Hotel Regina Style Resort Hurghada ****

Regina Style Resort

Ocena hotelu (19 opinii)

3.7
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 3.7
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 4.7
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    3.4
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 2.9
    • Czystość 3.6
    • Łazienka 2.4
  • Wyżywienie
    3.3
    • Ilość i dostępność 3.8
    • Smak i jakość potraw 3.4
    • Różnorodność potraw 2.9
    • Obsługa 3.3
  • Hotel
    3.4
    • Basen 3.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.4
    • Animacje i rozrywka 3.8
    • Sport 3.2
    • Obsługa 3.5
    • Czystość 2.8
  • Jakość / cena
    3.7

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

  • 3.8

    justyncia ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam hotel przeznaczony dla ludzi naprawde mało wymagających,albo takich co hotel traktuja tylko jako bazę wypadową,w lutym ten hotel był martwy a turystów zero,jedzenie lepiej nie pisać,jego jedyny plus to obsługa i to ze był w centrum wszedzie blisko,ale reszta masakra,moze tylko w zimie tak jest moze latem ten hotel funkcjonuje lepiej,bo potencjał ma,moze też im sie nie chciało nic robic dla tych garstki ludzi co tam wypoczywali,sama nie wiem Pokaż »

    2016-03-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    oskar_2 ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel dla osób nie wymagających, minus wyżywienie na stołówce, ale biuro wynajęło nam posiłki w bocznej restauracji i było ok, plus : piękny ogród i blisko do zatoki, brak animacji ale jest dyskoteka, dobra baza wypadowa na wycieczki i zwiedzanie miasta; ogólnie wolę dopłacić do lepszego hotelu; Pokaż »

    2013-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    markiew ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogólnie polecam ten hotel. Duża powierzchnia, niezłe baseny i przy tym dobra cena. Jak to w Egipcie 4 gwiazdki to wiadomo, że super luksusów nie będzie, a słabym punktem jest kuchnia, ale nie dopadła nas klątwa faraona. Jak kto lubi dobrze zjeść to w krajach arabskich itp. to trzeba wybierać hotele z najwyższej półki odpowiednio się ceniące. Pokaż »

    2012-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Misiaf1 ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w tym hotelu z rodziną na przełomie sierpnia i września. Polecam wszystkim ten hotel mimo jego drobnych mankamentów związanych z brakiem różnorodnego wyżywienia, które można przeżyć. Obsługa miła rozmiająca w kilku językach. W pokoju było czysto, pościel i ręczniki codziennie zmieniane. Poza tym tylko mężczyźni sprzątają w Egipcie. Najważniejsze dla nas było to, że mogliśmy wypocząć, a po plażowaniu, leniuchowaniu i obfitej kolacji spalić kalorie spacerując główną ulicą Hurghady na której jest mnóstwo sklepików. Słońce, w czasie naszego pobytu zachodziło zachodziło o godz.18 i od razu robiło się ciemno, co u nas jest zjawiskiem niespotykanym. Bardzo miło wspominamy Mohameda spacerującego po plaży z wielbłądem Oskarem, który nie przeszedł koło nas żeby chwilę nie porozmawiać. Były to naprawdę udane wakacje. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    joanna neumann ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super!Przepiękny duży ogród.Plaza czysta szeroka,dość długa,piaszczysta.Z boku plazy mozna podziwiać rafy koralowe.Wystarczająca ilość leżaków.Restauracja ok.,czysto.Jedzenie ok.,smaczne.Trzy baseny w tym mały dla dzieci.Obsługa ok.dobrze znają angielski i rosyjski.Zakwaterowanie w bungalach lub w budynku dwu-pietrowym.Pokoje duże,codziennie sprzątane przez ta samą osobę.Klimatyzacja ok.Bardzo dobra lokalizacja,w samym centrum.Ogólnie bespiecznie,wieczorami można spacerować tylko przez pierwsze dwa dni trzeba się przyzwyczaić do ich zachowania,każdy zaprasza do swojego sklepiku.Raz na dwa tygodnie wyłączył się prad,ale bez obaw raekcja jest natychmiastowa,odrazu ładuja ,kwestia paru minut.Polecam zdecydowanie ten hotel!Były to cudowne 2 tygodnie urlopu!!!!! Pokaż »

    2010-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.5

    Renata Bulka ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Dla mnie Hotel beznadziejny,brudno,obsługa to porażka trzeba się o wszystko prosić lub wręcz przeklinać bo nic nie skutkuje,pełno Rosjan tak na prawdę było nas ok 10 osób z innej narodowości a tak to sami Rosjanie,nie wspomnę o jedzeniu codziennie to samo a co do czystości na jadalni to -10.Nie polecam nikomu chyba że nie zależy wam na odrobinie luksusu.Renia Pokaż »

    2010-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.5

    marcins87 ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Niewątpliwe plusy hotelu wg mnie: centrum miasta (dzielnica Sakalla), przy głównej ulicy na której jest mnóstwo sklepów i restauracji, supermarket i fast foody, piękny ogród w hotelu przez który przechodzi się na plażę, na plaży nie ma tłumów (zawsze znajdzie się leżak), brak płycizny przy plaży, darmowy sejf w recepcji. Minusy: bungalowy w kiepskim stanie (bród) - trzeba prosić o pokoje na piętrze w budynku jednopiętrowym, ogólna czystość pokoi, jakość wykończenia pokoi pozostawia wiele do życzenia, ale ja się przyzwyczaiłem. Brak polskich kanałów w TV. Inne informacje: dużo Rosjan w hotelu, animacje takie sobie. Tylko jakiś jogging, aqua aerobic w sumie nic ciekawego. Rady: warto zabrać ze sobą sprzęt do nurkowania bo przy plaży pływają piękne ryby, warto w pierwszy dzień kupić sobie trochę butelek wody mineralnej. W tym celu najlepiej udać się do supermarketu z cenami ( co jest rzadko spotykane), który znajduję się przy Burger Kingu na głównej ulicy. Warto przygotować sobie dolary amerykańskie w drobnych, aby dawać napiwki (przede wszystkim osobie, która sprząta nasz pokój). Blisko hotelu jest marina, można się przejść i zobaczyć, nawet jest tam ładnie. Z hotelu warto wsiąść w taksówkę i za 15 funtów egipskich pojechać do dzielnicy Dahar, jest tam meczet i można pooglądać życie miasta. Jedzenie w hotelu w opcji all inclusive to przede wszystkim ryby, pieczywo, makarony, może trochę wieprzowiny. Po tygodniu już miałem ochotę na co innego i marzyłem o jakimś polskim jedzeniu. Podsumowywując hotel dobry dla młodych ludzi, którzy czas lubią spędzić na plaży i poplątać się po mieście alby zobaczyć prawdziwe życie w Egipcie. W hotelu" syfu i malarii" nie ma, ale tak czysto jak w Polsce to na pewno nie jest. Pokaż »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    Kasia ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wybrano nam ten hotel w opcji Traf (Triada) i byliśmy bardzo zadowoleni. Małym minusem były wyłączenia prądu wieczorem, ale dało się wytrzymać. Poza tym obsługa miła, czystość, jak wszędzie w Egipcie pozostawia wiele do życzenia. Ale tydzień dało się wytrzymać. Hotel świetne usytuowany. Przy samej plaży i w centrum miasta. Pokaż »

    2010-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.8

    jespa73 ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Bylismy tam z rodzina 2 tygodnie i byly to najgorsze wakacje w naszym zyciu . Brudno,obsluga niemila licza za byle pomoc na pieniaszki.Wszedzie wkolo zami Ruscy predzej dogadasz sie w recepcji po Rosyjsku niz po Angielsku lub Niemiecku,animacji brak jak byla to w piwnicy i tylko za oplata, dla dzieci Disco to jedna wielka porazka blyty byly stare i non stop przerywaly granie :( jednym slowa prosze zainwestowac w leprzy hotel tutaj sie to nieoplaca .Stolowka bruna ,sztucce tez niewycieraja stolu gdy ktos odejdzie aby nastepny mugl usiasc przy czystym stole nie strzepuja wszystko na ziemie albo pod serwetke fe.... Pokaż »

    2010-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.5

    aka1 ocenił hotel Regina Style Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel polecam tylko i wyłącznie młodym osobom chcącym aktywnie wypoczywać a nie leżeć w hotelu Położenie hotelu doskonałe W samym sercu miasta Obok mnóstwo barów, knajp, i w pobliżu Marina. Jeżeli chodzi o hotel to nie polecam Brudno Ja miałam wszystko zepsute w pokoju (oprócz klimy:)) Obsługa nie miła Natomiast jedzenie całkiem dobre W całym hotelu były tylko dwie polki:/ Ja i koleżanka;) Poza tym niesympatyczne ruski:( Robiący problemy z każdej nawet najdrobniejszej rzeczy All beznadzieja Soki czy piwo podawali w maleńkich 0,15l plastikowych kubeczkach;) Na szczęście spędziłam w hotelu bardzo niewiele czasu Jeszcze raz Tylko dla młodych Pokaż »

    2010-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny