Hotel Pod Pilskiem Korbielów

Pod Pilskiem

Ocena hotelu (9 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 4.1
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.0
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 3.0
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 4.5
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 4.4
    • Różnorodność potraw 4.0
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    3.3
    • Basen 1.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.8
    • Animacje i rozrywka 2.5
    • Sport 4.5
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 4.0
  • Jakość / cena
    3.6

Rekomendacja

56% poleca ten hotel

  • 2.3

    Jola_O ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeśli chodzi o obsługę masakra z Panią nie da się dogadać bardzo nieprzyjemna wszystko jej przeszkadza apartament zamykany o 21.00 Jeśli chodzi o pokoje to ok ładne przestronne aczkolwiek zdziwił mnie fakt że wszystko spisywane łącznie z ilością firanek i zasłonek no i za prąd oddzielnie się płaci po spisaniu licznika nie polecam nikomu Pokaż »

    2015-02-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    Jola_O ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeśli chodzi o obsługę masakra z Panią nie da się dogadać bardzo nieprzyjemna wszystko jej przeszkadza apartament zamykany o 21.00 Jeśli chodzi o pokoje to ok ładne przestronne aczkolwiek zdziwił mnie fakt że wszystko spisywane łącznie z ilością firanek i zasłonek no i za prąd oddzielnie się płaci po spisaniu licznika nie polecam nikomu Pokaż »

    2015-02-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    jozefkolonko ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Apartamenty bardzo zadbane male lecz nadzwyczajnie przytulne. Widok z okna wow wszechobecne gory. Jedzenie dobrze doprawione bardzo smaczne i urozmaicone. Widok z pokoju na zabytkowy Kosciolek wzbudzal we mnie zachwyt po kazdym przebudzeniu

    2014-02-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    romantyczni ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pobyt wspominamy miło i sympatycznie. Brak śniegu i warunków narciarskich nie zniechęcił nas. Nie daleko jest na Słowację i do Zakopanego gdzie można było pojeździć na nartach. Apartament który zajmowaliśmy był przestronny, ciepły i czysty. Skorzystaliśmy również ze SPA i masaży, które polecamy. Wyżywienie smacznie i jak dla nas bardzo duże porcje, serwowane ale urozmaicone, na śniadanie zimna płyta i zawsze coś na ciepło. Obiadokolacje bardzo pyszne. Na tak duży apartament trochę mały telewizor. Pokaż »

    2014-02-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.4

    kameleon1 ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Plusy należą się za: ładne położenie ośrodka, dobre wyposażenie pokoi, smaczne, domowe posiłki (choć w ogóle nie urozmaicony szwedzki bufet tzn. ten sam rodzaj wędliny, żółtego sera itp , kompletny brak owoców czy soków), bliski parking. I na tym uroki się kończą. Rehabilitacja (taki był cel pobytu i jako taki hotel się reklamuje) nawet nie raczkuje-pani nie potrafi położyć fango, okłady borowinowe gotuje w garnku, ćwiczeń na sali nie ma , pacjenci z różnymi schorzeniami, w różnym wieku i różnej płci po kliku w jednym pokoju, nie po oddzielani nawet parawanami, brak zmian prześcieradeł po zejściu pacjenta z łóżka. Pani rehabilitantka o znikomej wiedzy medycznej, na każdym kroku widać brak doświadczenia. Posiłki podawane są na wyszczerbionej zastawie (uszkodzone szklanki, wygięte sztućce). Zdarzyło się też ,ze w czasie turnusu zabrakło chleba dla kuracjuszy, ponieważ "źle zamówiono towar". Pokaż »

    2013-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 0.0

    agniesia123 ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witam, właśnie wróciłam z rodziną z rzekomych apartamentów i nikomu nie polecam. Właściciele zatrzymali się w czasach komunizmu i tak traktują gości, rozumiem że każdy chce się dorobić ale nie takim kosztem. Apartament tzn mały pokoik z tv sat tzn telewizorek 14" z zakodowanymi programami polskimi, na 4 dni tylko raz była ciepła woda, śniadania skromne ilościowo i jakościowo, kaucja sprawdzanie pokoju to po prostu żenada w tych czasach i do tego 5 zł za potłuczoną szklankę. WSTYD Pokaż »

    2013-02-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Mari Skol ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam,podobnie jak poprzedniczka, znałam opinie o tym pensjonacie przed wyjazdem i ciesze się,ze były nieprawdziwe. Jedzenie bardzo dobre,śniadania -bufet-każdy znalazł to co lubi i na ciepło i na zimno,obiadokolacje bardzo smaczne i wystarczające aby się najeść. Oczywiście było to jedzenie raczej domowe niz typu Hotel Hilton. W pokojach ciepło,narciarnia do suszenia nart i butów. Może pokój 4 osobowy trochę mały dla 4 osób,my byliśmy w trójkę,bo w pensjonacie,po powrocie z nart siedzi sie w pokojach. Tu nie ma lansu na wieczornych imprezach,bo nie ma takich miejsc,nam to nie przeszkadzało,ale zależy co kto lubi. Sauna dodatkowo płatna,a jacuzzi,to raczej ciepła wanna,ale małe dzieci lubiły tam przebywać.Brakuje np sali kominkowej,stołu do ping ponga itp. Latem ten problem odpada,bo jest miejsce na dworze do rekreacji. Obsługa bardzo życzliwa,uprzejma,kompetentna. Do stoków niedaleko,w ogóle Korbielów to zdecydowanie lepsze miejsce na narty niż np Białka,:) pozdrawiam Pokaż »

    2013-02-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Bogusia Ślązak ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Drodzy Internauci, wiem, że każda osoba odwiedzająca tą stronę szuka rzetelnej opinii o danym ośrodku, ja również przed wyjazdem na ferie tutaj zajrzałam i po przeczytaniu zamieszczonych informacji jechałam do Apartamentów pod Pilskiem z niepokojem... Prawda o tym miejscu jest jednak zupełnie inna niż negatywne komentarze tu zamieszczone. Obsługa pensjonatu jest przemiła, gotowa do pomocy w każdej chwili, pokoje czyste, dobrze wyposażone, jedzenie bardzo smaczne - domowe w ilości takiej, że spokojnie dorosły mężczyzna zje do syta :-) Prawdą jest konieczność wpłaty kaucji na początku pobytu, ale przed wyjazdem pieniążki są zwracane w przypadku braku szkód w pokoju - to chyba normalne, że właściciel dba o swoje prawda? Reasumując, polecam to miejsce wszystkim, którzy cenią sobie dobrą atmosferę, smaczne jedzenie i wypoczynek za rozsądne pieniądze, osobom o wygórowanych oczekiwaniach polecam pobyt w hotelach typu Hilton :-) Serdeczne pozdrowienia dla całej załogi Pensjonatu, w szczególności dla przemiłej Pani Agnieszki :-) Do zobaczenia za rok Pokaż »

    2013-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.0

    wczasowiczkor ocenił hotel Pod Pilskiem

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Ogólnie było ok., chociaż pokoj jak dla 4 osób to trochę mały, tym bardziej że jest zima i grube kurtki, buty zajmują dużo miejsca, 2 lub max 3 osoby to łatwiej się pomieszczą. Jedzenie dobre, dla nas w ilościach wystarczających. Mało atrakcji dla dzieci, które nie mają co wieczorem robić, przydałby sie np: bilard nawet dla dorosłych, trzeba siedziec w pokojach. Wykupując pobyt czytaliśmy inne opinie i mieliśmy obawę czy nie zrezygnować, ale każdy ma prawo do swojego zdania, pracownicy uprzejmi. My polecamy ten obiekt. Pokaż »

    2013-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny