Oceniacz.pl Niezależny serwis oceny bazy hotelowej w Polsce i na świecie.
  • Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • Oferty wyjazdów
  • Opinie
  • Forum

Zaloguj się lub zarejestruj.

Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi Regulamin

Pijaństwo na wakacjach ;-) (Strona 1 z 5)

Forum Oceniacz.pl » Hyde Park » Pijaństwo na wakacjach ;-)

Strony 1 2 3 4 5 Następna

Napisz odpowiedź

Informacja przez RSS

Posty [ 1 do 10 z 41 ]

1 Temat przez szymonek 2011-02-22 15:00:28

• szymonek
  • zobacz proifl »

Temat: Pijaństwo na wakacjach ;-)

Czy obserwując Polaków na wakacjach, szczególnie tych, korzystających z pakietu all inclusive, nie macie wrażenia, że przyjechali na jeden wielki melanż? ;-)
Nie korzystanie z wycieczek, codzienny kac, brak kąpieli w morzu... Jaki sens mają takie wakacje?
Czy nie łatwiej się opić w domu?

Raportuj Post 1 Cytuj Post 1

2 Odpowiedź przez agak 2011-02-23 12:36:20

• agak
  • zobacz proifl »
  • ..

Odp: Pijaństwo na wakacjach ;-)

no pewnie, ze łatwiej, ale po powrocie można się znajomym pochwalić z wczasów w Egipcie z all;))

Raportuj Post 2 Cytuj Post 2

3 Odpowiedź przez dominiko 2011-02-24 17:57:53

• dominiko
  • zobacz proifl »

Tylko czy to powód do dumy? ;-)
Ponoć 600 tysięcy Polaków odwiedza rocznie ten kraj, więc chyba większość już zaznała atrakcji pakietu all ;-) Ja też wieczorami przesiaduje w barze, ale to dla towarzystwa. Dzień spędzam na wycieczkach fakultatywnych i opalając się nad morzem ;-)

Raportuj Post 3 Cytuj Post 3

4 Odpowiedź przez szymonek 2011-02-24 18:26:44

• szymonek
  • zobacz proifl »

No panowie i panie - jak tu wyjechać na wakacje i się porządnie nie opić? ;-)
Skoro śmiejecie się z Polaków, to chyba jeszcze nie widzieliście Rosjan w akcji. Siedzą sobie dwie kobiety po 50. przy obiedzie. Kelner przynosi każdej po dwie setki wódki. Nie myślcie, że one przepijają. Wybiła godzina 14 ;-) Nawet "wyszkolonego" Polaka by to ruszyło - je nie.

Raportuj Post 4 Cytuj Post 4

5 Odpowiedź przez czil 2011-02-25 16:52:26

• czil
  • zobacz proifl »

Kolejne typowo polskie przekonania. Ja również piję na wakacjach, ale bez przesadyzmu ;-)
Jeśli jestem na all to raczej się nie ograniczam, bo przecież za to zapłaciłem. Z podobnego założenia wychodzi zapewne całe mnóstwo innych turystów. Dużo pijemy również dlatego, że przecież jakość alkoholi w hotelach nie jest najwyższa.

Raportuj Post 5 Cytuj Post 5

6 Odpowiedź przez annamg 2011-02-25 17:39:17

• annamg
  • zobacz proifl »

No to ja Was przebiję!!! W maju 2010 wybraliśmy się z mężem na Rodos. Było przed sezonem, więc 90% pasażerów samolotu, to emeryci. Nawet nie wiedziałam, że polskich emerytów stać na wyjazdy (pewnie nie wiem jeszcze wielu rzeczy, jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam). W samolocie całe mnóstwo tychże starszych osób popijało alkohol, wg mnie w dość dużej ilości. Podczas pobytu wybraliśmy się na kilka wycieczek fakultatywnych. Byli na nich nasi "znajomi" emeryci z samolotu, którzy do autokaru dochodzili o kulach, jedna pani z balkonikiem!!!, inna sapała, że ma astmę i musi siedzieć na pierwszym miejscu i że potrzebuje 2 miejsc, bo musi mieć dostatecznie dużo powietrza yikes)... Byłam ciekawa jak będzie wyglądać wieczór grecki z tymi osobami. Okazało się, że piją alkohol w dużych ilościach, tańczą sobie i narzekają- bo stolik im się nie podoba. W drodze powrotnej w samolocie, ta Pani z astmą i ta z balkonikiem tak się spiły, że aż wstyd!!!

Raportuj Post 6 Cytuj Post 6

7 Odpowiedź przez maja2 2011-02-25 19:56:07

• maja2
  • zobacz proifl »

smile)) niezłe

Raportuj Post 7 Cytuj Post 7

8 Odpowiedź przez turrist 2011-02-28 15:09:03

• turrist
  • zobacz proifl »

hahaha.... alkohol to domena Polaków ;-) Jednak okazuje się, że nie tylko nas i Rosjan. Mój szwagier jest kierowcą autokarów w Niemczech. Jeździ po całej Europie wożąc głównie ludzi na emeryturze. Żebyście wiedzieli co się tam dzieje ;-) Dla kierowcy najważniejsze, że może sprzedawać alkohol w autobusie, bo zapasy szybko się staruszkom kończą. Jeszcze odnoście samolotów - podczas mojego lotu do Turcji ekipa Polaków tak się opiła, że musieli ich wynieść z samolotu. Ot, tak ciekawostka ;-)

Raportuj Post 8 Cytuj Post 8

9 Odpowiedź przez antekk 2011-03-02 18:02:28

• antekk
  • zobacz proifl »

Kilka lat temu bylem na wakacjach w Grecji. Wyjazd autokarowy, pełno młodych ludzi, a w tym ekipa trzech kumpli, którzy codziennie robili imprezy. Każdego wieczoru zbierali się u nich wszyscy lubiący rozrywkę i bawili się tak do wschodu słońca. Później pobudka.... o 16, godzina nad morzem i rozpoczynamy kolejną imprezę. Dla wielu, szczególnie młodych Polaków idealne wakacje są właśnie takie ;-)

Raportuj Post 9 Cytuj Post 9

10 Odpowiedź przez picia 2011-03-15 16:44:04

• picia
  • zobacz proifl »

Rzucacie kamieniami, a kto z Was nigdy się nie opił na wakacjach? ;-)
Ja na wakacje wybieram się m.in. to po, by zapomnieć całkowicie o swoich codziennych problemach. Może alkohol nie jest na to sposobem, ale za to pozwala mi się wyluzować i lepiej bawić. Żadnym alkoholikiem nie jestem, ale wakacje to już coś innego ;-)

Raportuj Post 10 Cytuj Post 10

Posty [ 1 do 10 z 41 ]

Strony 1 2 3 4 5 Następna

Napisz odpowiedź

Forum Oceniacz.pl » Hyde Park » Pijaństwo na wakacjach ;-)

Szybka odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki