Hotel Sandra Karpacz

Sandra

Ocena hotelu (62 opinii)

3.1
  • Położenie
    3.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.3
    • Plaża / stoki 3.3
    • Cicha i spokojna okolica 3.9
    • Restauracje w okolicy 3.5
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 3.2
  • Pokoje
    3.4
    • Wielkość 3.5
    • Standard wyposażenia 3.1
    • Czystość 3.5
    • Łazienka 3.5
  • Wyżywienie
    3.1
    • Ilość i dostępność 3.2
    • Smak i jakość potraw 3.1
    • Różnorodność potraw 3.3
    • Obsługa 2.6
  • Hotel
    3.0
    • Basen 3.5
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 2.7
    • Sport 3.0
    • Obsługa 2.8
    • Czystość 3.2
  • Jakość / cena
    2.3

Rekomendacja

66% nie poleca tego hotelu

Ranking

Proszę czekać

  • 2.0

    Andrzej Wiśniowski ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Razem z żoną dużo podróżujemy po Polsce i przebywamy w róznych hotelach SPA.Na przestrzeni lat jakość usług tego typu ciągle rośnie.Będąc ostatnio w hotelu Sandra SPA w Karpaczu stwierdziliśmy tendencję zupełnie odwrotną,szereg niedociągnięć nie uprzyjemnił nam pobytu. Obsługa-Recepcja dziaLa względnie poprawnie,lecz jednoczesnie ignorowała przez 3 dni nasze zgłoszenia o niesprawności TV. W restauracji kolnerki chodzą w klapkach basenowych i japonkach.W czasie podawania posiłków szorują krzesła,chlapią wodą na ludzi,dwukrotnie usiedliśmy na mokrych krzesłach.Jakość jedzenia mniej niż przeciętna,na śniadanie np.kaszanka,kopytka,leniwe.Jedzenie zimne,twarde mięso,jak w jadłodajni w PRL-u. Smutne,mroczne korytarze,kiepskie,trzeszczace windy. Basen-zimna woda w basenie pływackim o około 4 st niż podawano,w innych basenach podobnie.Zimne lezanki do odpoczynku,nie działały natryski do masażu w basenie-rzece. Obsługa basenu znudzona i zajęta swoimi sprawami,goście im przeszkadzali,nie można się było doprosić włączenia jakuzzi. Utrzymanie czystosci w pokojach to jaśniejszy punkt tego ośrodka. Generalnie hotel jest żle zarządzany,kompletny brak dozoru.Ze względu na nieadekwatną cenę do usług,hotelu nie polecamy. Pokaż »

    2013-12-05
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 0.0

    margaret06 ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Basen slaby ,masaze nieczynne,osoba z koszulka ratownika wpychala brudne scieki z podlogi gumka na kiju do wody w ktorej plywamy chlust,ccchlust az mnie obrzydzenie bralo.Restauracja z posilkami ukryta na 2 pietrze brak oznakowania jak dojsc ,na azymut?Nie pojade tam wiecej ,nie polecam Pokaż »

    2013-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 2.0

    mamaewa11 ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Tragedia, to na początek, pracownicy zatrzymali się w obsłudze gości co najmniej kilkanaście lat temu ! Ale konkretnie - pojechaliśmy rodzinką 2+1 na dłuższy pobyt majowy zakładamy 6 noclegów; pierwszy minus - na recepcji pusto, czekamy, o wszystko trzeba dopytywać, w pokojach żadnej butelki ze zwykłą wodą do picia (ok są na korytarzach, ale wieczorem nie mam ochoty zasuwać...) zaczyna się sezon a pokoje ... ściany delikatnie mówiąc brudne, w pokojach gorąc, ale na noc nie zostawię okna otwartego ze wzgl na dziecko. Rano śniadanie - kucharz serwujący naleśniki, lub omlety wciąż zajęty grą , albo wysyłaniem SMS-ów, kawa herbata do stolika - zapomnij, sam sobie zorganizuj dzbanek (po co stawiają filiżanki na stołach skoro NIKT nie proponuje nic ciepłego do picia, wszystko trzeba przynieść samemu, kilkakrotnie proszę o dzbanek, wreszscie jest !!! HURAAAA, kelnerzy mega zajęci, szczególnie rozmowami w kuchni, lub przy wejściu. co do jedzenia to po pierwsze bardzo mały wybór, bardzo mało urozmaicone dzień w dzień te same zestawy, wg nas i innych gości jałowe - przypraw chyba nie używają bo to przedraża he he he. Korytarze mega ciemne, baseny - hmmmm odpadający tynk, ciągle coś nie działa - boalbo się coś zacina, albo - HIT - niestety nie możemy uruchomić zjeżdźalni bo mamy za mało ratowników... Podsumowywując - z chęcią skracamy pobyt, nikt nie raczy zapytać dlaczego, na nasze sugestie nikt nie raczy zareagować; może to My jesteśmy zbyt wymagający ???... eeeee a może tam po prostu wszystkim przestało się chcieć !!! Odradzam Wszstkim, którzy chcą wydać jakiekolwiek pieniądze - NIE i jeszcze raz NIE !!! Pokaż »

    2013-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (5)
  • 0.8

    pawelnarozniak ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Tragedia!!Brud,smród i beznadziejna obsługa.Baseny totalne dno-plytki takie ze zlamanie nogi to tylko kwestia czasu,jedzenie sztuczne z najtanszej półki.A najlepszy wlaściciel lub dyrektor któremu wydaje sie że wszystkie rozumy pojadł i po zwróceniu uwagi że łóżko w pokoju sie rozpada stwierdził że jak nam sie nie podoba to zawsze możemy wczesniej wyjechac-no PARANOJA|!!!! Pokaż »

    2013-03-15
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (8)
  • 6.0

    pelnanadzieii4458 ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak czytam te wszystkie opinie z wrażenia opluwam monitor mojego laptopa. Po pierwsze Sandra Spa nie jest hotelem!!!! Jest to kompleks -ośrodek. Ceny może i zawyżone ,ale nikt nikogo nie zmusza aby przyjeżdzać do Karpacza akurat do tego ośrodka . Chcąc być w hotelu można jechać do Gołębiewskiego , a nie mieć pretensje i wymagania tak jak by się było w hotelu. Jedzenie jest fantastyczne i bardzo domowe .Obsługa miła sympatyczna o wysokiej kulturze osobistej. Ratownicy na basenie bardzo czujni i uczynni. Ja jestem bardzo zadowolona. Podsumowując "Człowiek ze wsi wyjdzie , ale wieś z człowieka NIGDY!" A obserwując wiele osób będąc na pobycie "słoma z butów " niejednemu wstawała. :-) Polecam ten ośrodek !!! Było bajkowo! Pokaż »

    2013-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (5)
  • 5.3

    ssisii ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam Państwa, nie udzielam nigdy się jako opiniodawca ale po prostu jestem w szoku jak patrze na te opinie -ta polska mentalność narzekania na wszystko. Powiem że byliśmy całą rodziną w zeszłym roku na lato i było cudownie wszystko super dzieciaki się wypluskały jak nigdy - a dużo podróżujemy, jedynie co nie działało to basen zewnętrzny - strasznie zimna woda brrr . Jedzenie takie ze córeczka nie mogła się najeść. zawsze mogłoby być lepiej - mogliby np dać złoty papier do podcierania :) pozdrawiam kasia Pokaż »

    2013-02-22
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (3)
  • 2.0

    Ela ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.3
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Przyznam szczerze że nie czytałam opinii przed swoim wyjazdem, ale po powrocie chętnie sie podzielę swoją opinią - potwierdzam większoścć negatywnych opinii. Pokoje mocno zaniedbane - moja córka spała na tzw. dostawce, którą była rozwalona, podarta sofka - hotel o takim standardzie - pozwala sobie na takie umeblowanie???Na ten rzekomo wysoki standard powołuje się sama obsługa hotelu. Jedzenie smaczne i rozmaite - choć pod koniec naszego pobytu lada z wędlinami i serami wyglądała strasznie, ser pokejony, wędliny podsinione... Widać było że rzadko obsługa dokłada świeże wędliny i sery.Podczas obiadu nie można napić się kawy ani soków co uważam że jest lekką przesadą za tą wysoką ceną. Obsługa basenówi i ich wyposażenie - tragedia - zwracano nam uwagę non stop, że dzieci biegają, że chlapią, że ruszamy ich sprzęt typu makarony... i ten tekst "ja Pania /Pana obserwuje od 15 minut...a tak naprawdę jak na baseny przyszła grupa nastolatków i zjeżdżali po 2- 3 jednocześnie - nikt nie zwrócił im uwagi. W pokojach zero łyżeczek - a podobno to hotel dla rodziców z dziećmi - także pamiętajcie żeby nakarmić swoje dziecko w pokoju - zebierzcie swoje sztućce:( Panie sprzatające rzeczywiście ograniczały się do opróżnienia koszy i pobierznego odkurzenia pokoju, łazienki nawet nie ruszały:( Głośno się zachowywały potrafiły pod pokojem po 7 rano rozmawiać przez krótkofalówki. Rozumiem że pracowały ale można robić to ciszej - nie pod samymi drzwiami klientów, tym bardziej że dźwięk nawiązywanych połączeń był wyjątkowo dokuczliwy. Generalnie za tą cenę nie polecam Pokaż »

    2013-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 2.2

    Dawid Kamp ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ostatnio odwiedziłem kompleks basenów w waszym Hotelu,obsługa w recepcji basenów beznadziejna ,obsługiwała mnie pani w czarnych włosach ,która była bardzo opryskliwa i nie miła.Zachowanie pracownicy na basenie było żenujące.Kompleks basenowy oceniam na średni.Pozdrawiam. Pokaż »

    2013-02-04
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.5

    julwik73 ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Moi drodzy, hotel "tragiczny", przyjechałem pierwszy i ostatni raz, po za reklamą tego hotelu jaką można w Karpaczu zobaczyć, to nic ciekawego w nim nie ma, jedzenie delikatnie nie polecam, basen - jeden dzień woda ciepła, na drugi zimna, panie w recepcji basenu robia wielką łaskę że wpuszczają klientów którzy utrzymują jeszcze ten hotel ... Pokaż »

    2013-01-23
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (3)
  • 5.2

    evergreen3 ocenił hotel Sandra

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wlasnie wrocilam i jestem super zadowolona. Piekne miejsce blisko centrum (nie moge chodzic to wazne dla mnie), oblsuga bardzo mila, ale najlepsze to jedzeinie, jeszcze tak dobrego polskiego jedzienia nie jadlam-super. Jedyny minusik za sprzatanie apartamentu codziennie, sanitariat nie byl czyszczony a jedynie podloga przeleciana-doslownie, zeby pachnialo, posciel tez nie jest zmieniana. Ale poza tym basen super, dzieci super zadowolone. Po przeczytaniu tych opinii przed wyjazdem balam sie co tam zastane, ale te osoby co pisza zle, to albo pecha mialy jak ten pan co na zdjeciach brud pokazal, albo zapomnieli skad sa. A takich pelno bylo, sama samorobna szlachta polska :) Ja daje 5/6. I dziekuje kucharzowi za pyszne jedzenie!!! Pokaż »

    2013-01-07
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny