Hotel Marabout Sousse ***

Marabout

Ocena hotelu (48 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 3.8
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.0
    • Standard wyposażenia 3.7
    • Czystość 4.7
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    4.2
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.2
    • Obsługa 3.7
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 3.9
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.1
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    Anah ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel. Niestety w roku 2009 obowiązywała tylko wersja HB. Plaża czysta, fajne baseny i zjeżdżalnie. Dobra obsluga.

    2014-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Anna Meller ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dla rodzin z dziećmi godny polecenia. Jak to w krajach arabskich do menu trzeba się przyzwyczaić. Plaża prywatna, do centrum 20 min spacerek.

    2014-04-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Bozena ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    polecam pokoje na 4 pietrze - na karte magn. a nie zwykly klucz :) - odnowione, przyjemne uwaga na meduzy w morzu

    2013-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.8

    madziula102 ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam z czystym sumieniem ten hotel, dla rodzin z dziećmi. Animatrzy nadrabiaja wszystkie braki hotelu. Jedzenie całkiem dobre, jedyny minus to monotonne śniadania. Plaża piękna, w miarę czysta. Panie sprzątające leniwe, nawet po otrzymaniu napiwku.Bardzo blisko do centrum, na Medine, idealna odległość na wieczorny spacer po kolacji. Miejscowi, mili, ale prosze uważać na naganiaczy do sklepów z dywanami. Chętnie wróce za pare lat do tego hotelu. Pokaż »

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Joanna Twardowska ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Porównywalnie do wczaów w Turcji w tym roku gorąco polecam ten hotel!!animatorzy super, jedzenie również, pokoje troszkę zaniedbane ale ile czasu sie przebywa wtym pokoju?? obsługa miła. polecam.

    2013-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    mardab ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo dobrze położony hotel. Niedaleko od lotniska. Przepiękna plaża , prywatna, chroniona i codziennie sprzątana. Hotel od 2012 ma formułę ALL, ale nie za bardzo sobie z tym radził. Chaos na stołówce, czystość słaba, kelnerzy niezbyt chętni do pomocy , ale ci co mieli HB i musieli płacić za napoje to byli obsługiwani na najwyższym poziomie. Pokój mieliśmy na ostatnim piętrze z bocznym widokiem na morze. Pokój codziennie sprzątany i wymieniane ręczniki. Jedzenie pyszne. Fajny aquapark, bardzo czyste baseny, jest ratownik,walka o leżaki jak wszędzie, ale jak byliśmy to przywieźli kilkanaście nowych.Polecam wycieczkę na Saharę, byliśmy z 6 latkiem i dał radę, niesamowite wrażenia, lot balonem za motorówka hardcore, dla ludzi o mocnych nerwach, rejs statki\em po morzu. Pokaż »

    2013-05-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    marky ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jak najbardziej polecam, spokój ,cisza, obsługa bardzo miła dogadasz się i po angielsku i po rosyjsku, brakuje sejfu w pokoju ale poza tym oki, jedzenie super dużo i urozmaicone , czystość ok. aqua park rewelacyjny, pokoje są przyzwoite - wyposażone standardowo jak zapłacisz bakszysz - 1 usd lub 1 dinar co drugi dzień to masz codziennie posprzątane i wymienione ręczniki. Troszkę wkurza klima bo nie działa tak jak powinna ale od biedy da się wytrzymać. Jeżeli ktoś szuka tu luksusu to go nie znajdzie !!! ale dla pozostałych to warto tu przyjechać !! , Pokaż »

    2012-12-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.8

    tom koch ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Masakra pokoje od strony ulicy (stara część hotelu) to koszmar ,w nocy nie da się spać ponieważ na przeciw okien po drugiej stronie ulicy jest dyskoteka nawet znieczulacze w postaci drinków nic nie pomagają. Basen jest praktycznie dla wszystkich z ulicy przyciągają je zjeżdżalnie ,panuje tłok i hałas.ALL to ludzie gorszej kategorii w hotelu plaga kradzieży. Pokaż »

    2012-12-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.6

    Magda ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    koszmar.Nie dajcie sie zrobic w konia. Nigdy wiecej Arabow.Tylko kasa dla nich jest wazna.Hotel koszmarny, nawet w nowej czesci karaluchy.i mrowki. Na plazy odchody wielbladow i koni.Lezaki drewniane i ciezkie.stolowka brodna . Za ta cene mozna jechac na Sharm,polecam Iberotel Cleb Fanara.To tez Araby, ale czysto i dobre jedzenie i drinki. Pokaż »

    2012-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.3

    psuj23 ocenił hotel Marabout

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    dziwią mnie pozytywne opinie na temat tego hotelu na 5 pokoi jakie dostaliśmy 3 były od strony parkingu i wentylatorowni a 2 w stęchłej suterenie na następny dzień zmieniono te 2 na trochę lepsze po mimo 10 dolarów za pokój z tego co widzieliśmy to wielu Polaków kwaterowano w tych suterenach ta nowa częś hotelu dla Niemców i Francuzów jedzenie dobre, choć w szczycie brak filiżanek plaża też należy do tych lepszych animacje beznadzieja dla dzieci za póżno bo ok 22 naszego czasu dla dorosłych codzienne występy jakichś fagasów poprzebieranych za kobiety i śpiewające znane kawałki ( nawet tekstu nie znają) generalnie kiszka jak ktoś może to niech sobie dopłaci i weżmie coś lepszego Pokaż »

    2012-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny