No to Grazyno spotkamy sie w Leili bo my lecimy 7.09-20.09 ale tydzien rejs a potem hotel .Mam nadzieje ,ze pobyt bedzie udany pozdrawiam
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum Oceniacz.pl » Kontakty i towarzystwo w podróży » Egipt - Alf Leila Wa Leila - wakacje 2012 » Dodaj nową odpowiedź
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
No to Grazyno spotkamy sie w Leili bo my lecimy 7.09-20.09 ale tydzien rejs a potem hotel .Mam nadzieje ,ze pobyt bedzie udany pozdrawiam
14 09 - 28 09 Alf leila 2+1 lecimy z Gdanska
Ktoś leci do Leili we wrześniu?
My lecimy z córką 6 lat 27.07 także z Katowic ![]()
do ALi czyli bedziemy przez tydzień sasiadkami ..ja tez lece z Katowic 20 lipca 2+2...
Ja lecę z mężem i dzieciakami córeczka 4 latka i synek 2 latka - 27.07 na tydzień z Katowic ![]()
lecimy z żoną i córką 10 lat - 03 sierpnia z Katowic
Ja lecę 05 lipca 2012 do leili z mężem i córką 10 letnią...jak biuro nie zbankrutuje tfu tfu,bo to co się dzieje ostatnio,najpierw Triada,teraz Ecco....my lecimy z Oasis
urlopowicz wiec sie najprawdopodobniej spotkamy :-)
Witam, byłam we wrześniu w Alfie i polecam . Hotel duży , czysty, miła obsłuyga, dobre jedzenie ![]()
Siema!
Ja lecę ze znajomymi w terminie 28.06-5.07.
Lecimy z Poznania.
ja lece 29.06-Katowice
a w czerwcu nikt nie leci ...........
Ewa, ja też lecę do Alf Leili mniej więcej w tym samym terminie. ; ) W jakim wieku jesteście? ![]()
A co do biura Summerelse to byłam z nimi w lutym i polecam gorąco!!! Profesjonalni rezydenci, super wycieczki fakultatywne i opieka przez cały pobyt na 6+ !!!
zero problemów z transportem itd.
Forum Oceniacz.pl » Kontakty i towarzystwo w podróży » Egipt - Alf Leila Wa Leila - wakacje 2012 » Dodaj nową odpowiedź