Hotel Stella Makadi Resort & Spa Makadi Bay *****

Stella Makadi Resort & Spa

Ocena hotelu (28 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.7
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.6
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

89% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    jorgos53 ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Już któryś raz z rzędu . Doskonale tam wypoczywam . Dostaliśmy status VIP ( fajne uczucie ) : kapitalny pokój na parterze przy basenie i przy morzu , oczekujący stolik w restauracji, obsługa poza kolejnością ( cieszyło mnie to w konfrontacji z putinowcami ) itp. Jak zawsze ja nurkowąłem a moja piękna połowice "robiła " za frytke na plaży . Jak sytuacja sie nie pogorszy to ...wracam tam późna jesienią Pokaż »

    2015-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    jorgos53 ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To mój kolejny pobyt w tym hotelu i jak zawsze nie zawiedli mnie . WSPANIALE. Doceniam to że docenili moją lojalność w wyborze hotelu.A jak docenili? otóż przyznano nam ( mnie i żonie) statu VIP co oznaczało wspaniały pokój z widokiem na morze i na basen a w nim bar. Oczekujący stolik w restauracji , 14 godzin bezpłatnego internetu , obsługa poz wszelka kolejnością .Lubie być "dopieszczany " to takie trochę "plastikowe" ale fajne . Wracamy tam w listopadzie. Acha - świetne animacje i szef animatorów no i Piano Diving Centrum tuz przy hotelu a tam .... król ( szef wszystkich szefów - taki Capo di Tutti Capi ) Amr Yehia - świetny facet , doskonały partner w nurkowaniu - przyjacielski a zarazem b.roztropny . Pozdrowienia przyjacielu i do zobaczenia . Pokaż »

    2015-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Stanisaw Parzych ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy z żoną wrzesień 2014 hotel O.K. Ładnie urządzony,czysty dużo zieleni;piękne baseny,plaża długi pomost w morze,nurkowanie, snurkowanie na miejscu.obsługa bardzo miła wyżywienie o.k. duży wybór polecam ten hotel

    2014-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    biciusia ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    beznadziejny hotel,najgorszy jaki do tej pory nam sie trafil,sami pijani Rosjanie i ogolnie obsluga na poziomie ponizej 3 gwiazdek,nikomu nie polecam,wyrzucone pieniadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    2014-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (9)
  • 6.0

    jorgos53 ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ponowny powrót do tego hotelu i .... jak zawsze wspaniale . Dostaliśmy fantastyczny pokój 3138 z widokiem na plażę z pomostem . Czysto , przyjacielsko, bezpiecznie no i blisko Piano Diving Centrum ( a w zatoce ok. 400 m od końca pomostu jest wspaniała rafa - to tak dla zachęty ) . do Safagi 45 m łodzią z centrum Piano i jesteśmy na przy wraku Salem Expres ( tragiczny finał promu - jak Estonii w 94.) POLECAM Pokaż »

    2014-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Joanna45 ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Mieszkaliśmy w Gardenie, natomiast cały czas spędzaliśmy w beach. Hotel świetny, spełnił nasze oczekiwania w 100%, a był to nasz 8 pobyt w Egipcie, zawsze hotele 5*. Czysto, dobre jedzenie, fajne baseny, piękna rafa. Możliwość korzystania z rest. ala carte. Nie ma się do czego przyczepić. Jeżeli ktoś chciał dłużej posiedzieć, to lobby bar czynny całą noc, lub disco. Dodam, ze wyjątkowo fajni animatorzy, warto tam jechać. Pokaż »

    2013-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.6

    Ania ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo czysty, ładnie urządzony hotel. Dla osób ceniących spokój. Kilka atrakcji dla dzieci. Plus tego hotelu to możliwość korzystania z Stella Beach. Wiedząc gdzie jedziemy jedyną formą aktywności fizycznej był spacer właśnie do Stelly Beach. Jedzenie smaczne, wybór wystarczający. Czasami brakowało czystych szklanek, ale obsługa starała się. Pracownicy mili i uczynni. Okropny nawyk rezerwacji leżaków przy basenach i obsługa nic z tym nie robi, a powinna bo leżaki stały rezerwowane od rana i dopiero po godz. 15 ktoś się pojawiał. Pokaż »

    2013-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    bartek kucharz ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moi drodzy, byliśmy z całą rodziną w tym dzieci i nikt nie narzekał, a dodam, że nie była to nasza pierwsza wizyta w Egipcie, wszystko było wspaniałe i bez najmniejszych zarzutów, obsługa w całym kompleksie hotelowym przemiła;), architektura hotelu jest rewelacyjna, daje swobodę i poczucie wolnosci; baseny rewelwcyjne dla dorosłych i jeszcze bardziej dla dzieci o różnych głębokościach, jedzenie bardzo różnorodne-codziennie inna kuchnia świata, polecam Sahara Park-wycieczka-wrażenia na całe życie dla rodzin z dziećmi-rezydenci z Wezyra na 6+, polecam hotel Stella Beach :) Pokaż »

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    WajdaCelina ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Co to za bzdury piszecie ( Kinga Witalij i makapisa ) ja tez była w maju - 2 tyg. WSPANIALE , ach Garden to nie Makadi !! Jeżeli ktoś jedzie na "nocne eskapado-dysko- wybryki miejskie " to ten hotel do tego się nie nadaje - jest oddalony od miasta . Basen ekstra , b.czyste ( co noc obserwowałam jak to robią) . Jedzenie - super ( czy ktos z was w/w ma w domu taki wachlarz potraw? a może tylko salcesonik i jajeczko na twardo ?? Mola 350 m w morze wspaniałe do snorkowania a i własne centrum nurkowe przy hotel zaprasza wszystkich do nurkowania . Potwierdzam to co pisze Jorgos - nigdy wczesniej , w żadnym hotelu - nie mogła zbrać dzieciom ze stołóki cjoćby owoców a tu ... co chciałem i ile chciałam . Dla mnie eto ważne bo mam niejatki " . Malkontentom mówię NIE ! Polecam SMR&Spa . Pokaż »

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 3.2

    makapisa ocenił hotel Stella Makadi Resort & Spa

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byliśmy w tym hotelu w maju 2013r., dokładnie w Garden. Jeśli chodzi o wyżywienie to ogólnie bardzo dobre,każdy znajdzie coś dla siebie, jednakże obsługa w restauracjach bardzo powolna i nie śpieszyło im się ze sprzątaniem stolików, raz byliśmy godzinę przed końcem kolacji i nie było już za bardzo co zjeść, jedzenie nie było dokładane,tak jak by restauracja miała być zaraz zamknięta...ponadto często brakowało talerzy i kubków, no i nie zawsze działała klimatyzacja, czasami z kolacji wychodziło się mokrym...tłumaczyli to "kryzysem". Obsługa w hotelu ogólnie fatalna, tak jak by czekali na napiwki, dostęp do jedzenia i napoi w ciągu dnia ograniczony - kolejki przy barach basenowych. Jeśli chodzi o drinki - wyznawali zasadę jedna osoba jeden drink stąd mieliśmy częste nieporozumienia z obsługą i wzywanie managera. Animacji można powiedzieć prawie w ogóle nie było .Wieczorami lepiej za długo nie siedzieć bo inaczej będą telefony z recepcji i odwiedziny ochrony -byliśmy ze znajomymi i czuliśmy się jak na kolonii. Był to najgorszy hotel w którym byliśmy na wakacjach, w żadnym innym nie było tyle problemów z obsługą co tu.. Rekompensowała nam to wspaniała pogoda. Pokaż »

    2013-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny