Hotel Fero Express Kraków ***

Fero Express

Ocena hotelu (23 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.3
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 3.9
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 4.3
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 4.4
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 4.9
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.1
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.0
  • Hotel
    4.6
    • Basen 4.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 4.3
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

78% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    Oliwia KOnwalia ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Odwiedziłam hotel Fero w podróży służbowej do Krakowa. Bardzo dobra lokalizacja, blisko autostrady. Również nie mogę narzekać na zwykłą drogę, nie spotkałam tam ani razu korków, można szybko przedostać się do hotelu. Hotel położony w przyjemniej okolicy, jest cichy i spokojny. Posiada duży parking i pięknie urządzone podwórko. Pokoje schludne i przyjemne, personel jest bardzo miły, cierpliwy i profesjonalny! Bezpłatne wi-fi i pyszne dania serwowane przez szefa kuchni. Pobyt był znakomity, aż nie chciało mi się pracować tylko odpoczywać. :) Pokaż »

    2016-02-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Joanna_Grabiec ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel o bardzo wysokim standardzie, zdecydowanie przewyższa statystyczne 3*. Pokoje bardzo przytulne, czyściutkie i zadbane. Piękne sale konferencyjne, rewelacyjne jedzenie, przemiła obsługa, oraz idealna lokalizacja. Szczerze polecam ! Pokaż »

    2016-01-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    paulinaa ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia! Czytając opinię na tym portalu jestem bardzo, ale to bardzo mile zaskoczona, żadna negatywna uwaga odnośnie hotelu nie jest prawdziwa. Pobyt był znakomity, fantastyczna obsługa zarówno na recepcji jak i na restauracji, nasze prośby zostały spełnione, a na nasze pytania otrzymaliśmy wyczerpujące informacje. Restauracja bardzo ładnie urządzona, przytulna! Jedzenie bardzo smaczne i elegancko podane. Śniadanie w formie bufetu, uzupełniane na bieżąco. Razem z chłopakiem mieliśmy pokój typu double - nic dodać, nic ująć. Malownicza okolica, cicho i spokojnie, 2 km dalej Tyniec.. Piękny zabytkowy klasztor - spacer idealny na jesienne popołudnie. Z czystym sercem polecam ten hotel swoim znajomym i jestem przekonana, że wrócę tam w wolnej chwili. Pokaż »

    2015-11-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Kamil Demczuk ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Fero dla wymagających klientów. Jedzenie bardzo dobre, (szczególne pozdrowienia dla Szefa Kuchni) duży wybór potraw. Wszystko świeże, przepięknie przystrojone i podane. Wszyscy pracownicy hotelu uprzejmi, pomocni i bardzo sympatyczni. Polecam Pokaż »

    2015-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    atka201 ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    W 2013 r mialam w tym hotelu swoje wesele. Z czystym sumieniem moge go polecic. Swietne jedzenie, obsluga zorganizowana i pomocna. Goscie zadowoleni. Dodam ze wesele bylo w duzej sali diamentowej ale bez problemow udostepniono nam tez sale restauracyjna i 2 ogrodki, z przodu hotelu od strony parkingu i z tylu( taras) wiec goscie mieli duza dowolnosc. Jesli organizowalabym drugie wesele, to tez tutaj :) Pokaż »

    2014-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.8

    niniel ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miałam wesele w tym hotelu, czytając opinię na forach można się przerazić, Ja ze swojej strony serdecznie polecam ten hotel! Organizacja na bardzo wysokim poziomie, wszystkie nasze życzenia co do zmiany menu, oraz ustawień sali były wprowadzane natychmiast. Bardzo polecamy, p. Anię jako organizatora :) Pokaż »

    2013-11-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    MarthaW_0 ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po przeczytaniu opinii o tym fotelu na wielu stronach naprawdę bałam się tam jechać .... NIEPOTRZEBNIE ! Naprawdę nie ma się do czego przyczepić, nawet gdybym bardzo chciała. Bardzo miła, kompetentna obsługa. Pokoje nie są za duże ale bardzo przytulne i BARDZO czyste, łazienki również ( i jest mydełko w dozownikach i do tego dobrej marki). Jeśli chodzi o komunikację to jeśli tylko ktoś nie pochodzi z rodziny królewskiej to nie będzie miał problemu z przejazdem autobusem do centrum (jedzie się około 20 minut ale autobus zatrzymuje się przy moście grunwaldzkim i do wawelu jest jakieś 5 minut baaardzo wolnym spacerkiem, a stamtąd bliziutko do rynku). Śniadania (szwedzki stół) bardzo dobre, wszystko świeże i ogromny wybór. Proszę się nie sugerować negatywnymi opiniami, jeśli ktoś oczekuje nie wiadomo jakiego luksusu to niech wybierze hotel 5*, dla mnie - nastawionej na zwiedzanie - standard aż nad to. Pokaż »

    2013-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.3

    Marlenaaa ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Razem z chłopakiem wykupiliśmy kupon na citeam a w nim 3 dni czyli 2 noclegi wraz ze śniadaniami i kolacją. Po opiniach przeczytanych tutaj bałam się że nasze pierwsze Walentynki będą koszmarem! Jakie było nasze zaskoczenie gdy po przyjeździe zobaczyliśmy hotel!! Piękny, nowoczesny, pokój dosyć mały (sami zmieniliśmy telefonicznie na jedno łózko i poinformowano nas od razu ze pokój jest wtedy trochę mniejszy) ale nam to nie przeszkadzało bo był strasznie przytulny i było w nim wszystko co jest potrzebne! :) Śniadania bardzo dobre, duży wybór, miła obsługa. Kolacja również wyśmienita podana w elegancki sposób :) Do centrum jakieś 10km co również nam nie przeszkadzało bo jeździliśmy samochodem natomiast niejednokrotnie widzieliśmy przejeżdżający obok hotelu autobus, którym można się było dostać do centrum. Na pewno jeszcze tam zawitamy ! :) z czystym sercem POLECAM! Pokaż »

    2013-02-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.5

    kungfupanda ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ostatnio miałam przyjemność gościć w tym hotelu przy okazji zakupu kuponu. Czysto, uprzejma obsługa, fajna restauracja tylko mogłaby być czynna trochę dłużej. Z mężem byliśmy zadowoleni jak na Kraków ma jedną wielką zaletę duży parking i w dodatku bezpłatny dla gości. Kiedy następnym razem będę w delegacji w Krakowie na pewno o nim pomyślę. Pokaż »

    2012-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    lzx1921 ocenił hotel Fero Express

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W sierpniu wybraliśmy się z narzeczonym na wyjazd w ramach realizacji kuponu z portalu Citeam. Hotel bardzo się nam spodobał - już od samego wejścia powitano nas z uśmiechem. Pokój który otrzymaliśmy był bardzo ładny, z widokiem na pobliski las. Łazienka i pokój były bardzo czyste,codziennie był robiony serwis sprzątający . W pierwszy dzień mieliśmy kolację trzy daniową - jedzenie było bardzo smaczne. Ogólnie mogę bardzo polecić ten hotel jako miejsce do wypoczynku- bardzo blisko do Tyńca,gdzie można się wybrać na świetny spacer. Polecam! ;-) Pokaż »

    2012-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny