Hotel Marhaba Sousse ***

Marhaba

Ocena hotelu (24 opinii)

5.0
  • Położenie
    5.6
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 6.0
    • Atrakcje w okolicy 6.0
    • Komunikacja 6.0
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 6.0
    • Standard wyposażenia 4.5
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 4.0
  • Wyżywienie
    4.6
    • Ilość i dostępność 4.5
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 5.0
  • Hotel
    5.3
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 6.0
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 6.0
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.3

    powsinoga ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.3
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Pobyt maj 2013.Absolutnie nie polecam pokoi z nr ok 100(1 pietro) okna wychodza na dach resteuracji.Widok to beton i halas z wentylatorow!! Pokoje po stronie recepcji ok. Klimatyzacja czynna od czerwca(problem).! Animacji wieczorem ZERO! Jest szczatkowa w dzien. Pokoje czyste.Sniadania monotonne.Kupilismy z zona wycieczke statkiem pirackim od sympatycznego NACIAGACZA przy wyjsciu na plaze. PORAZKA!!!!! Mozna dac 50D za 2 osoby max) Na inne atrakcje oferowane przez nich nie zdecydowalismy sie po,,klesce''wycieczkowej. NIC NIE KUPUJCIE na poczatku pobytu!!! ZASADA JEST JEDNA ,JAK NIE OSZUKAJA TO NIE ZAROBIA!!!!! Po paru dniach bedziecie znali ceny wtedy kupujcie!Ceny nieraz mozna zbic nawet o 80%,ale warunek obojetnosc na twarzy.I prosze mowic ze jestescie z POLSKI wtedy ceny wyjsciowe troche mniejsze.Taxi do medyny 3-4D. Hotel polecam Pokaż »

    2013-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Edyta ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam właśnie wróciłam z hotelu Marhaba był to mój 3 wyjazd do Tunezji i uważam go za bardzo udany, hotel 3 gwiazdkowy ładny ale już trochę podniszczony wymaga liftingu,hotel jest połączony ogrodem z hotelem Marhaba club ale niestety jak jesteś gościem w 3 gwiazdkowym to nie możesz korzystać z baru przy Marhaba club ale odwrotnie tak trochę to dziwne,basen hotelowy bardzo ładny chyba najładniejszy z wszystkich kompleksów Marhaba 3 zjeżdżalnie ogród piękny palmowy prowadzi prosto na piaszczystą super plaże gdzie jest bar na plaży od 12.30 podawane są posiłki niestety codziennie prawie to samo,co do kwestii jedzenia to porównując poprzednie hotele w skali od 1 do 10 zajmuje 7, podobno hotel dostawał nagrody za wyżywienie ja mam mieszane odczucia, śniadania chyba chybły największą porażką podawali jajka na miękko ,twardo, jajecznica.parówki ale nie pytajcie o ich smak ,ryż na mleku ,sałatki typu pomidor ogórek i coś wymieszanego z resztek kolacji,naleśniki,pieczywo tostowe i bagietka dwa rodzaje ciastek na słodko oraz płatki typu musli i 3 rodzaju dżemu,wydaje się że jest tego dużo i że każdy może coś dla siebie wybrać ale wierzcie mi po tygodniu ma się już tego śniadania dosyć,obiady i kolacje bardziej urozmaicone ale dania mało doprawione i wszystko smakowało podobnie, pod koniec wyjazdy jedliśmy już kolacje na mieście.Ogólnie hotel fajny animatorzy super,hotel położony w bardzo fajnym miejscu wszędzie blisko,zaliczam wakacje i pobyt w tym hotelu do udanych.Jedyny jeszcze minus to niestety polaków w hotelu bardzo mało nas było 8 osób,najwięcej gości to Rosjanie ok 80 % po prostu istna epidemia reszta to Anglicy, Niemcy,Czesi. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (10) »

    2011-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    darek_56 ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bylem w hotelu Marhaba w lipcu 2009 sam hotel jest juz troche stary i wyglada niezbyt swiezo ale jest czysto najwieksze zastrzezenie mam do klimatyzacji tak w pokoju jak w restaracjii nawet po zgloszeniu nic nie pomoglo tam tak jest ,otoczenie piekny ogrod palmowy i czysta duza plaza Jedzenie jest fantastyczne duzo smacznie itd...POLECAM TEN HOTEL Pokaż »

    2009-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.4

    Paweł Kot ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem w tym hotelu we wrzesniu 2007 i oceniam go dobrze. Minusem jest okropna wykładzina na parterze hotelu (może już zmianili). Basen super a plaża okropnie zaśmiecona papierosami ale podobno tam tak jest. Jak dla mnie to ok ale ta wykładzina za 100euro to porażka. Pozdrawiam polecam Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.2

    Lech ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel dla osób mało wymagających nastawionych bardziej na zwiedzanie okolicy niż na pobyt stacjonarny.Brak rozrywek i animatorów. Śniadania tragiczne (jajka i pomidory przez 14 dni) Obiado-kolacja -3 zestawy dań do wyboru jeszcze ujdzie.Obsługa po wręczeniu napiwku zaczyna się starać-jak wszędzie.Hotel i basen w miarę czysty.Polecam ten hotel ale wyłącznie za NISKĄ -OKAZJONALNĄ CENĘ. Zapłaciłem mało i ogólnie byłem zadowolony , bez większch zastrzeżeń.TYLKO TE ŚNIADANIA !!!!!! Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    Danuta Romanowska ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    niestety, nie polecam. Lepsze warunki są w hotelu trzygwiazdkowym. W pokojach brudno, jedzenie bardzo monotonne. Tylko widok i położenie w zieleni przyzwoite.

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Joanna ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w Tej Marhabie wspominam rewelacyjnie. Naprawdę bardzo komfortowy, czysty i z miłą obsługą. Niedaleko knajpki, plaża tuż tuż... Naprawdę warto. Nie polecam natomiast biura Alfa Star z którym miałam średnią przyjemność jechać, ale sam hotel - rewlacja! Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.3

    monika_136 ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super wakacje w naprawde godnym polecenia hotelu. Położony blisko centrum aczkowiek nie sąsiaduje z żadną ulicą. Hotel położony w kompleksie z basenami, piękną roślinnością. Jedzenie dobre, może mały wybór ale dla mnie było ok. Bardzo czysta hotelowa plaża jedna z ładniejszych na jakich byłam jeśli chodzi o arabskie kraje. Dla rodzin z dziećmi super miejce, dla młodych także z powodu sąsiadującego centrum gdzie mnóstwo rozrywek. Byłam w hotelu w 2005 roku, nie wiem jak wygląda to teraz - ja byłam bardzoo zadowolona. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    gaba g ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    po prostu super !!!! Byliśmy w wrzesień/pazdziernik 2008 pozdrawiam wszystkich polaków którzy byli w tym czasie:P

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-05-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.2

    Adonis Kowalski ocenił hotel Marhaba

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Lokalizacja hotelu świetna <w dotarciu na plaże mijamy ładny ogród a nie zatłoczoną ulice-jak w innych hotelach>, wyżywienie zadowalające niezbyt urozmaicone ale każdy znajdzie coś dla siebie, brać tylko w all inc. dlatego że obsługa kelnerska w hotelu dość cwana - lubią oszukać na napojach, zielonych wczasowiczów:D Pokoje brać, owszem ale tylko od 1 pietra wzwyż, na parterze wilgoć<zreszta wyżej tez sie może trafić> no i powalczyć o pokoje z "widokiem", łazienka typowa dla krajów arabskich kiepsko wykończona a na fugach znajdziemy niejeden rodzaj grzybków, poza tym cool:D Pokaż »

    2009-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny