Witam! Najpiękniejsza i największa plaża w Hurghadzie z łagodnym zejściem do morza jest przy hotelu CORAL BEACH :-)
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
Zaloguj się lub zarejestruj.
Forum Oceniacz.pl » Egipt » Najpiękniejsze plaże » Dodaj nową odpowiedź
Wszystkie pola oznaczone (Wymagane) muszą zostać wypełnione.
Witam! Najpiękniejsza i największa plaża w Hurghadzie z łagodnym zejściem do morza jest przy hotelu CORAL BEACH :-)
Przy Hilton long beach jest ladna, dluga, piaszczysta plaza. Jedna z niewielu takich w Egipcie. Polecam.
w Egipcie najładniejsza plaża jaką widziałam to w Sharm - Farana Club - hotel położony na klifie - bajecznie ![]()
do Agusi242
plaża kamienista, pomost długi , bo długo jest płycizna pokryta rafami, przez co nie da sie kąpać, czy chodzic przy brzegu. zejscie z pomostu na samym jego końcu -od razu w głębinę. Fajne rafy - gratka dla snurkujących. Na materacu też można jak ktos sie uprze, ale to jest wtedy daleko od brzegu, wsród nurkujących..... niekoniecznie da sie swobodnie na materacu popływac
witam
Mam pytanie do Beaty_169 ja mam zamiar kupić wycieczke do Egiptu Sharm hotel Radisson Sas leca tam moi znajomi, mam pytanie odnosnie zejścia do morza coś więcej jak wyglada czy przy brzegu np. można pływać na materacu, czy rczej przez te rafy nie da rady, i jak jest tam na tym pomoście jak się schodzi czy odrazu głęboko? Prosze o jakieś info, z góry dziękuje
witam
Mam pytanie do Beaty_169 ja mam zamiar kupić wycieczke do Egiptu Sharm hotel Radisson Sas leca tam moi znajomi, mam pytanie odnosnie zejścia do morza coś więcej jak wyglada czy przy brzegu np. można pływać na materacu, czy rczej przez te rafy nie da rady, i jak jest tam na tym pomoście jak się schodzi czy odrazu głęboko? Prosze o jakieś info, z góry dziękuje
hotel desert rose w hurghadzie super laguna i super plaza przy hotelu , rozgwiazdy czerwone mozna zbierac rękami zaraz przy plaży ( oczywiscie nie wolno ).
EL FARANA CLUB-piękna plaża i rafa-polecam!!!
Piaszczysta duża plaża w Makadi Bay w hotelu Al Nabila. Rafa przy plaży. Polecam mimo odległości od Hurghady
hej ja wyruszałam jachtem nurkować z Safagi bardzo spokojne miejsce niedaleko Hurghady polecam
Na pewno w Hurghadzie.... . Jest to opinia moich znajomych. tam są takie plaże....
Ja osobiście spędzałam wakacje w Sharm el sheikh. Tam natomiast piękne rafy koralowe. Plaże również piękne (hotel Radison SAS), ale nie można zbytnio brodzić głęboko po morzu,ponieważ znajdują się skałki i rafy koralowe..... po których nie można chodzić. Ale z molo można pływać i podziwiać rafę koralową oraz przepiękne ławice ryb.....polecam ten hotel,,,,,,ponieważ posiada przepiękny teren basenowy oraz grotę z masażami (free).
Wiecie może gdzie w Egipcie znajdują sie piękne, płytkie i szerokie plaże? Ostatnim razem jak byłem w Egipcie w hotelu Sea Gull to niestety plaża hotelowa nie była zachwycająca, a zawsze mi sie marzyły plaże z delikatnym zejściem do morza;)
Forum Oceniacz.pl » Egipt » Najpiękniejsze plaże » Dodaj nową odpowiedź