ha a my z katowic wylot o 19.30 w hrg na 23.30 w pokoju moze bedziem o 2 biuro sun fun
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum Oceniacz.pl » Biura podróży » Godziny wylotów z Poznania » Dodaj nową odpowiedź
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
ha a my z katowic wylot o 19.30 w hrg na 23.30 w pokoju moze bedziem o 2 biuro sun fun
Aniu - dowiedzieliśmy się o 12 w południe, ale wcale nie jest tak za każdym razem, że wtedy zostaje się w hotelu. Rok temu dowiedzieliśmy się również o 12, że jest zmiana godziny wylotu z 22 na 4 rano. Cały ten czas spędziliśmy na lotnisku. Nie pozwolono nam zostać w hotelu. Szkoda gadać ;/
Radosna, bo domyślam się, że informacja była wcześniej i nie musieliście czekać na lotnisku! Odnośnie pytania Kr. - Niestety tak jest, bo czarter leci kilka razy, więc to istna ruletka, "jak komu przypadnie, tak mu bęc".
Niestety, ale może. Również mieliśmy wylot o tej samej godzinie o powrót zaplanowany na 13. Na szczęście było opóźnienie lotu i dopiero o 20.30 go mieliśmy. Była to bardzo radosna wiadomość ;-)
Witam wszystkich!!
Mam wykupione wczasy na maj do hurghady, dowiedzialem sie ze wylot mam 4.05 z wro 20.30 z jednym przewoznikiem ( na miejscu ok 1 w nocy) a wylot powrotny o 10 z innym. Moje pytanie jest takie czy biuro ma prawo zafundowac mi tak skrocone wczasy? Na dodatek na te same wczasy z katowic wylot o 5 rano 4.05 a powrot po 20 ;/
Pozdrawiam
dopłacałem 25$ za osobe dorosłą , za dziecko nic. Cena była znana przeze mnie przed wylotem i miałem ją zapłacić przed godz 12 w piątek - podczas wymeldowania.Kiedy podszedłem do recepcji zaproponowali gratis do godz 15 , jednak skorzystałem z dopłaty i opuszczenie pokoju przed godz 18 i dla mnie miało to sens jeszcze z kilku innych powodów.
Pogoda ok, temp w dzień od 28 - 35 st, przez cały jeden dzień w tygodniu pochmurnie i mrzawka przez około 5 minut.Problem z telefonami komórkowymi ,nie można się połączyć z Polski i między sobą.Połączenia nawiązane na nr w Polsce - ok.
pozdrawiam
A ile dopłacaliście za te 2,5 godziny? Był sens?
Jaka pogoda w Egipcie? ;-)
hm, w sumie to wróciłem w sobote w nocy
witam, właśnie wróciłem w piątek z Hurghady.Zakwaterowali nas w dniu przyjazdu o 11.30 , wykwaterowali po dopłacie o 17.30/wylot o 21.10 do Poznania/ chociaż do godziny 15 mogłem zajmować pokój bez dodatkowej dopłaty.Hotel Titanic Resort , polecam.Kilka bardzo miłych majli przed wyjazdem do managera hotelu działa znakomicie / + kosz owoców na powitanie i pokój w dobrym miejscu/
pozdrawiam
Okropnie to niesprawiedliwe ![]()
a ja własnie sie dowiedziałam ze wylot mamy o 15:40 z Wrocławia a wylot o 10:15 do Wrocławia...czyli z siedmiu dni zrobiło sie 5...porażka ...
Już nie mogę się doczekać ![]()
Amcia - idealnie. Wydłużyli wam wakacje na maksa. Jeśli tylko będzie bezpieczne miejsce na bagaże, to macie jeszcze dodatkowe pół dnia wakacji ;-)
A ja lecę z Katowic o 6.00 rano 27.07, a do Katowic mam wylot o 21.30 03.08
Dzisiaj Summerelse wysłało mi taką informację ![]()
JA lece z rodzinka 10 maja tylko jeszcze niewiemy o ktorej godzinie moze ktos leci z tui do Egiptu
Forum Oceniacz.pl » Biura podróży » Godziny wylotów z Poznania » Dodaj nową odpowiedź