Hotel Three Corners Sunny Beach Resort Hurghada *****

Ocena hotelu (136 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 2.7
    • Atrakcje w okolicy 2.5
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.8
    • Ilość i dostępność 5.1
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 5.1
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.4
    • Udogodnienia dla dzieci 5.1
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.4
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

83% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    olivia ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt pełen najwspanialszych wrażeń,pokoje stopniowo remontowane i meble wymieniane na nowe, czysto schludnie, obsługa wspaniała, animatorzy super(Asoo, Kath, Omar, DJ, Karim, Ana). Turyści zarówno z Europy ( mniej niz rok wcześniej) jak i Hurghady. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Spokój i cisza w pozytywnym znaczeniu w Hurghadzie:) Pokaż »

    2016-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    olivia ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byliśmy rodzinką również w 2012 i 2013 roku , jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy:) więcej info dla osób zainteresowanych przekażę na maila, edyta117@poczta.onet.pl :)

    2015-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    gosc7 ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fajny hotel, mila obsluga, pokoje czyste, jedzenie urozmaicone i smaczne, fajni animatorzy zachecaja do aktywnego udzialu, Pani Ewa jest bardzo pomocna i sympatyczna.Nie ma sie do czego przyczepic.fantastycznie spedzony tydzien urlopu.polecam Pokaż »

    2014-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    evebrzozka ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia-miejsce wypoczynku-daleko od miasta-możliwość dojazdu 3$

    2014-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    sstefaniaa ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie mogę nic złego powiedzieć a ten hotel , jedyny mankament to zaniedbana plaża, ale jedzenie rewelka , obsługa super , animacje bez zarzutu. Wycieczki drogie ale warto , do Kairu, na Wyspę Orange, i miasto El Guna. W recepcji Pani Ewa, która zawsze pomoże Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2014-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Jola_Andrzej ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo polecamy ten hotel. Piękny kompleks, czysto, miło, estetycznie (pochwała dla ogrodników), Baseny z podgrzewaną wodą, fajni animatorzy, którzy zachęcają do aktywnego wypoczynku na basenie i na plaży a wieczorami zapraszają na ciekawe spektakle i zabawy.Bardzo sympatyczna i nienatrętna obsługa, wyżywienie różnorodne i smaczne (może trochę za mało potraw mięsnych). Wielka pochwała dla Polki pracującej w hotelu - cudownej Pani Ewy, która jak prawdziwy anioł stróż otacza opieką Polaków odpoczywających w hotelu, pomaga pokonywać bariery językowe, służy radą i pomocą, otacza opieką tych, których dotknęła klątwa faraona. Pokaż »

    2014-02-05
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.2

    edo59 ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przemila obsluga dobra kuchnia,calkiem fajny urlop,i jeszcze Pani Ewa menager z ktora mozna wszystko zalatwic bardzo pomocna w kazdej sprawie.

    2014-01-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    slawek711 ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Był to pierwszy wypad do Egiptu i w dodatku od 18.08 więc w czasie kiedy pierwsze biura rezygnowały z wycieczek do tego kraju. Wczasy bardzo udane. Hotel czysty, bardzo zadbany ogród, wspaniałe baseny. Jedzenie jak w Egipcie szału brak ale nikt głodny nie był. Jedzenia dużo i można wybrać coś co przypadnie do smaku. Obsługa hotelu bardzo miła i sprawna, szczególne ukłony dla Pani Ewy. Baseny wspaniałe i czyste. Animatorzy wspaniali i umieją zabawić. Plaża fajna, molo -jedyny minus to odpływy morza i martwa rafa. Hotel jest oddalony od centrum Hurghady o jakieś 20min. jazdy busem hotelowym lub taxi-mnie położenie odpowiadało, tym którzy cienią miejski zgiełk i nocne życie muszą wybrać inny hotel. Jednym słowem hotel godny polecenia. Biuro Sun&Fun także godne polecenia. Pokaż »

    2013-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    sznajpio ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    dla mnie raj na ziemi, pani Ewa prawdopodobnie polska manager super i załatwi wszystko co potrzeba, jedzenie super, alkohol standardowy, ale leją ile chcesz i zimny, nikogo ode mnie z rodziny nie złapała zemsta faraona, a mam porównanie z hotelem golden shores z Sharmy, tam była tragedia w zeszłym roku Pokaż »

    2013-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    oliviaa17 ocenił hotel Three Corners Sunny Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wróciliśmy do hotelu jak do domu. To chyba wystarczający komentarz:)SUPER, POLECAMY.

    2013-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny