Hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok Sopot **

Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

Ocena hotelu (29 opinii)

3.2
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 3.9
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 3.3
    • Atrakcje w okolicy 3.2
    • Komunikacja 4.5
  • Pokoje
    2.9
    • Wielkość 3.0
    • Standard wyposażenia 2.6
    • Czystość 3.0
    • Łazienka 3.0
  • Wyżywienie
    3.4
    • Ilość i dostępność 3.4
    • Smak i jakość potraw 3.3
    • Różnorodność potraw 3.3
    • Obsługa 3.5
  • Hotel
    2.7
    • Basen 2.4
    • Udogodnienia dla dzieci 2.4
    • Animacje i rozrywka 2.5
    • Sport 2.6
    • Obsługa 3.2
    • Czystość 3.2
  • Jakość / cena
    3.1

Rekomendacja

54% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.9

    lucynaopala ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.7
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wszystko w największym porządku.Blisko plaża. Jedzenie wyśmienite smaczne świeżutkie i urozmaicone.obsługa miła i pomocna

    2016-02-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.1

    bydgoszcz2016 ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      1.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Własnie wróciliśmy z sanatorium Kamienny Potok w Sopocie.Wykupiony pobyt tygodniowy skrócony ze względu na warunki. Pokoje- miłym zaskoczeniem był fakt,że dostaliśmy pokój typu studio z balkonem za który nie musieliśmy dopłacać wymaganych w ofercie 120 zł.i na tym plusy się kończą.Standard pokoi niski. Śmiało mogę stwierdzić jest brudno i nieprzyjemnie pachnie.Brak czajników więc na kawkę ze swojego czajniczka nie liczcie,musicie się w tym ceku udać nas korytarz i warować przy czajniczku aż się woda zagotuje.Wanna w łazience stara i odmalowana.Materace "wyleżane" wątpliwej czystości poduszki również.Pani sprzątająca pokój marudziła, ze w koszu dużo śmieci 8-) Jedzenie- monotonne i średnio smaczne. Obsługa kelnerska - młode dziewczyny a pracują jak za karę.Sprzątają ze stołu nawet jak jeszcze spożywa się posiłek.Trzeba uważać aby nie ugryźć przypadkiem pojawiającej się ni stąd ni zowąd ręki kelnerki:) Baza zabiegowa- zabiegi wykonywane dobrze i starannie .Bardzo fajna kosmetyczka Pani Kasia. Położenie sanatorium - owszem do plaży może i blisko, ale trzeba pokonać schody duuuuuużo schodów. W dół idzie się rewelacyjnie wraca gorzej i osoby starsze mogą mieć z tym problem. Na koniec ogromna prośba do obsługi sanatorium WIĘCEJ UŚMIECHU I ŻYCZLIWOŚCI DLA KURACJUSZY pamiętajcie ,że to dzięki nam macie pracę . ps. zdjęcie powyżej ..... tam nie znaleźliśmy takich bananków, ananasków i winogronek :-) Polecam dobrze się zastanowić wybierając ten ośrodek. Szkoda mi tylko osób wykonujących zabiegi bo swoją naprawdę fantastyczną postawą nie uratują opinii o obiekcie. Pokaż »

    2016-01-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.1

    dziuniadziunia ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jestem bardzo rozczarowana standardem"sanatorium".Cena nieadekwatna do zastanych warunków,wyżywienia i zabiegów.Szkoda pieniędzy 😭

    2015-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.4

    wczasowiczka54 ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    byłam na jednotygodniowym turnusie bylam zachwycona ogólem. na poziomie . zawiodłam sie tylko na obsłudze hotelu spozywając posiłek na sali nie było miłych kelnerek tylko podejrzewam kucharz od którego czułam alkohol

    2015-01-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    atut46 ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    jestem pod wrażeniem, za cenę z gruponu wszystko tak jak oferowano, polecam

    2014-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    eugeniaprzygoda ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam to Sanatorium.Jestem pod wrazeniem.Bardzo dziekuje za indywidualne podejscie.Jedzenie super.obsluga bardzo mila,domowa atmosfera.Napewno tam wroce.Pozdrawiam.

    2013-12-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 0.0

    Joanna63 ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Pobyt w Sanatorium uznaję, za bardzo udany. Rehabilitacja przebiegała bardzo sprawnie w bardzo miłej atmosferrze. Brawo dla masazysty i pań rehabilitantek. Przepyszna domowa kuchnia - najwiekdszy łacuch zaspokoi swoje potrzeby :-). Tereny do spacerów wymarzone. Polecam wszystkim bez wzgledu na wiek. Joanna 50 l at z córka 25 lat. Pokaż »

    2013-11-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.9

    jolantamatacz ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Po opiniach które przeczytalam jechalam przerazona co zastanę.Wszystkie lęki okazaly sie jednak niepotrzebne!Pokoje czyste,jedzenie pyszne i urozmaicone i co najważniejsze zorganiozowane rózne atrakcje-wieczorki taneczne,grille i za niewielka opłatą rózne wycieczki.Pozdrawiam sympatyczne pielęgniarki i obsługę sanatorium.Stefania. Pokaż »

    2013-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 1.2

    Ewa Krzeszowska ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.3
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel rodem z PRL..Zimno w pokojach ,posciel beznadziejna,zamiast przescieradla -gazowa szmatka.Zabiegi watpliwej jakosci,niektórych mimo,ze sa w ofercie-brak.W pokojach brudno.Recepconistka tak zajeta /?/,ze nie odpowiada na dzien dobry.Odradzam Pokaż »

    2013-04-19
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (2)
  • 1.7

    Jan Pierwoszow ocenił hotel Sanatorium Uzdrowiskowe Kamienny Potok

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Nie polecam.Przyjechałem razem z żoną w ramach groupon'u.W pierwszym dniu było okropnie zimno.Przy wyjeżdzie dowiedziałem się że muszę dopłacić do pokoju z balkonem(120zł).Groupon nie przewidywał dopłat.Kwota była ustalona.Czuję się oszukany!Obsługa w recepcji mało komunikatywna., Pokaż »

    2012-12-28
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny