty [ 1 do 10 z 25 ]

1 Temat przez zypek 2011-02-08 12:54:17

• zypek
  • zobacz proifl »

Temat: Najbardziej nieudane wakacje

Który z waszych wyjazdów uznajecie za zdecydowanie najgorszy i dlaczego?
Ja kiepsko wspominam Egipt tj. wyjazd był fajny, ale na Okęciu spędziliśmy... 12 godzin ;/
Najgorszą przygodą ze wszystkich moich wyjazdów był wypad do Włoch z Europoltour. Biuro się chyba pomyliło i zamiast autokaru klasy lux, podstawiło coś na wzór gimbusa big_smile 14 godzin podróży w tragicznych warunkach. Czekam na Wasze relacje.

2 Odpowiedź przez picia 2011-02-09 14:29:45

• picia
  • zobacz proifl »

Odp: Najbardziej nieudane wakacje

Witaj,
ja wszystkie wakacje zaliczam do udanych, bo to wakacje! Najważniejszym na wakacjach jest to, by do wszystkiego podchodzić z dystansem. Mógłbym się czepiać pokojów w Paralii, plaż w Makarskiej, brudu w Złotych Piaskach, ale po co? Nie szukacie problemów, a wtedy zawsze będziecie zaliczać swoje wakacje do udanych. Tak jak ja ;-)

3 Odpowiedź przez niedzwiadek 2011-02-09 16:19:22

• niedzwiadek
  • zobacz proifl »
  • Bielsko-Biała

W 2009 roku we wrześniu byłam na Chalkidiki na palcu Kassandra. Nie polecam w miesiącach jesiennych wyjazdu, ponieważ pogoda nie jest za specjalna. Przy korzystaniu z wycieczki na Meteory padał nam deszcz, ale i tak widoki zapierały dech. Glony na plaży. Nie były to moje najgorsze wakacje, ale informuję, że w te rejony Grecji lepiej polecieć w miesiącach letnich. smile

4 Odpowiedź przez sofik 2011-02-10 15:37:20

• sofik
  • zobacz proifl »

Grecja kontynentalna jest najfajniejsza od czerwca do końca września. Na pogodę nic się nie poradzi więc nie wskazujmy jej jako przyczynę nieudanych wakacji ;-) Zresztą, skoro widziałaś meteory to wspomnienia masz niezapomniane. Sam miałem okazje je oglądać ;-) Widoki zapierające dech w piersiach ;-)

5 Odpowiedź przez trombek 2011-03-30 15:44:22

• trombek
  • zobacz proifl »

Moje najbardziej nieudane wakacje to niestety tydzień spędzony nad Morzem Bałtyckim. To była prawdziwa katastrofa. Wybraliśmy się do Mielna. Początek sierpnia - pogoda powinna być teoretycznie idealna. W praktyce jednak okazało się, że przez 7 dni padało. Nie dostąpiliśmy szczęścia kąpieli w morzu. Zamoczyłem jedynie palec, ale woda była tak zimna, że mnie odrzuciło. Przez większość czasu chodziliśmy w ciepłych kurtkach, a wieczory oczywiście spędzaliśmy w barach. Po tych wakacjach wyjeżdżam już wyłącznie w miejsca, w których pogoda jest gwarantowana. Chcę wrócić opalony! wink

6 Odpowiedź przez dupson 2011-04-05 12:13:45

• dupson
  • zobacz proifl »

Nigdy nie wybrzydzałem na wakacjach, ale na jednych byłem porządnie wkurzony. Nasz rezydent był tak zamotany, że każdy miał powiedziane inne godziny wyjazdu na wycieczkę fakultatywną. My nie pojechaliśmy, znajomi również, a pieniędzy nam nie oddano. Gość słabo mówił po polsku, a wszystko działo się w Egipcie. Wycieczkę nadrobiliśmy samodzielnie ;-)

7 Odpowiedź przez rabek 2011-04-08 13:01:25

• rabek
  • zobacz proifl »

Może nie były bardzo nieudane, ale zachowały mi się w pamięci.
To wakacje w Egipcie. Podczas wycieczki fakultatywnej mieliśmy wypadek. Nic nikomu się nie stało - straciliśmy jedynie szybę, ale towarzyszyło temu tyle problemu, że masakra. Kłótnie pomiędzy kierowcami, policja i przesłuchania. Straciliśmy w sumie 6 godzin. Fatalne przeżycie.

8 Odpowiedź przez czil 2011-04-14 14:39:05

• czil
  • zobacz proifl »

Na szczęście nie byłem jeszcze nigdy na całkowicie nieudanych wakacjach, ale mogę wspomnieć o kilku faktach, które wypoczynek psuły. Kiedyś wracając z Bułgarii dostaliśmy takich kierowców, którzy musieli pytać się miejscowych o to, jak dalej jechać. Musieliśmy stawać co jakiś czas i pytać. Biuro zaoszczędziło na nawigacji... Całe 400 złotych ;-)

9 Odpowiedź przez sofik 2011-04-27 15:02:52

• sofik
  • zobacz proifl »

czil - te wakacje, które przez Ciebie będą ocenione pozytywnie, przez wielu innych mogą być ocenione negatywnie. Najważniejsze jest podejście ;-) Ty masz dobre, ja mam dobre i dlatego nasze wakacje zawsze będą fajne ;-)

10 Odpowiedź przez meroll 2011-05-02 14:25:23

• meroll

Egipt, Hurghada, hotel Albatros Palace.... Miał być hotel z marzeń a okazało się, że w tańszych jest ładniej, czyściej i przyjemniej. Zawiodłam się na tym hotelu, i to bardzo! Powrót samolotem z niespodziankami-mgła w Krakowie-podchodzimy do lądowania i nagle dziób w górę i heja do Gdańska;)Nie zapomnę tych kilku minut ciszy na pokładzie po tym manewrze...

Posty [ 1 do 10 z 25 ]

Strony 1 2 3 Następna

Forum Oceniacz.pl » Hyde Park » Najbardziej nieudane wakacje

Szybka odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki