Hotel Lili Studio Ammoudara ***

Lili Studio

Ocena hotelu (26 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 4.6
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 3.7
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.6
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 5.0
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 5.0
  • Hotel
    4.5
    • Basen 5.4
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 3.6
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

93% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.5

    mareszka ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ,''''swietny hotel, jeszcze więcej zieleni niż na zdjęciach.Łazienka w pokoju nowoczesna, z kabiną prysznicową.Klimatyzacja i sejf za darmo.Właściciel bardzo sympatyczny,zawsze służył pomocą.Basen bardzo czysty, leżaki przy basenie za darmo, jest ich sporo.Polecam obiady w hotelu ( 6 euro), smaczne, z deserem.Nie rozumiem, dlaczego niektórzy narzekają na śniadania, bo zawsze był duży wybór, w tym np.pyszne placuszki z cukinii.Nie chciało się nam stamtąd wyjeżdżac. Pokaż »

    2013-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.6

    Askkle ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Serdecznie polecam ten hotel. Przyjemna, mila atmosfera. basen z tylu hotelu,a wiec kameralny, w hotelu duzo polakow. sniadania standardowo codzien to samo,ale to norma, jest duzy wybor,wiec spokojnie kazdy znajdzie cos dla siebie. minusem sa lazienki, dosc male i srednio zadbane.pokoik ok, standard jak na takie hotele. balkony z widokiem na basen lub na ogrod i ulice. do plazy 5 min spacerkiem, przy hotelu blisko przystanek autobusowy (bilet zakupuje sie w sklepikach), na drugim koncu miasteczka carrefour. ogolnie ok :) Pokaż »

    2012-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Anna Regon ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    O hotelu Lili, mogę opowiedziec w samych superlatywach. Zaczynając od obsługi, mogę powiedziec, ze zostalismy pozytywnie zaskoczeni, własciciel to miły starszy pan, który dba aby gosciom niczego nie brakowalo. Pokoje codziennie sprzatane, a okolica hotelu przepiekna, w ogrodzie rosly oliwki, pomarancze, granaty i bardzo duzo odmian kwiatów. Basen duzy + brodzik. Co do położenia, to Ammoudara jest kurortem z bardzo długą ulicą na ktorej znajdują sie liczne tawerny i sklepiki, nieco dalej tj 3km, znajduja sie markety typu Carrefour lub Lidl, do ktorych mozna bez problemu dojechac autobusem miejskim lub isc na pieszo. Jeśli chodzi o imprezy, to takowych raczej spotkac nie mozna na Krecie, Grecy naleza raczej do zwolenników nasiadówek w tawernach, wspolnych gier i biesad, aniżeli typowych imprezowiczów odpowiednich polskim. Wyjazd na Kretę przeznaczony jest par, rodzin i osob szukajacych wypoczynku, zjawiskowych widokow oraz turystów chcących poznac historię, zabytki, kulturę, a także greckie "siga, siga"...;) Pokaż »

    2011-12-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Danuta ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam przytulny kameralny hotelik Lili. Bardzo dobre miejsce do wypoczynku i jako baza wypadowa po wyspie.Czyściutko na terenie całego obiektu.Pokoje sprzątane codziennie.Śniadania obfite.

    2011-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Krzysztof Piwowski ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jedyny z dotychczas odwiedzanych przeze mnie hoteli, w którym klimatyzacja, sejf w pokoju i telewizja (w tym POLSAT) są wliczone w cenę. Doskonała kuchnia, przemiła obsługa, tani bar hotelowy, wygodny basen dla dorosłych i dla dzieci. Wszystko na wysokim poziomie. Czysto i spokojnie. Gorąco polecam ten hotel. Pokaż »

    2011-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Oleczka86 ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Lili to uroczy hotelik z pięknym ogrodem z gajem oliwnym i drzewkami cytrynowymi i pomarańczowymi, basenem,jacuzzi i mini siłownią i przemiłym właścicielem,starajacym się spełnić wszystkie życzenia gości.Dla osób ceniących sobie spokojny wypoczynek z dala od zgiełku.Pokoje przestronne, czyste, codziennie sprzątane,klimatyzowane, wyposażone w tv z 3 polskimi progamami,darmowym sejfem, każdy z balkonem .Śniadania smaczne choć codziennie to samo, ale w takiej ilości że można było codzinnie wybrać coś innego.Obiady można wykupić codziennie za 7E, bardzo smaczne i można jeść do woli.Polecam zwiedzanie Krety na własną rękę.Auto polecam wypozyczyc zaraz przy hotelu w wypożyczalni Universal, bo ceny w całej Ammoudarze takie same.Nie polecam wycieczki na Spinalongę przereklamowana, można pojechać samemu bilet na prom kosztuje 8E. Pokaż »

    2011-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Ania ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciłam byłam ze szwagierką i naszymi synkami.Miałyśmy duzy pokój,klimatyzacja,balkon,lodówka,wielkie lustro,biurko,sejf,szafa no i najważniejsze dla mojego synka TELEWIZOR i stacja Puls-gdzie lecą bajki.Co do pokoju to ewentualnie można przyczepić się do łazienki-bardzo skromna i faktycznie niska jak już ktoś pisał-mi nie przeszkadzało 153cm wzrostuHE HE.Otoczenie super basen gdzie chłopaki spędzali dużo czasu.Mały plac zabaw.Od 18-21 za darmo Jacuzzi mini siłownia.Właściciele przemili po angielsku można się dogadać.Plaża fajna my nie chodziliśmy przez hotel Delphin, tylko w lewo i przed sklepem skręcaliśmy w prawo i dochodziliśmy do plaży i od razu koło fajnej rzeczki z krystalicznie czystą i zarazem lodowatą wodą.Do knossos wybrałyśmy się same autobusem spod hotelu koszt biletu 1,5euro do Heraklionu z heraklionu znów bilet za1,5 do knossosi wejście 6euro dzieci do 8lat gratis do 8lat dzieci jeźdżą za darmo autobusami .Więc pojechaliśmy do Agios Nikolaos iwycieczki od rezydentki drogie ale byliśmy na balos i Gramavousie Super i na Santorini bo do 12lat dzieci gratis.Polecam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2011-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    irena ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Lili to uroczy mały hotelik z pięknym ogrodem i przemiłym właścicielem,starajacym się spełnić wszystkie życzenia gości.Zawsze świeże jedzenie,bardzo smaczne.Wokół basenu drzewa olwkowe zapewniające chętnym cień.Dla dzeci zjeżdżalnie i mały placyk zabaw. Pokaż »

    2011-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.0

    coldwash ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Polecam ten hotelik,klimatyzacja i sejf w cenie,pokoje czyste,gorzej z lazienka(troche za niska jak dla mnie)na zewnatrz ladny basen,lezaki za darmo.Otoczenie hotelu bardzo ladne,duzo zieleni i drzewek oliwkowych.maly plac zabaw dla dzieci,do plazy spacerkiem w lini prostej jakies 5 - 7 minut,plaza piaszczysta ale troche zaniedbana,ja z zona spedzalismy czas na lezakach przy restauracji Tropican,smaczne jedzenie,mila obsuga,restauracja czysta,lezaki za darmo.Generalnie hotel Lili to dobre miejsce ktore robi jako baza wypadowa na zwiedzanie Krety.auto polecam wypozyczyc zaraz przy hotelu,firma nazywa sie Uniwersum,pracuje tam polka,ceny aut praktycznie takie same w calej amudarze wiec po co chodzic dalej i tracic czas.My za pande zaplacilismy za 5 dni 120 euro.Polecam zwiedzanie krety oprocz jej czesci wschodniej,nie warto nic tam nie ma a drogi strasznie krete i bardzo meczace.Nie polecam tez wycieczki na santorini a juz napewno nie za 140 euro od glowy.PRZEREKLAMOWANA WYSPA,4 domy bialo niebieskie na krzyz a reszta to to samo co wszedzie na krecie.Acha bilet na prom kosztuje 10 euro w jedna strone wiec jak cos to polecam jechac na wlasna reke Pokaż »

    2011-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.2

    Janusz ocenił hotel Lili Studio

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Mały hotelik dla osób ceniących sobie spokojny wypoczynek z dala od zgiełku. Pokoje urządzone w prosty sposób ale czyste z lodówką, darmowym sejfem w pokoju i bezproblemowo działającą klimą. Łazienka malutka i prysznic bez zasłonki ale daliśmy radę :). Basen ładny codziennie czyszczony dzieci zachwycone. Gospodarz wydawało się że nie śpi wogóle zawsze był dostępny i pomocny. Posiłki OK śniadania zawsze to samo ale w takiej ilości że można było codzinnie wybrać coś innego, obiady zawsze ciepłe różnorodne. Piękny ogród. Mini placyk zabaw dla dzieci ale i tak siedzieli nonstop w basenie. W takiej cenie mogę z czystym sumieniem polecić ten hotel. Pokaż »

    2010-12-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny