Hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen Karpacz

Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

Ocena hotelu (21 opinii)

4.6
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.8
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 4.9
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.7
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.3
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.4
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 4.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.3
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

71% poleca ten hotel

Ranking

  • 4.7

    dzasta1978 ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.7
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Bardzo nam się podobało. Piękny przestronny pokój smaczne domowe posiłki rodzinna atmosfera. Blisko do centrum i blisko szlaków turystycznych,i stoków narciarskich Na pewno powrócimy w przyszłym roku

    2015-04-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.4

    Natasza7 ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Lokalizacja:Super lokalizacja do wypadów na szlaki i do centrum. Blisko centrum, biały Jar, orlen, wyciąg do wyciągu na kopę. W połowie drogi do Wanga i Gołębiowskiego.Pokój : przyzwoity, obszerny, mebelki ok, ale coś słabo sprzątany, musieliśmy porządnie wietrzyć cala pierwsza dobę żeby mąż nie kichał. Łazienka znośna, wanna tragiczna, stary typ, cieknąca bateria, ciężko wejść oraz tak się umyć żeby wszystkiego nie zachlapać. Brak czajnika, gdzie przy posiłkach nie ma ciepłego napoji.Obsługa : Pani siedząca za karę na recepcji, jak się jej mówiło dzień dobry to patrzyła się jakoby miała zabić, do klientów nic sama nie zagadywała, z Panem można było się jakoś porozumieć. Jak byłam chora i poprosiłam po obiadokolacji o zalanie na kuchni szklanki z własną torebką herbaty wrzątkiem to usłyszałam : My napoje na ciepło wydajemy tylko do śniadania. Atrakcje: ping-pong i bilard ok, choć salka rzadko sprzątana, z jacuzzi nie korzystam. Posiłki: Dramat, dzień dzień śniadania to samo, mały wybór, pasztet nie ruszany codziennie ułożony tak samo wydaje mi się że był cały tydzień ten sam bo go nikt nie ruszał. Żadnego kakao, inki, herbat owocowych, musli. Przez cały tydzień ten sam chleb, ani razu bułek, często dwudniowy. Jedynym warzywem na śniadania przez cały tydzień był pomidor. Sałatka warzywna była z takich najtańszych wiader przemysłowych. Żadnych warzyw ani owoców. Najtańsze niefirmowe projekty typu herbata czy serki topione, oszczędzali na wszystkim. Zupy ok, ale w tak małej miseczce, że większość filiżanek do kawy jest większych. Drugie dania w miarę mięsa ale surówki słabe, najtańsze większość tylko z kapusty. Desery tragedia, zdechła jedna nektarynka, kolorowa galaretka z bita śmietana, półcentymetrowy kawałek sztucznego ciasta na osobę, gdzie był sezon i owoce typu maliny, jagody za grosze. Do obiadu tylko szklanka 0,2l landrynka rozpuszczona w wodzie zamiast kompotu. Zakaz wynoszenia jedzenia ze stołówki. A dlaczego nie można zjeść deseru w pokoju? Pokaż »

    2014-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.6

    belusia ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spedzilismy z rodzina Swieta Bozego Narodzenia w hotelu Carmen. Grupa liczyla 18 osob doroslych ,3 dzieci oraz dwa psy:):).Wlasciciele oraz personel hotelu staneli na wysokosci zadania i zorganizowali tez piekne przyjecie weselne dla naszej corki i ziecia.Pobyt byl bardzo udany ,a zaproszeni goscie bardzo zadowoleni.Pokoje gustownie urzadzone i wyremontowane ,a posilki to byla prawdziwa bajka -domowe i bardzo smaczne.Personel zawsze gotowy do pomocy ,a wlasciciele starali sie uprzedzic nasze zyczenia .Wracamy tam latem i z pelnym przekonniem mozemy polecic ten hotel innym . Pokaż »

    2013-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    grubabertana102 ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pisze jescze na świeżo z ośrodka, jutro wyjezdzamy:) pobyt jak do tej pory naprawdę udany. Obiekt dość duży, pyszne jedzenie, duże porcje. Na jadalni przyjemny gwar ludzi:) spa otwarte wieczorami- bez tłoków. Miła i sympatyczna obsługa to na plus. Na minus to że śniadania są tylko 10:00 raz nie zdąrzyliśmy- nie polecamy wstawać przed 11:00:D potem trzeba maszerować do centrum, ale jest blisko więc nie było krzywdy:) Pokaż »

    2013-11-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    ula kula ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Obiekt w trakcie powiększania i to jedyny minus bo widać jednak trochę ten remont:) ale nie jest żle, nie uprzykrzyli nam pobytu. Dzięki miłej Pani w recepcji pokój dostaliśmy już o 9 rano a doba jest od 14:00. Obiadokolacja była w cenie, smaczna, już z deserem i napojem co mało kiedy nam się zdarza. Pokój też ładny, z widokiem na las, nie nowy ale czysty i schludny. Dobrze wyposażony, był nawet telefon. Łazienka naprawdę duża,spokojnie zmieściły się w niej 2 osoby. Mają tez saun i jacuzzi ale nie zdąrzyliśmy skorzystać, polecamy natomiast masaże- Bardzo dobrze i Bardzo Tanio. Polecamy a sami wrócimy napewno nie raz:) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2013-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    pinokio91 ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetne miejsce na wypady w góry, wszedzie blisko do centrum jest moze 5 minut a na szlaki górskie tez blisko. W hotelu miła obsługa, naprawdę duże pokoje, smaczne jedzenie. Napewno będziemy korzystać jescze nie raz odwiedzając karpacz. Pokaż »

    2013-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 1.4

    MMM22 ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ja równiez skusiłam sie opiniami internautów, prawda jest że jedna z opni skrytykowała hotel, ale zaryzykowaliśmy i i ogromnie żalujemy. za 400zł znalezli byśmy coś fajnego bo w Karpaczu pensjonatów jest jak grzybów. Po pierwsze wszechobbecny bród. Na dywanie, w holu, w jadalni w tej pożal się boże sali barowej. Mamy małe dziecko, z przerażeniem patrzyłam jak bardzo zapuszczony jest hotel. Obsluga nijaka, Pani recepcjonista (któtka fryzura) nieuprzejma, o wszytsko sie trzeba prosić, np o papier toaletowy. Jedzenie marne, nijakie - 100ml napoju w brudnej szklance do posiłku. Bylismy świadkami jak właściciel krzyczy na pracownice, uzywajac wulgaryzmow, czulismy sie strasznie niezrecznie. Wszedzie tam gdzie miejsca sa ogolnodostepne, siersc psa. My tez mamy zwierzeta, ale nalezy po nich sprzatac! Dookola zapuszczone. Widac ze jedna czesc (tam gdzie mieszkalismy) jest nowa, ale zeby nie umyc okien po remoncie? Brak zasłon w oknach, niby nic, ale jednak jest to niedogodne. Pojechalismy ostatni raz do tego hotelu. Szczerze odradzam! Pokaż »

    2013-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (5)
  • 5.3

    annakajak ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt wykupilismy przez grupon, zapłacilismy naprawde grosze:) w cenie kuponu otrzymalismy dwa noclegi w nowym co wybudowanym pokoju z balkonem i piękną łazienką. standard naprawde swietny:) Śniadania w bufecie- norma- niczym sie nie wyrózniające jak w jakiejs sieciówce. kolacje smaczne, duze porcje ale bez wyboru z góry narzucone. obsługa miła i serdeczna jako ze obiekt jest mały mozna poczuć ze o każdego się dba i nikt nie jest anonimowy. Napewno wrócimy :) Pokaż »

    2013-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.7

    a k ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Wybierajac ten osrodek doskonale zdawalam sobie sprawe z faktu, ze nie jest to hotel 5-cio gwiazdkowy :-), ale... obiadokolacja - tylko dla odwaznych, podczas ktorej mial byc wybor pomiedzy dwoma - trzema alternatywami: no coz podchodzi pani kelnerka i stawia przede mna zupe niewiadomego pochodzenia bez ustalania czy na ta zupe mam ochote czy tez nie. Poniewaz w calym osrodku nie znalazlam choc jednej informacji o menu wieczornym, tak wiec kotlet z kurczaka na obiad (w knajpie) i kotlet z kurczaka na kolacje (w osrodku) :-). Sniadanko - pelen self service - nawet talerze odnosilo sie osobiscie :-(. Pokoj owszem przestronny, z tym ze pewnie za duzy do sprzatania, bo z pajeczyn mozna bylo uszyc jeszcze jedna firanke. Szafki w pokoju poniszczone z oberwanymi drzwiczkami. W lazience nie bylo nawet jednego malego mydelka, reczniki udostepnione poplamione i zaszarzale. Przejdzmy teraz do recepcji: dwa dni, by moc zaplacic za pobyt i goscie hotelowi, ktorzy sami sobie biora klucze od pokojow z powodu przedluzajacej sie nieobecnosci recepcjonistki (w zasadzie moglby to zrobic rowniez dobrze poinformowany zlodziej). Ale szczyt calego pobytu zostal osiagniety w dniu wyjazdu, gdy laskawie pozwolono nam wyregulowac naleznosc za pobyt: poniewaz na gorze karty (czytaj karcty, nie w komputerze) ktos napisal olowkiem "obidaokolacja", to dlatego zostalam oskarzona przez pana (wlasciciela?) o zjedzenie dodatkowej, nieprzyslugujacej mi obiadokolacji: jeszcze jedna zupka dla odwaznych i kurczaczek...? no nie, dziekuje! Ogolnie rzecz biorac, odradzam. Osrodek daleko odbiegajacy od ogolnie przyjetych standardow. Pokaż »

    2013-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (3)
  • 6.0

    akinomv16 ocenił hotel Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Carmen

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel. Właściciele i obsługa na najwyższym poziomie. Jedzenie dużo i bardzo smacznie. Pokoje czyste i jasne. Dużo atrakcji w samym ośrodku (SPA, solarium, siłownia, bilard...). Wszędzie blisko. Polecam wszystkim którzy planują się zatrzymać w Karpaczu:) Pokaż »

    2013-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny