Oceniacz.pl Niezależny serwis oceny bazy hotelowej w Polsce i na świecie.
  • Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • Oferty wyjazdów
  • Opinie
  • Forum

Zaloguj się lub zarejestruj.

Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi Regulamin

Z kim wakacje możesz polecić? Sprawdzone (tanie) biura podróży. (Strona 1 z 14)

Forum Oceniacz.pl » Biura podróży » Z kim wakacje możesz polecić? Sprawdzone (tanie) biura podróży.

Strony 1 2 3 … 14 Następna

Napisz odpowiedź

Informacja przez RSS

Posty [ 1 do 10 z 131 ]

1 Temat przez rysio 2009-07-21 12:42:04

• rysio
  • zobacz proifl »

Temat: Z kim wakacje możesz polecić? Sprawdzone (tanie) biura podróży.

Witam,
ostatnio byłem na wakacjach w Tunezji z biurem Exim Tours i mimo kilku niepochlebnych opinii znalezionych w Internecie chciałbym to biuro pochwalić. Wyjazd był tygodniowy, z wylotem z Katowic – wylot wcześnie rano powrót popołudniem (wyjazd z hotelu o 16:00) więc pełne 7 dni wakacji – nic nie obcięte. Pilot / rezydent dobrze poinformowany i dostępny na miejscu, hotel bez zarzutu.

Mimo wcześniej przeczytanych opinii pokoje ładne ( na piętrze – nie w suterenie), miła obsługa, pyszne jedzenie. Jedynym minusem był tłok na stołówce – najlepiej było przyjść już pod koniec posiłku by spokojnie usiąść w względnej ciszy.

Niestety Exim ma dość wąską ofertę dlatego najpewniej w przyszłym roku będę szukał innego biura – czy możecie polecić coś sprawdzonego i w przystępnych cenach?

Raportuj Post 1 Cytuj Post 1

2 Odpowiedź przez zbigniew 2009-07-24 13:09:40

• zbigniew
  • zobacz proifl »

Odp: Z kim wakacje możesz polecić? Sprawdzone (tanie) biura podróży.

cześć rysio! od pięciu lat jeżdzę z biurem podróży GTI.jest to buiro sprawdzone i bez obaw można z niego korzystać.

Raportuj Post 2 Cytuj Post 2

3 Odpowiedź przez ALICJA ŁUKOMSKA 2009-08-05 18:44:38

• ALICJA ŁUKOMSKA
  • zobacz proifl »

Witam!

Mam pytanie wybieram się do Missiria do hotelu odessa beach. Czy ktoś może mi napisac jak tam było?

Raportuj Post 3 Cytuj Post 3

4 Odpowiedź przez Tomek z Warszawy 2009-08-09 21:20:57

• Tomek z Warszawy
  • zobacz proifl »

Ja polecam Sun&Fun:)Lecimy z dziewczyną drugi raz i na dodatek do Egiptu,ze względu na zorganizowanie biura i na bardzo dobrą ofertę hoteli i cen:)W tym roku padło na  Three Corners Resort Kiroseiz 5* za cenę 2750,.2tyg w ALL:)Generalnie to już się nie mogę doczekać!!!

Raportuj Post 4 Cytuj Post 4

5 Odpowiedź przez jerzy nawrotek 2009-09-06 19:35:28

• jerzy nawrotek
  • zobacz proifl »

Biuro przeze mnie sprawdzone to Selectours. Wakacje są zawsze dobre i jestem zadowolony, rodzina także. Od początku jakoś nam przypadli do gustu i tak od paru lat jesteśmy stałymi klientami. A to w sumie wszystko z lenistwa, skoro jest dobrze po co zmieniać, mnie się nie chce.

Raportuj Post 5 Cytuj Post 5

6 Odpowiedź przez Piotr Idziak 2009-09-19 13:21:14

• Piotr Idziak
  • zobacz proifl »

Do Nawrotekj: Czym Wam najbardziej zaimponował Selectours? Ja do tej pory korzystałem z oferty innych biur i różnie bywało. O Selectours słyszałem i chętnie poznam Twoją opinię bo widzę, że masz sporo doświadczeń z nimi. Będę wdzięczny za 4-5 zdań bardziej konkretnych.

Raportuj Post 6 Cytuj Post 6

7 Odpowiedź przez jerzy nawrotek 2009-09-19 15:51:43

• jerzy nawrotek
  • zobacz proifl »

PiotrIdziak napisał/a:

Do Nawrotekj: Czym Wam najbardziej zaimponował Selectours? Ja do tej pory korzystałem z oferty innych biur i różnie bywało. O Selectours słyszałem i chętnie poznam Twoją opinię bo widzę, że masz sporo doświadczeń z nimi. Będę wdzięczny za 4-5 zdań bardziej konkretnych.

Czym? Chyba przede wszystkim solidnością. Tym, że w ofercie nie ma niczego przesadzonego, że potem na miejscu jest to co ma być. Że można liczyć na pomoc i podpowiedź jak zwiedzić najlepiej miejsce do którego się pojechało, że są wycieczki fakultatywne. Choć może naprawdę tym, że to po prostu wygodne, miłe wakacje. Że z rodziną możemy pozwiedzać, niczym się nie przejmować i odtechnąć. Że wracamy z poczuciem że fajnie wydaliśmy pieniądze i nie żałujemy, to chyba najważniejsze, że nie żałujesz. Nie znam innych biur, ale też jak pisałem nie chcę znać tutaj dostaję to czego oczekuję.

Raportuj Post 7 Cytuj Post 7

8 Odpowiedź przez jerzy nawrotek 2009-09-21 20:21:37

• jerzy nawrotek
  • zobacz proifl »

Tak gwoli uzupełnienia, zawsze polecam wybierać hotel wg tego co się będzie chciało robić na miejscu, należy pamiętać, że wszystkich oczekiwań nie da się spełnić więc należy się zdecydować na coś bo to od naszego wyboru zadowolenie też zależy. Cała reszte zrobi biuro, mają dobry wybór hoteli, dobrych rezydentów i dobrą organizację. Jak pisałem ja przez te razy nie miałem obiekcji.

Raportuj Post 8 Cytuj Post 8

9 Odpowiedź przez Ewa 2009-10-07 13:20:24

• Ewa
  • zobacz proifl »

Cześć mam pytanie. Planujemy wyjaz na przyszłoroczne wakacje do Grecji . Czy możecie mi doradzić prze jakie biuro podróży wyjechać?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Raportuj Post 9 Cytuj Post 9

10 Odpowiedź przez Katarzyna 2009-10-27 16:29:41

• Katarzyna
  • zobacz proifl »

Cześć, mam pytanko, czy ktoś zna biuro turystyczne Span Travel? Jeśli tak to co o nim sądzicie, czy jest wiarygodne? Ktoś był na wakacjach z tym biurem? Dzięki.

Raportuj Post 10 Cytuj Post 10

Posty [ 1 do 10 z 131 ]

Strony 1 2 3 … 14 Następna

Napisz odpowiedź

Forum Oceniacz.pl » Biura podróży » Z kim wakacje możesz polecić? Sprawdzone (tanie) biura podróży.

Szybka odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki