Oceniacz.pl Niezależny serwis oceny bazy hotelowej w Polsce i na świecie.
  • Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • Oferty wyjazdów
  • Opinie
  • Forum

Zaloguj się lub zarejestruj.

Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi Regulamin

Dodaj nową odpowiedź

Forum Oceniacz.pl » Egipt » Egipt z jakim biurem. » Dodaj nową odpowiedź

Dodaj nową odpowiedź

Dodaj odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki

Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.

Wymagane dane do wprowadzenia dla gości

Captcha image. Turn pictures on to see it.
Wymagana informacja
Dodatkowe ustawienia

Podgląd tematu (najnowsze pierwsze)

1 Post przez endru 2012-02-14 11:26:08

Boże - co to za dziecko?
Hotel ma duże znaczenie, biuro już mniejsze, bo od niego niewiele zależy.
Jeśli macie miejsce w hotelu to wszystko będzie ok. Szczególnie w ramach last minute różnice w ofertach bywają znaczące - wtedy ten sam hotel może kosztować nawet 2 tyś więcej w różnych biurach. Kwestia tego, jaka oferta będzie rzucona ;-)

2 Post przez romcio 2012-02-13 21:13:15

zgadzam się z Tobą summer, ważne jaki hotel sobie wyszperamy żeby dobrze spędzić wakacje.Różnice w cenie są , np ten sam hotel dajmy na to Alf Laila czy Jungle Aqua będą się różniły w cenie w różnych biurach ALE np z droższego TUI polecisz do Alf Laila i - wejdziesz za darmo z opcją All do Jungla Aqua i odwrotnie- do Alf Laili na pokaz "Światło i Dzwięk", nie kupujesz wizy / masz ją wliczoną- bynajmniej tak było/ to taki przykład dwóch zajebistych hoteli obok siebie , z których chciałoby się skorzystać .

3 Post przez summer 2012-02-13 11:10:33

Mało istotne biuro, a ważny hotel, bo to głównie od niego uzależniona jest "jakość" na wakacjach.
A różnice w cenach bywają znaczące. Np. Summerelse na popularne wśród Polaków hotele proponowało zdecydowanie najniższe ceny. Alf Leila w maju kosztował 999 złotych na 7 dni. To buła cenowa masakra.

4 Post przez nakos 2012-02-03 11:47:33

W Egipcie byliśmy raz i były to wakacje z Triadą. Dodam, że wakacje bardzo udane ;-)
Dobry rezydent, fajni piloci, dobrze zorganizowane wycieczki, hotel zgodny z opisem i wszystko na czas. Byliśmy mega zadowoleni ;-)

5 Post przez turrist 2012-02-01 11:35:15

My byliśmy w Egipcie 2 razy, za każdym razem z innym biurem i zawsze było super.
Może to nawet nie kwestia biura, ale nastawienia i ludzi na których trafia się na miejscu.
Rezydentów, pilotów mieliśmy spoko. Z hotelu również byliśmy zadowoleni, tak więc nie ma co na narzekać ;-)

6 Post przez doiwony12 2012-01-31 18:05:35

Polecam Bee Free. Są własnością Rainbow i są super.Byłam z nimi dwa razy i żadnych niespodzianek nie miałam.Rezydentami są Polacy.Przynajmniej tak jest w Hurghadzie .Szczerze polecam

7 Post przez julietta 2012-01-31 11:27:17

Ja z rodzinką byłam z Oasis Tour w Egipcie. I powiem wam , że byliśmy wszyscy pod wrażeniem. Obawialiśmy się , że spotka nas coś nie miłego a tu taka niespodzianka. Na lotnisku co 2 metry stali bardzo sympatyczni arabowie z tabliczką "Oasis Tours" brali walizki i prowadzili do autokaru. I nie żądali żadnego bakszyszu , oczywiście aż trudno było nie dać tacy byli mili ale nawet jak się nie dało to nie zmieniało się ich podejście do pracy. wink Rezydent biura też bardzo miły , arab mówiący biegle po polsku. Z wylotem i odlotem nie mieliśmy żadnych problemów. Teraz w czerwcu lecimy do Sharmu z Neckermanna. smile

8 Post przez dupson 2012-01-31 11:14:18

Większość biur ma w swojej ofercie Egipt.
Polecam Sky-club, Triada, Alfa-star, Summerelse. Pewnie inne biura również mają dobre hotele w ofercie.
To ostatnie biuro miało w zeszłym roku jedne z niższych cen np. na hotel Jungle.

9 Post przez hitlon 2012-01-26 11:48:47

Byłem ze Sky-clubem i z Triadą. Za każdym razem wakacje były udane. Głównie to kwestia wyboru hotelu, bo na miejscu ci rezydenci jako tako się sprawują. Nie polecam hoteli bardzo tanich, bo wtedy nawet najlepszy pilot i rezydent nie sprawią, że wasze wakacje będą udane.

10 Post przez jorgos53 2012-01-24 11:01:46

I jeszcze coś - bywam w E. dwa razy w roku od siedmiu lat i tak : polecam 3* to np. Jasminn Village
4* - SEA GULL !!!  lub Alladni czy Ali Baba ,a 5*( tani )  Sea Star Beau Rivage , Prima Life makbi Resort, Jungle P...., Alfa Leila ..., Titanic palace ..
Oczywiście  dobieram ( pod swoje upodobania) hotele do okolicznych raf których jeszcze nie zwiedziłem - nurkując . Tak aby mieć krótką drogę .

11 Post przez jorgos53 2012-01-24 10:57:20

w Egipcie byłem z : Neckeramann, Alfa Star , Exim Tours , Oasis T. , TUI i Rainbow T.

w sumie dość mało zależy od biur np.  z Ala - opóźniony( 5 godz.)  samolot,Exim - 7 + 7 Nil > słaby hotel na pobycie ( ale to chyba moje skąpstwo UWAGA do Egiptu NIGDY hotel 3 -4 * !! ) Neckerman - dla mnie bomba

12 Post przez aniaanulka 2012-01-23 19:27:43

Z jakiego biura podrózy wybieracie sie do Egiptu?

Forum Oceniacz.pl » Egipt » Egipt z jakim biurem. » Dodaj nową odpowiedź

Partnerzy: Hotele | Last Minute

• O nas
  • Regulamin serwisu
  • Polityka prywatności
  • Pomoc - FAQ
  • XML
  • Blog
  • Centrum prasowe
  • Reklama
  • Partnerzy
  • Mapa witryny
  • Kontakt

Wszystkie prawa zastrzeżone YoYo Sp. z o.o. © 2003-2009.