Oceniacz.pl Niezależny serwis oceny bazy hotelowej w Polsce i na świecie.
  • Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • Oferty wyjazdów
  • Opinie
  • Forum

Zaloguj się lub zarejestruj.

Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi Regulamin

Dodaj nową odpowiedź

Forum Oceniacz.pl » Tunezja » Tunezja w lutym » Dodaj nową odpowiedź

Dodaj nową odpowiedź

Dodaj odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki

Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.

Wymagane dane do wprowadzenia dla gości

Captcha image. Turn pictures on to see it.
Wymagana informacja
Dodatkowe ustawienia

Podgląd tematu (najnowsze pierwsze)

1 Post przez lonia 2012-03-19 11:16:09

eee.... Bałtyk po kilku tygodniach ładnej pogody ma nawet 20 stopni ;-)
Ale to się nie zdarza zbyt często. Mnie to skutecznie zniechęca do jakichkolwiek wyjazdów nad polskie morze ;-)

2 Post przez lonia 2012-03-19 11:14:56

eee.... Bałtyk po kilku tygodniach ładnej pogody ma nawet 20 stopni ;-)
Ale to się nie zdarza zbyt często. Mnie to skutecznie zniechęca do jakichkolwiek wyjazdów nad polskie morze ;-)

3 Post przez rabek 2012-03-16 11:12:28

Filemon - pomyśl sobie, że Bałtyk ma taką temperaturę w środku wakacji ;-)
Tak więc 18 stopni możesz traktować jak wakacje w Polsce, w pełni sezonu.

4 Post przez filemon100 2012-03-08 18:42:33

spokojnie można, wiadomo w basenie sie nie pokapiesz czy w morzu bo przy temperaturze 18 stopni to zaziębić się tylko można..ale jest zielono, mandarynki rosną, ptaki śpiewają wiosna a u nas zima i śnieg tak jak w lutym było

5 Post przez endru 2012-03-08 11:31:44

Po twoich wpisach przekonałem się, że tam można jechać na wakacje w tym czasie...
Wcześniej przez myśl by mi to nie przeszło heh...

6 Post przez filemon100 2012-03-08 11:02:45

jak najbardziej polecam luty u nas na minusie 18 a tam 18 , 20 stopni ciepła, animacje codziennie, wiadomo ,że nie to c  w lecie ale polecam naprawdę , nawet sie troszke opalaliśmy .. Polecam Khartago El Ksar super hotel, super animacje i jedzenie

7 Post przez kurak 2012-03-05 11:38:10

Byłem zdania, że Tunezja w lutym nie ma kompletnie sensu, ale po tym co pisze filemon, widzę że nawet wtedy może tam być fajnie. Trzeba tylko znaleźć hotel, który będzie posiadał atrakcje. O morzu/basenach raczej nie ma mowy. Chyba że baseny podgrzewane ;-)

8 Post przez lonia 2012-02-23 11:52:51

Odpowiedzią niech będzie aktualna pogoda - 16 stopni i niebo zachmurzone.
Moim zdaniem luty nie jest miesiącem na Tunezję. Nawet dla zwiedzania. Chyba że ktoś rzeczywiście chce zapomnieć o świecie i po prostu odpocząć. Tylko niewielka część hoteli wtedy normalnie działa.

9 Post przez szymonek 2012-01-31 11:26:00

A ja chciałbym się tam wybrać w lutym - twierdzicie, że pogoda nie jest odpowiednia nawet dla zwiedzania, a ja uważam, że jest. Przez 10 dni można zobaczyć wszystkie najważniejsze miejsca, a później np. przyjechać na 7 dni leżakowania w wakacje ;-)

10 Post przez karles 2012-01-24 12:05:33

Teraz w Tunezji jest 15 stopni i pada deszcze ;-)
Dla mnie nie są to ani warunki do zwiedzania, a tym bardziej nie do wypoczywania ;-)
Jeśli Tunezja to przynajmniej pod koniec maja, kiedy warunki rzeczywiście będą znacznie bardziej przyjazne.

11 Post przez Agnieszka76 2012-01-23 19:22:14

Byłam w Tunezji na przełomie stycznia i lutego w 2008 roku - w Hammamecie, było bardzo przyjemnie. Temperatura w dzień wynosiła od 16 do 20 stopni, słońce  świeciło cały tydzień i nawet się dało opalić zwiedzając w bluzkach z krótkim rękawkiem. Oczywiście sweterek się przydawał w miejscach gdzie wiało ale i bez sweterka pochodziłam sobie:). 2 tygodnie po manie była w tym kraju moja siostra i tylko 1 dzień padało przelotnie, nawet miała cieplej niż ja:). Na Wyspach Kanaryjskich jest tylko nieco cieplej a na Maderze myślę, że nawet (zależy oczywiście w którym miejscu) zimniej niż w Tunezji. Serdecznie polecam Tunezję zimą - do zwiedzania to wprost idealny czas!!!

12 Post przez promos 2012-01-12 12:35:54

Ale ja zmarzluchem nie jestem ;-)
Wiadomo że nie chodzi o opalanie, a porządne zwiedzanie. Trochę chyba przesadzacie z tym zimnem. A może się wypowiedzieć ktoś, kto faktycznie w tym okresie był w Tunezji?
Wasze wypowiedzi wyglądają raczej na czystą teorię.

13 Post przez antekk 2012-01-05 11:11:18

No już nie jak u nas. Dziś pada śnieg, a pogoda jest po prostu fatalna ;-)
Mimo wszystko jednak odradzam Tunezję w lutym, bo wtedy nie ma warunków nawet do zwiedzania. Lepiej sobie odpuścić i wyjechać na wiosnę. Teraz wybór hoteli będzie symboliczny, a jeśli już je znajdziecie to będą kiepskie. Tylko niewielka część hoteli w Tunezji posiada normalne ogrzewanie ;-)

14 Post przez filemon100 2012-01-04 12:31:09

dokładnie w tunezji w dzien teraz jest 16 , 18 stopni w nocy temperatura spada nawet poniżej 10 stopni to prawie jak u nas teraz:-)

15 Post przez chorwat 2012-01-04 11:30:14

Hmm... zwiedzania? W kurtkach? Zwiedzanie Tunezji jest fajne na wiosnę, na jesieni, ale nie zimą.
Wcale nie jest powiedziane, że temperatury będą przyzwoite. Wiosną temperatura jest bardzo przyjemna, można swobodnie zwiedzać, a prawdopodobne nawet, że woda w basenach będzie ciepła ;-)

Forum Oceniacz.pl » Tunezja » Tunezja w lutym » Dodaj nową odpowiedź

Partnerzy: Hotele | Last Minute

• O nas
  • Regulamin serwisu
  • Polityka prywatności
  • Pomoc - FAQ
  • XML
  • Blog
  • Centrum prasowe
  • Reklama
  • Partnerzy
  • Mapa witryny
  • Kontakt

Wszystkie prawa zastrzeżone YoYo Sp. z o.o. © 2003-2009.