Hotel Senator Dźwirzyno ****

Ocena hotelu (39 opinii)

4.6
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 3.5
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 3.8
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.7
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 5.2
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.5
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

68% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    AngelinaKa Karnowska ocenił hotel Senator

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witajcie w tym roku byłam na urlopie ze swoim narzeczonym nad morzem i zatrzymaliśmy się w Hotelu Senator, który urzekł nas swoim wnętrzem i mnóstwem atrakcji hotelowych jak i poza hotelowych. Wyposażenie pokoju, zawierało wszystko co najważniejsze, łazienkę, TV, internet, minibarek itp. Jedzenie wręcz przepyszne, wszystko świetnie przygotowane :-) obsługa hotelowa i kelnerów na wysokim poziomie, bardzo miła i profesjonalna. Najbardziej zachwycona byłam kompleksem basenowym oraz Bursztynowym Spa. Podczas dwutygodniowego pobytu w tym Hotelu skorzystaliśmy wspólnie z narzeczonym z wielu atrakcji sfery sauny, kręgielni, bilardu, wieczornego romantycznego kina ;-) Aby miło zapamiętać ten spędzony czas nad morzem, wybrałam się również na zabiegi spa, różnego typu masaże ajurwedyjskie które wykonywane są ciepłym olejem całego ciała oraz zabiegi pielęgnacyjne ciała tzw. Peeling z Włóknami Loofah, który sprawia, że skóra jest głęboko nawilżona i oczyszczona. Dodatkowo bajkowo spędzaliśmy czas przy pysznej kawie w Ogrodzie Różanym przy uroczej fontannie. Hotel zaskakuje i polecam każdej zakochanej parze oraz rodzinom z dziećmi :-) Pokaż »

    2016-10-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    kasiann ocenił hotel Senator

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Już drugi raz miałam przyjemność być gościem Hotelu Senator. Pierwszy raz z rodziną, teraz służbowo. Jestem bardzo zadowolona. Blisko do plaży, świetne spa, bardzo dobre jedzenie i dobra obsługa. Czuję sie tutaj dobrze i mam na miejscu wszystko, czego od hotelu wymagam. Pokaż »

    2016-10-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Aga2016 ocenił hotel Senator

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.3
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Średni hotel, 0 inwestycji a ceny w góré. Brudno, śmierdzáce sauny I brak dobrej obsługi. Woda w barze 200 ml 6 zł, kawa 10 espresso, cappuccino 12, woda 200 ml Pelegrono 11 zł, soczek LEON 7 zł,,,,, ludzie ceny z kosmosu. Płac zabaw i teren nie sprzątany... Sielsko i wiejsko. Pokaż »

    2016-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    MARIANKAem ocenił hotel Senator

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    piekny widok z okna i wygoda - to zapamiętam na długo, bo dzieki warunkom hotelowym bardzo odpoczełam! W hotelu bylo cicho i mozna sie bylo wyspać, na czym mi bardzo zależalo :) w restauracji serwują pyszne obiady, polecam!

    2014-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Adrian61 ocenił hotel Senator

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.7
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Mysle, ze to najlepszy hotel w okolicy – już dwa razy tam byłem, najpierw z dziećmi na wakacjach w zeszłym roku, w tym z kolei z żoną na 3 dni w Spa, wykupiliśmy pakiet dla dwojga. Za każdym razem z pobytu byliśmy zadowoleni, bo hotel jest po prostu dobry – czyste pokoje, wygodne łóżka, konkretne śniadania i wszystkie udogodnienia na wysokim poziomie. Te 4 gwiazdki w pełni zasłużone. Pokaż »

    2014-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Dawid Turzak ocenił hotel Senator

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    apartament hotelowy wynajelismy w ubiegle wakacje, zeby obchodzić swoją 4 rocznice. zarezerwowalismy pokoj w najwyższym standardzie, jaki mieli. Podczas 6 dniowego pobytu korzystalismy ze spa, szczególnie moja dziewczyna, restauracji i kina. Hotel jest duzy, czysty, w pokoju ładnie pachniało i zawsze, kiedy wracalismy, panowal tam porządek. Robi świetne wrażenie i wg mnie jest wart swojej ceny Pokaż »

    2014-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    mortadela ocenił hotel Senator

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bardzo dobry stosunek jakości do ceny - tutaj wiesz, za co płacisz. obsługa hotelowa bardzo przyjazna, pokój wysprzątany nie znalazłam żadnego brudu. Ogolnie jest tam elegancko, miejsce zadbane (nie tlyko sam budynek ale tez okolica) i lokalizacja korzystna, blisko plaży. Pokaż »

    2014-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    luska99 ocenił hotel Senator

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fajnie się tam odpoczywa, standardy wysokie, luksusy basen kino kregielnia świetna restauracja z przemiła obsługą i sporym menu. Brzmi jka bajka, ale wlasnie tam jest bajecznie i dlatego moim zdaniem ten hotel jest wart tej ceny – choćby na weekend. Można się mega zrelaksować! Pokaż »

    2014-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    martynaem ocenił hotel Senator

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel Senator jest bardzo przestronny, nowoczesny, z "bajerami" dla kinomaniaków i zapalonych graczy w kręgle :) Najlepszy hotel,w jakim byłam, mają ogromny basen i bardzo komfortowe wnętrza, czułam sie tam jak w domu.

    2014-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Ewa Malowaniec ocenił hotel Senator

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Senator zasługuje według mnie na jak najlepszą ocene – miałam okazje być tam przez 10 dni w marcu. Wiadomo, że warunki nad polskim morzem są różne, nawet w sezonie, a co dopiero poza – ale mnie to nie zniechęca. W hotelu było ciepło, przytulnie, pływac mogłam do woli w hotelowym basenie. Korzystałam też z ich SPA, baaardzo relaksujące zabiegi – przetestowałam „pomidorową przyjemność” na ciało i zabieg nawilżający na twarz . Hotel dla wymagających, nie dopatrzyłąm się tam niczego, co zniechęciłoby mnie do kolejnych odwiedzin. Mam nadzieję, ze w tym roku też mi się uda wpaść na jakiś weekend Pokaż »

    2014-04-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny