Hotel Manor Olsztyn ****

Manor

Ocena hotelu (173 opinii)

3.9
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 3.2
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 3.1
  • Pokoje
    3.8
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 3.7
    • Czystość 3.6
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    4.1
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 4.3
    • Różnorodność potraw 4.0
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    3.7
    • Basen 3.4
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 3.7
    • Sport 3.8
    • Obsługa 3.8
    • Czystość 3.5
  • Jakość / cena
    3.8

Rekomendacja

60% poleca ten hotel

Ranking

  • 1.7

    zighe ocenił hotel Manor

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Niestety ale najgorzej trafione wakacje jakie dotąd mieliśmy zdjęcia są nieadekwatne do zastanego stanu . Aż serce ściska bo potencjał ogromny może było tam pięknie , ale 18 lat temu, może hotel miał 4 gwiazdki , ale 18 lat temu od tego czasu nie zrobiono tam NIC !!! Hotel... powiedziałabym motel lub schronisko młodzieżowe ponieważ w trakcie naszego pobytu były chyba 3-4 kolonie każda co najmniej 30 os.jak nie wiecej. Chcesz wejść do basenu a tam cała kolonia :) poza tym guma z zna basenu odchodzi, w saunie parowej czuć wilgoć ...grzyby.., jacuzzi :działa 1 siedzenie, siłownia czy jak to nazwali salka fitness jest hitem ...bieżnia taśma do biegu nawinieta na dyktę , 3 rowery : nie działająca regulacja siedziska ani regulacja trudności, Atlas posklejany taśma, orbitrek działał tak jakby miał się zaraz rozpaść bujał na boki ..dramat, ... w holu łatane ściany wycinkami tapety, sufity podklejane szeroką brązową taśmą, w pokoju telewizor ok. 17 cali jak duży laptop...z podstawowymi kanalami, a miała być tv satelitarna , w łazience włosy na scianach, woda letnia, w trakcie pobytu wymieniano szambo zapachy niesamowite.... Jedzenie i posiłki : nigdy nie na czas informują o posiłkach od 7.30 śniadania a można zjeść wszystko dopiero ok.8 często jak wychodzilismy dopiero donosili , obiadokolacje na 17.30 o 17.30 pustki i uprzejmie informowali gości ze jeszcze chwilę,nie wyrabiali się przez cały tydzień... Posiłki wszystkie smażone na głębokim oleju lub śmietanie jak liczy ktoś na coś z grilla lub lekkiego czy fit na parze to nie było przez cały tydz. Winda co najmniej co 2dni popsuta nie ma się co dziwić jak tyle dzieci jeździło bez przerwy.... w trakcie naszego pobytu była kolonia muz.-aktorska i zginął (czyt.pewnie ktoś ukradł)instrument z opisu najprawdopodobniej skrzypce ... Z tego co czytam tu po opisach to nie pierwsze takie zaginione przedmioty. Żałujemy tylko ze nie czytaliśmy komentarzy przed wyjazdem bo doplacajac 200zl.moglibyśmy jechać na wakacje o niebo lepsze Pokaż »

    2015-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    KarolKo ocenił hotel Manor

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w 100% udany. Miejsce idealne zarówno dla rodzin z dziećmi jak i na wyjazd ze znajomymi. Świetne zaplecze spa, pokoje i łazienki czyste, łóżka bardzo wygodne, pokoje dobrze wyposażone. Posiłki- rewelacja, wybór posiłków robi wrażenie. Obsługa dyskretna i z klasą. Bardzo ładna, cicha okolica. Pokaż »

    2014-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    Angus ocenił hotel Manor

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłem w tym hotelu służbowo kilka dni i bardzo mi się podobało. Byłem pod wrażeniem doskonałej organizacji tego hotelu. Obsługa hotelowa spisała się doskonale. Mój pokój był bardzo czysty, łazienka zadbana, personel dbał o to, aby codziennie sprzątać nasze pokoje i dostarczać czyste ręczniki. W restauracji ogromny wręcz wybór potraw. Jedzenie bardzo mi smakowało. Ogromnym plusem jest piękna, spokojna okolica. Pokaż »

    2014-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    BasiaGora ocenił hotel Manor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Doskonały hotel, dobrze wyposażony z miłą, kompetentną obsługą. Pokoje oraz łazienki są bardzo czyste, co rano widzieliśmy panie, które sprzątały każde pomieszczenie. Bardzo smakowało nam jedzenie, zaskoczył nas ogromny wybór posiłków. Basen oraz kręgielnia w pełni sprawne, zadbane; często z nich korzystaliśmy. Pokaż »

    2014-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Bartosz333 ocenił hotel Manor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moje ogólne wrażenie po pobycie w hotelu Manor jest bardzo dobre. Spędziłem tam kilka dni i wróciłem naprawdę zadowolony. Hotel jest bardzo zadbany zarówno z zewnątrz, jak i wewnątrz. Pokój, który otrzymałem, był ładny, jasny, gustownie urządzony. Pokoje są sprzątane codziennie, lub jak ktoś woli- tak życzenie gościa. Ogromnym plusem tego miejsca jest wyżywienie; jedzenie jest bardzo dobre i porcje są spore. Z atrakcji również jestem zadowolony, korzystałem z basenu, sauny i kręgielni- wszystko w jak najlepszym porządku, nie mam zastrzeżeń. Pokaż »

    2014-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    MariuszKkk ocenił hotel Manor

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nasz pobyt w hotelu Manor uważam za bardzo udany. Największe wrażenie zrobiła na mnie przemiła obsługa, dzięki której już od pierwszych chwil poczuliśmy się jak u siebie. Mieszkaliśmy w ładnym, przestronnym dwupoziomowym pokoju z sypialnią na piętrze. Łazienka byłą bardzo czysta i zadbana, ale mogłaby być trochę większa. Jedzenie bardzo nam smakowało, było świeże i domowe. Basen czysty, woda w basenie ciepła i czysta. Ogólnie pobyt był bardzo udany. Pokaż »

    2014-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    PawelPol ocenił hotel Manor

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem bardzo zadowolony z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Spędziłem tam z rodziną bardzo miły urlop. Otrzymaliśmy ładny, przestronny, przytulnie urządzony pokój z czystą łazienką. Panie sprzątały codziennie. Jedzenie było bardzo dobre. Restauracja spora, gustownie urządzona. Obsługa hotelowa bardzo miła i kompetentna. Korzystaliśmy z basenu i kręgielni- wszystko ok, bez zarzutów. Pokaż »

    2014-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    SlawomirW ocenił hotel Manor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miejsce idealnie przystosowane do wycieczek szkolnych oraz rodzin z dziećmi, które chcą odpocząć w przyjemnym, cichym, zielonym otoczeniu. Bardzo miłe miejsce. Obsługa uśmiechnięta i pomocna. Przestronna stołówka, dobre jedzenie. Pokoje przytulne, ładnie urządzone, przede wszystkim czyste. Wielkim plusem jest moc atrakcji, z których można skorzystać. Korzystaliśmy z jazdy konnej oraz możliwości rozpalenia grilla. Było bardzo miło:) Pokaż »

    2014-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ryszard SI ocenił hotel Manor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłem w tym hotelu kilka dni i wróciłem bardzo zadowolony. Wszystko było na jak najwyższym poziomie. Przede wszystkim okolica która jako pierwsza rzuca się w oczy, potem sam hotel który wygląda bardzo ładnie i porządnie, następnie czyste i pachnące pokoje. Obsługa rzeczowa, miła. Jedzenie bardzo dobre. Korzystałem z basenu i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu, czyściutki, woda ciepła, prysznice w 100% sprawne. Pokaż »

    2014-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Lele155 ocenił hotel Manor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moje wrażenia z pobytu w tym hotelu są bardzo pozytywne. Polecam to miejsce wszystkim, którzy szukają odpoczynku w przyjemnym, cichym miejscu z pięknym otoczeniem. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym miejscu. Otoczenie piękne, hotel czysty i schludny, obsługa bardzo miła i pomocna. Nie mam się do czego przyczepić :) Na pewno jeszcze tam wrócę, tym razem z rodziną. Pokaż »

    2014-06-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1017 18 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny