Hotel Sergios Hersonissos ***

Sergios

Ocena hotelu (12 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 3.1
    • Restauracje w okolicy 5.9
    • Atrakcje w okolicy 5.7
    • Komunikacja 5.9
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    4.2
    • Basen 3.4
    • Udogodnienia dla dzieci 2.8
    • Animacje i rozrywka 4.1
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.5

    julciap74 ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam.Właśnie wróciliśmy z wakacji w hotelu Sergois. Hałas i mnóstwo komarów. Dla młodzieży idealny hotel jednak dla ludzi , którzy już doznali większej ilości wycieczek , standard hotelu maksimum na 1 gwiazdkę oprócz wyżywienia. Jedzenie było bardzo smaczne , obsługa hotelowa bardzo miła jednak pokoje a w szczególności łazienki oraz maluśki basenik - dużo by pisać ...nasz była polska komuna. Życie nocne - bez zastrzeżeń w końcu coś za coś.Wyspać nie da się w tym hotelu do godz.6 rano hałasy i wrzaski , jednak rekompensuje to wyżywienie i obsługa hotelowa. Warto wspomnieć o wrzeszczących wciąż stworach mieszczących się w drzewach. One chociaż w nocy dawały spać. Jeżeli chodzi o rezydenta z biura podróży 7islands - to można byłoby mieć tylko żal do niego o to ,że rodaków daje na pożarcie tygrysów. Sprzedają tak drogie wycieczki ,ze szok.... w miejscowych birach podróży każda jedna wycieczka kosztowała o połowe ceny , jednak na Krecie byliśmy po raz pierwszy i nie znaliśmy się wieć zaufaliśmy naszemu rezydentowi. Resztę można samemu się domyśleć.Można było wynająć swobodnie za 50euro autko na cały dzień i pozwiedzać Kretę.Nic nam o tym nie powiedział. Niektórzy mogliby powiedzieć ,ze macie wykupioną wycieczkę ubezpieczenie itd.,itp... ale zapłacić 72euro za/1 os. (byliśmy cała rodziną) a zapłacić 46euro z miejscowego biura to jest różnica 26 euro * np. 4 osoby tj.104euro ..ludzie czy my śpimy na kasie? kiedy zapytałam rezydenta dlaczego jest tak drogo to mi wcisnął kit ,że to przez naszych wschodnich sąsiadów , ponieważ oni są b .bogaci i szajstaja kasą w lewo i w prawo to Grecy ponoszą ceny. Możliwe...ale czy nie mógł wspomnieć i nakierować ,ze jednak można zaoszczędzić??? Przewodnik w autokarze też nie wykazał się wiedzą o wyspie, jego słowa to tylko tyle ,ze wciąż powtarzał "proszę państwa proszę państwa... jesteście pewnie zmęczeni więc nie będę zbyt was zanudzał" i to wszystko. Ogólnie bardzo drogo piwo na dyskotece 0,33l za 5 euro.Pa Pokaż »

    2014-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tomek20286 ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco moge polecić ten hotel młodym osobom, które nastawiają się na rozrywke. Tam jest idealnie! W hotelu poznaliśmy wiele młodych par, wieczorami drinkowaliśmy i imprezowaliśmy do nocy. Byłam miło zaskoczona jedzeniem, bo czytałam przed wyjazdem, że dobre, ale mało. ! Nie żałuje ani chwili tam spędzonej, to były najlepsze wakacje w życiu, a od zawsze jeżdze za granice. Gorąco polecam wszystkim, jedna piaszczysta - 10 min. pieszo od hotelu. Pokaż »

    2012-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    c4toosi4 ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco moge polecić ten hotel młodym osobom, które nastawiają się na rozrywke. Tam jest idealnie! W hotelu poznaliśmy wiele młodych par, wieczorami drinkowaliśmy i imprezowaliśmy do nocy. Byłam miło zaskoczona jedzeniem, bo czytałam przed wyjazdem, że dobre, ale mało. Ale tak naprawde na bierząco obsługa dokładała jedzenie, które naprawde było pyszne! Nie żałuje ani chwili tam spędzonej, to były najlepsze wakacje w życiu, a od zawsze jeżdze za granice. Gorąco polecam wszystkim, którzy nie mają już małych dzieci, ponieważ nie ma brodzika - tylko basen 150cm, a plaże bardzo malutkie i tylko jedna piaszczysta - 10 min. pieszo od hotelu. Pokaż »

    2011-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    kay ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    położenie hotelu jest rewelacyjne, blisko plaż, imprez, w szczególności blisko starbeach - baseny (wejście za darmo, zaś leżak kosztuje 4 euro za cały dzień), imprezy od 15 do 19 m in piana party, ale też plaża piaszczysta - także fakt, że basen przy hotelu jest mały i mało atrakcyjny jest nie ważny! jedzenie w hotelu jest dobre, choć mogłoby być bardziej urozmaicone - śniadania są zawsze takie same, ale obiady i kolacje są urozmaicone. Hotel nie polecam dla rodzin z dziećmi, bo w hotelu są głównie młodzi ludzi, bo hersonissos jest dla młodych ludzi! Niestety klimatyzacje trzeba dokupić, kosztuje 6 euro za dzień, a bez niej no nie da się wytrzymać. Zdjęcia co są powyżej są nieaktualne, hotel jest cały wyremontowany i piękny!.Jak dla nas to były najlepsze wakacje w życiu, imprezowaliśmy całą noc po klubach, nawet przed klubami na deptaku bo tyle osób było, dzień spędzaliśmy imprezując na starbeach, ale też leżakując i regenerując siły na wieczór! Pokaż »

    2011-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    zwolath ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    bardzo dobre położenie , blisko do plaż, dyskotek, barów, tawern, starbeach itd. bardzo miła, szybka obsługa, smaczne, urozmaicone potrawy. dobra baza wypadowa do zwiedzania Krety. duży plus dla tego hotelu.

    2011-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    anim ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Polecam to miejsce dla ludzi młodych. basen na zdjeciach wyglada zdecydowanie lepiej ale!!! w bardzo bliskiej okolicy jest kompleks basenów do 5 min na pieszo( wejscie za darmo placi sie za leżaki i parasole) Star Beach(maja swoja strone) tam juz bez wzgledu na wiek kazdy znajdzie cos dla siebie również dzieci.jesliktos chce miec cisze w nocy to polecam poprosic o pokój od strony gór.wyzywienie HB-do kolacji napoje sa płatne. sa to dosc tanie wakacje i ze wzgledu na bardzo dobra lokalizacje (Star Beach) i liczne tawerny naprawde polecam. nie jest to mała miescina wiec jest gdzie spacerowac. Pokaż »

    2011-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.2

    Spark ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel dobry dla ludzi młodych którym nie przeszkadza hałas i gwar życia nocnego Hersonissos. Całkiem niezła baza wypadowa na okoliczne miasta, dobry dojazd do stolicy Krety. Plaże niestety są dość kamieniste i mało wygodne zwłaszcza dla małych dzieci. Życie nocne bardzo bujne i wesołe. Dużo kawiarni, barów i restauracji. Wszystko skupione na jednej głównej ulicy gdzie można załatwić wszelkie potrzebne sprawy. Sam hotel prezentuje się dość skromnie ale w stosunku jakości do ceny wygląda już całkiem nieźle. Bardzo czysto, pracownicy zawsze uśmiechnięci i pomocni. Pokoje sprzątane regularnie każdego dnia, wymieniane ręczniczki, myta podłoga i wietrzona pościel. Atrakcji dla dzieci niestety nie ma zbyt wiele aczkolwiek hotel definitywnie nie jest na to nastawiony. Jedyne co zauważyłam to krzesełka do posiłków i brodzik który za mojego pobytu był już nieczynny. Generalnie polecany dla ludzi dość dynamicznych. Odradzam ludziom starszym i rodziną z małymi dziećmi. Pokaż »

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Dominik ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Gdyby nie bar i przemiły barman, który przypomina Sylwestra Stallone hotel dostał by ode mnie po 1* za rozrywkę i obsługę. Recepcjonista (prawdopodobnie właściciel) mało sympatyczny (pomimo wszelkich starań ze strony "petentów"). Hotel jest zlokalizowany w samym centrum najbardziej rozrywkowego miasta na Krecie, tak więc jest dedykowany do osób szukających wrażeń za dnia i nocy (chodziarz po jakimś czasie ma się już dość ciągłego wciągania do każdego klubu, który oczywiście słowami zaganiaczy jest "najlepsiejsim klubem w mieśczie":)) Pokoje czyste i duże. Śniadania bardzo słabe, natomiast obiadokolacje całkiem smaczne i urozmaicone). Hotel polecam ludziom, którzy i tak nie zamierzają w nim spędzać czasu a jedynie spać. Pokaż »

    2009-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Joanna ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel polecam dla osób, które są nastawione na nocne życie i zabawę, mniej dla rodzin z dziećmi. Pokoje w porządku, wygodne i czyste. Minusem są śniadania - dwa tygodnie codziennie to samo;/ Obiadokolacje lepsze i bardziej urozmaicone. Pokaż »

    2009-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.1

    Agula Nieznane ocenił hotel Sergios

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Pokój mały,ale w sumie tam się tylko śpi.Łazienka to istny koszmar.Prysznic miał tylko obudowę z jednej strony.Brak części obudowy sprawiał,że woda na podłogę lała się strumieniami i było tam ciągle pełno wody.Jedzenie:powiedzmy,że obiadokolacje względnie urozmaicone.Jednak tylko o 19 posiłek był gorący.Na śniadanie codziennie jajecznica.Okolica hotelu betonowa.Kilka fajnych barów.Polecam Black Cactus.Na koniec chciałam podziękować ECCO HOLIDAY,że pomimo wykupienia wycieczki na 8 nocy po 7 obsługa wykopała nas z pokoju.Rezydent Michał tłumaczył całą sytuację BŁĘDEM SYSTEMU.ZERO pomocy z jego strony.Podsumowując odradzam i hotel Sergios który zasługuje na dwie gwiazdki i wycieczki z ECCO. Pokaż »

    2009-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny