Hotel Dworek Nad Pilicą Nowe Miasto nad Pilicą

Dworek Nad Pilicą

Ocena hotelu (8 opinii)

5.1
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.7
    • Atrakcje w okolicy 4.6
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.1
    • Standard wyposażenia 5.7
    • Czystość 5.5
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.1
    • Ilość i dostępność 5.2
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    5.1
    • Basen 0.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

88% poleca ten hotel

  • 5.7

    czyze ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecamy bardzo to miejsce na przyjęcia weselne! Organizatorzy potrafią się dopasować do wszystkich pomysłów młodej pary by ta uroczystość była wyjątkowa i mają też wiele swoich ciekawych i oryginalnych propozycji. Kompleksowo organizują śluby i wesela. Menu jest bogate i w rozsądnych cenach. Jedzenie na weselu jest jeszcze lepsze niż serwowane na codzień z karty :-) Nie zawiedliśmy się w niczym, a nawet miło zaskoczyli nas niespodziankami. Dobra wola i chęci organizatorów to klucz do wspaniałego dnia, który wspomina się całe życie! Pokaż »

    2013-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    markoweogrody ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam na przyjecie weselne - szczególnie odbywajace sie za dnia. Obsługa, muzyka, jedzenie wspaniałe

    2012-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 3.8

    monpot ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Obiekt dobrze przygotowany do obsługi imprez grupowych. Pokoje z prysznicem, tv. Obszerny ogród, wypożyczalnia kajaków, ogródek grillowy. Hotel nad samą rzeką. Godne polecenia- tatar, rosół, żeberka. Brak dań z karty - kaczka, gicz cielęca. Polędwiczki wieprzowe pięknie podane ale zimne i nie do ugryzienia. Pokaż »

    2011-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    AniaBrennan ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nasze wesele odbylo sie w Dworku prawie dwa tygodnie temu. Wszyscy goscie byli zachwyceni nie tylko sceneria ale takze samym hotelem jak i restauracja. Musze wspomniec ze 35 osob to Irlandczycy, ktorzy bardzo milo wspominaja ich weekend w Dworku. Obsluga byla wprost fantastyczna, szybka, mila i wszyscy bardzo dobrze dogadywali sie z goscmi. Jedzenie bylo pyszne, nie tylko na przyjeciu ale takze na specjalnie dla gosci zorganizowanych grillach. Musze przyznac, ze Dworek naprawde pokazal polska kuchnie od jak najlepszej strony. Kierownictwo hotelu bylo bardzo elastyczne, zawsze dostepne i bardzo profesjonalne. Cale doswiadczenie bylo wspaniale i goraco polecamy! Pragne jeszcze dodac, ze hotel ten jest doskonalu zarowno dla wymagajacych klientow, jako miejsce wypoczynku (cudna okolica), romantyczny pobyt we dwoje jak i dla rodzin z dziecmi. Pokaż »

    2011-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.8

    agulinka ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po wspaniałym sylwestrze postanowiliśmy z Zona spędzić Świeta Wielkiej Nocy w dworku,byliśmy ciekawi czy i tym razem będzie tak fantastycznie jak to zawsze w dworku bywa,i co.......? znów było bardzo sympatycznie,smacznie a to że obsługa nawrzeszczała troszkę na mnie że wylałem na Nich zbyt wielka ilość wody w lany poniedziałek (nie zapomniałem tez o Właścicielu) a Pan Maciek pomimo tego ze się schował tez mu się oberwało ;-) przyznam się szczerze ze boję się teraz wyjść z pokoju bo znając tych ludzi będę miał kłopoty i tez mi się oberwie ,mam tylko nadzieje ze nie bedą czekali na mnie z wiaderkiem,cóż zacząłem wojnę więc trzeba ją kontynuować ;-) co do wyjazdu bywamy tu z zona od 2 ch lat i wierzcie mi na slowo (nam) naprawdę miejsce warte polecenia to ze jedna pani wyraziła opinie o jedzeniu taką a nie inną świadczy tylko o tym, że cale życie jadlł kotlety u cioci a tajska misa lub crem brulee to dla niej dania z kosmosu ,cóż jak to się mówi nikomu jeszcze nikt nie dogodził, my polecamy!!! sprawdźcie sami!!! napewno nie będziecie żałowali pozdrawiamy agnieszka robert i fado ;-) Pokaż »

    2011-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.8

    honda ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dla mnie idealne miejsce na odpoczynek, cisza, spokój, czysta rzeka, krótki czas dojazdu z Warszawy. Pokoje czyściutkie i pachnące.I w przeciwieństwie do pierwszego komentarza nie mogę nic zarzucić kuchni. Będąc przez weekend spróbowałam tajskiej misy, aglio olio, tatara, kremu z pomidorów i kilku innych rzeczy i wszystko było na najwyższym poziomie. Z przyjemnością wrócę do Dworku Pokaż »

    2010-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.6

    syrenka ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kuchnia różnorodna, smaczna, pieknie podana, a ceny - zdziwiłam się, że można tak rewelacyjnie zjeść w tak przystępnych cenach!! Pokoje z klimatem, okolica urokliwa. Polecam

    2010-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 2.8

    Zelt Kris ocenił hotel Dworek Nad Pilicą

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel godny polecenia ale NIE restauracja . Podłe posiłki pod europejskimi nazwami i cenami. Szef kuchni nie ma pojęcia o kuchni, a obsługa ślamazarna i nie szczególnie sympatyczna.

    2010-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (14)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny