Hotel Bończa Szczecin ***

Bończa

Ocena hotelu (12 opinii)

4.9
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 4.9
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 4.8
    • Czystość 5.2
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 4.8
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    4.8

Rekomendacja

92% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.8

    andrzejek24 ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witajcie, wraz z moją firmą byliśmy w tym obiekcie na imprezie integracyjnej, coś w stylu bankiety :) jedzenie w hotelu na bardzo dobrym poziomie z bardzo miłą obsługą!!! Zadziwiła mnie ogólna czystość w hotelu, każdy zakątek dokładnie wysprzątany :) impreza firmowa się udała a już za miesiąc organizujemy drugą! Warto wybrać Bończe:) Pokaż »

    2013-04-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    kristoff09 ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam. Chciałbym się podzielić swoją opinią, ponieważ w internecie czytałem różne opinie, mimo tego zdecydowałem się na zorganizowanie wesela w Bończy. Przede wszystkim ładnie przystrojona sala, jedzenie świeże i bardzo smaczne, podawane przez miłą obsługę! Tego mi brakuje w niektórych restauracjach...właściciel to profesjonalista- zorganizował dla nas wszystko od A do Z! :) Pokaż »

    2013-04-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    lukasznowicki2241 ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam wszystkim hotel Bończa w Szczecinie, właściciel urządził mi najwpanialsze wesele jakie mogłem sobię wymarzyć! Obsługa w restauracji na bardzo wysokim poziomie a do tego w hotelu porządek, wszystko czyste, a jedzenie bardzo smaczne :) warto Pokaż »

    2013-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    marysia221_89 ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wspaniałe miejsce na relaks i wypoczynek. Byliśmy z żoną w ostatni weekend, uważam ten hotel za jeden z najlepszych za tą cenę! Polecam, jeden z najlepszych hoteli na wodzie:)

    2013-04-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    marysia221_89 ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, jak najbardziej mogę polecić ten hotel..świetne miejsce, pięknie położenie, przyjazna i miła obsługa oraz dobre jedzenie, czego chcieć więcej? dla mnie wystarczy :)

    2013-02-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.4

    poldi ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel ładny tylko na zdjęciach WYŻYWIENIE TRAGICZNE : obiad zimny, przekąski stare, deser kupiony gdzieś w taniej cukierni!!!

    2012-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (4)
  • 1.3

    hela1254 ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    hotel moze ladnie polozony ale śniadanie beznadziejne małe pokoje atmosfera byle jaka właściciel wrzeszczący przy gościach i bezprzerwy głoszący swoje poglądy polityczne

    2012-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (6)
  • 5.6

    szerek ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo fajny hotelik na wodzie, trzeba przyznać, że właściciel się tym porządnie zajmuje

    2011-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    wieszek ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Odkryłem perełkę w Szczecinie! Hotel Bończa to na pewno top jeśli chodzi o hotele nie tyko na pomorzu ale też w Polsce. Miła atmosfera, profesjonalna obsuga, super!

    2011-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    martaomej ocenił hotel Bończa

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    bardzo fajny na podróż służbową i nie tylko hotelik, moge polecić z czystym sercem wszystkim

    2011-05-20
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny