Hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA Dźwirzyno ***

Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

Ocena hotelu (37 opinii)

5.2
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 4.6
    • Komunikacja 4.9
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.1
    • Standard wyposażenia 5.1
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.0
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    5.1
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 5.2
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

88% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    larka11 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przepiękny hotel położony w malowniczym,klimatycznym miejscu,bardzo blisko plaży. Na plus komfortowe,przestronne pokoje oraz zabiegi w samym Spa. W razie pytań zawsze można liczyć na pomoc obsługi,to był udany wypoczynek,gorąco polecam:) Pokaż »

    2015-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    agnieszkaab ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam teraz w sierpniu na tygodniowym pobycie i wróciliśmy bardzo zadowoleni :) Obsługa super, pyszne jedzenie, baza zabiegowa- na szóstkę :-) Polecam!

    2013-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.9

    riczi1804 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Miła rodzinna atmosfera.Kuchnia bez zarzutu. Pani Danusia z bazy zabiegowej kompetentna i zawsze pomocna- wspanialy czlowiek /nawet pijawki ja sluchaja/. Pan Dokor poleca tylko diety /nawet nie zwazy i nie zmierzy cisnienia krwi/. Recepcja szybko reaguje na najmniejsze uwagi . Panie z recepcji służą pomocą jak mogą.Oferowany internet za wolny i czesto niedostepny. Dziękuję za miły pobyt, na pewno nie ostatni. Osrodek napewno godny polecenia. Pokaż »

    2012-12-21
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.6

    kcwiszewska ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel specjalizujący się w dietach leczniczych, pełne porozumienie pomiędzy działem żywienia , bazą zabiegową i działem recepcji.To tylko w wielkim skrócie ponieważ od początku diety odrzuciłam leki na nadciśnienie i cukrzycę, spadłam z wagi 11 kg. , dział bazy zabiegowej i spa zadbał o moją kondycję fizyczną i wygląd mojego ciała. Brak mi słów podzięki wracam do WAS na wiosnę Pokaż »

    2012-12-18
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (1)
  • 5.7

    Wandamini ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moje miejsce na ziemi!!!. Cudowny ośrodek dla wszystkich wymagających, i wybrednych ale wiedzących czego chcą.Polecam! , atmosfera stworzona przez cały personel to przysłowiowa wisienka na torcie!Jednym słowem warto!!!!!!!!!!!!!!!!

    2012-11-24
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (5)
  • 5.5

    Hanna Adrianek ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Schudłam 21 kg w ciągu 3 miesięcy dzięki Akces Medical Spa w Dźwirzynie. Polecam to zaczarowane miejsce !!! Pełne życzliwych ludzi, troszczących się o zdrowie każdego kuracjusza. Hanna

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (20) / Nie (6)
  • 5.7

    Michelll ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel, byłam po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Duże przestronne pokoje, bardzo dobre jedzenie, przyjechałam z zamiarem skorzystania z diet ale nie mogłam się oprzeć. Dla dzieci zjeżdżalnie, rowerki, basen, i wiele atrakcji. W niepogodę dużo atrakcji typu zabiegi Spa. Bliskość plaży bardzo ułatwia przemieszczanie się szczególnie z małym dzieckiem. Polecam!!! Michel Pokaż »

    2012-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (2)
  • 5.6

    super ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniale,urocze miejsce do odpoczynku i regeneracji sil,profesjonalna obsluga pracowników recepcji i bazy zabiegowej oraz pań sprzątających pokoje. Mila atmosfera jaka panuje w ośrodku jest zaslugą Pani Dyrektor,która dba aby wszystkim gościom w ośrodku czas uplynąl milo i przyjemnie.Stara się ona pomóc gościom w różnych niespodziewanych sytuacjach,spelniając ich oczekiwania.Ten rewelacyjny ośrodek polecam każdemu. Pokaż »

    2012-04-10
    Opinia pomocna?
    Tak (11) / Nie (1)
  • 5.7

    PoznaniacyKW ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie spędzam 3 dni w tym ośrodku i jestem bardzo zachwycona. Wykupiłam pobyt z kuponów My Deal i powiem szczerze, że nie spodziewałam się aż tak wysokiego poziomu. Jeździlam z mężem w różne miejsca z różnych portali zniżkowych i nie byłam za bardzo zadowolona, albo osrodki były niedogrzane, albo bardzo mały wybór na śniadania a tutaj.....obłęd. Ale trochę o ośrodku....... Basen czyściutki, ciepła woda, ciepło w samym pomieszczeniu, super dwa jakuzzi, sauna, sniadania wyśmienite- przegromny wybór różnych rodzajów serów od żółtych (kilka rodzaji) do plesniowych i brie, sałatki, herbatki, kielbaski, owoce no nie wiem co tu jeszcze napisac bo glowa boli z ilości i różności równiez dla dzieci. Powiem szczerze, że ceny napojów w ośrodkowym drink barze bardzo przystepne, kawa late w wielkiej filiżance wyśmienita z pianką, drinki i piwo tańsze niż sie spodziewałam .Zabiegi spa - tez w przystępnych cenach i ze zniżkami.Jest tu dość dużo wczasowiczów niemców a jak wiadomo są wymagający więc poprzeczka stawiana jest bardzo wysoko. Bardzo serdecznie polecamy z mężem i przyjedziemy pewnie nieraz !!!! Pokaż »

    2012-01-05
    Opinia pomocna?
    Tak (19) / Nie (1)
  • 3.5

    jaguska ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Akces Medical SPA

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Uwazam,ze to nie jest zly hotelik,dla ludzi,ktorzy chca w spedzic czas nie za drogo,a w miare normalnych warunkach.Wada tego hotelu jest polozenie,clakowicie w centrum,latem jest tam do poznych godzin strasznie glosno.Plac zabaw jest ulozony w miejscu,gdzie przechodza tabuny ludzi za ogrodzeniem,absolutnie nie mozna posiedziec z dziecmi i poczytac ksiazki.Hotel jest przeladowany starszymi ludzmi z niemiec...bardzo malo tam rodzin z dziecmi!Ale jesli ktos przyjedzie z dzieciakami to przezyje tam,jest bowiem blisko do plazy no i ta plaza w dzwirzynie jest naprawde super.Na te gwiazdeczkoi co ma to spelnia je. Pokaż »

    2011-12-03
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (15)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny