Sejf w pokoju jest mały.Raczej 7 calowy tablet,dokumenty,telefon.Bylem w tym hotelu w zeszłym roku i telefon czy tablet ładował się cały dzień i nic nie zginęlo.
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum Oceniacz.pl » Porady dla wyjeżdzających » Pokoje w Alf Leila » Dodaj nową odpowiedź
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
Sejf w pokoju jest mały.Raczej 7 calowy tablet,dokumenty,telefon.Bylem w tym hotelu w zeszłym roku i telefon czy tablet ładował się cały dzień i nic nie zginęlo.
Dziękuję ![]()
Amcia - zmieści się. Ale akurat w Egipcie nie słyszałem o kradzieżach w pokojach. Sami mieliśmy laptopa w pokoju, który w dodatku leżał cały czas na wierzchu. Kompletnie nikt go nie ruszał.
a jak jets z sejfami w pokojach, też są ?
A czy w sejfie w recepcji zmieści się laptop?
hmmm...to może być ciekawe doświadczenie z tą telewizją ![]()
tv polonia o ile dobrze pamiętam też jest
a jak wygląda , właśnie telewizja? tylko to regionalna ich jest pewnie
?
wrzątek jak i kawa i herbata są dostępne 24 h przy barze
suszarka w hotelowym pokoju jest ,po za tym nic szczególnego po za łóżkiem,szafą,telewizorem itp ![]()
Suszarka również jest przydatna, szczególnie dla kobiet. Ewentualnie jakiś własny kubek, może łyżeczka... Nic więcej nie trzeba zabierać ze sobą. Raczej wszystko można załatwić w hotelu, ale oczywiście za opłatą.
dzięki bardzo za podpowiedz
Pozdr
Zabierzcie ze sobą klapki, kąpielówki ... i to wszystko ;-)
Jeśli macie ze sobą dziecko to kupcie jakiś mały czajnik do podgrzewania wody.
Co do warunków na statku to nie wiem - najlepiej zapytać w BP.
To czego nie masz na wyposażeniu możesz wypożyczyć np. czajnik, żelazko. Poza tym - czego jeszcze potrzebujecie? Przy all inclusive wyposażenie pokoju jest zawsze podstawowe, bo zresztą nic więcej nie jest potrzebne. Nie kojarzę jak to wyglądało z suszarką, ale chyba lepiej zabrać własną.
witajcie,
Mam pytanie, jak wyglądają pokoje w tym hotelu. Co jest na wyposażeniu,a co trzeba(warto) zabrać ze sobą?
I kolejne pytanie, jak sie ta sama sprawa ma z pokojami (kajutami) na statku(REjs po Nilu)
bardzo by mi zależało na poradzie od Was ,
Z góry serdecznie dziekuję ze wszelkie rady,porady:)
Pozdrawiam crazy efa
Forum Oceniacz.pl » Porady dla wyjeżdzających » Pokoje w Alf Leila » Dodaj nową odpowiedź