Hotel Faleza Jastrzębia Góra

Faleza

Ocena hotelu (8 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 5.6
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.9
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 6.0
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    4.7
    • Basen 3.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 3.5
    • Sport 4.3
    • Obsługa 6.0
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

  • 6.0

    Jola_Sz ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Korzystałam kilka razy z usług Hotelu Faleza z racji bliskości od Trójmiasta.Super miejsce na 'ucieczkę od rzeczywistości' Czasami trafiał mi się pokój od strony parkingu,ale nie przeszkadzało to w niczym.Cisza i spokój w otoczeniu.Trochę mało bezpieczne zejście do morza,ale jesli komus to nie przeszkadza wystarczy podjechac do Jatrzębiej Góry.Pokoje od strony morza z cudownie kojącym widokiem.Jedzenie bardzo smaczne,obsługa na wysokim poziomie.Spa na 5+.Hotel połozony na uboczu Pokaż »

    2013-04-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    inesespaniol ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      4.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Przepiękny hotel, bardzo czysty i przestronny. Dużo basenów i terenów zielonych. Daleko od centrum. dokładny opis i wrażenia na moim blogu udanyurlop.blox.pl

    2012-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    lilly_extreme ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    czytając same dobre opinie o hotelu nabrałam odrobinę podejrzeń.Nie moze podobac się wszystkim...Jestem dość wybredna:)ale hotel oczarował mnie.Widok z okna na morze wart wszystkich przejechanych kilometrów!!!Obsługa miła, nie odczuwa sie obecności innych gosci.A jedzenie...slinka cieknie:) Nie zastanawiajcie się ani chwili-piekne miejsce czeka na Was!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2012-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.2

    Grażyna ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Gorąco polecam hotel! Ma klimat: jest niewielki, ale trzyma klasę. Na pewno wart swoich trzech gwiazdek. Pokoje gustownie urządzone, z widokiem na morze (nawet z lunetą). Przyjazna obsługa. Jak i moi poprzednicy, szczególnie pochwalę restaurację. Szef kuchni i kelnerzy naprawdę mają talent i chęci, by przekonać do siebie smakoszy. Sympatyczne, nieduże SPA też zdobyło moje uznanie. Tylko sama miejscowość dość senna, ale w sumie, żeby odpocząć... Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-11-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    mita ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo dobrze położony hotel. Rewelacyjne śniadania i potrawy w restauracji hotelowej. Widok morza z pokoju jest niesamowity o każdej porze roku.

    2011-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    lsmorag ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zdjęcia ze strony internetowej hotelu są dobre, ale rzeczywistość znacznie je przewyższa. Nie da się opowiedzieć zdjęciami o doskonałej i uprzejmej obsłudze, smacznych śniadaniach, doskonałej kuchni z urozmaiconym menu. Hotel posiada jedynie trzy gwiazdki i tutaj jest jedyne miejsce gdzie odczuwałem niedosyt - zasługuje co najmniej na 4**** Gorąco polecam. Co do plaży - taka jak w Jastrzębiej Górze. Ale jest to miejsce wspaniale dostosowane do wypoczywania i spełnia wszystkie zachcianki swoich gości. Pokaż »

    2011-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    drk ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel. Kameralny, niewielki. 3* ale moim zdaniem zasługuje na więcej. Niewielki, ale urządzony z dużym smakiem, wspaniałymi widokami i rewelacyjną kuchnią. Jest położony na skraju klifu i widok na Bałtyk jest niesamowity. Zejście na plażę jest po drewnianych schodach i jest dość upierdliwe. Urok klifu :-) Ale jeśli nie ma się ochoty na schody można podjechać trochę dalej i korzystać z licznych wejść na plażę w centrum Jastrzębiej Góry czy Karwi. Korzystałam z pokoju studio, wcześniej z bungalowu. Pokoje są bardzo przyjemne, czyste. Jest minibar, telewizor LCD, bezprzewodowy internet itp. Bardzo przyjemna łazienka. Tam gdzie jest widok na morzę są także lunety, można poobserwować przepływające statki. Obsługa jest rewelacyjna. Na recepcji, w restauracji, panie pokojowe-wszyscy są niezwykle mili i pomocni. Dla dzieci jest plac zabaw, ale to bardziej hotel dla par, przyjaciół (zwłaszcza poza sezonem, bo gdy jest ciepło dzieci maja do dyspozycji ów plac zabaw i sporą przestrzeń na zewnątrz). Ja bardzo polecam i wracam tam, gdy tylko mogę.Faleza jest prawdziwą perełką. Pokaż »

    2011-03-20
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    agnieszka_258 ocenił hotel Faleza

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dobry hotel na romantyczny weekend. Widok z pokoju na morze. W pokoju lunety - można pooglądać statki. Bardzo dobra obsługa i wyborna kuchnia. Zaletą (piękne widoki) ale jednocześnie wadą (zejście na malutką plażę) jest to że hotel leży na skarpie. Wracając do Jastrzębiej Góry - wracaliśmy tam nawet jeśli nie do hotelu to do restauracji - bardzo dobra kuchnia. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-02-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny