Hotel Klimek SPA Muszyna ****

Klimek SPA

Ocena hotelu (42 opinii)

5.0
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 4.7
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.9
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 4.2
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 5.1
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.1
    • Ilość i dostępność 5.1
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    5.3
    • Basen 5.4
    • Udogodnienia dla dzieci 5.4
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    4.8

Rekomendacja

82% poleca ten hotel

Ranking

  • 4.7

    aniamania2 ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    W hotelu byłam na początku grudnia. Obsługa bardzo miła, kuchnia smaczna. Owszem było sporo ludzi, ale bez zbędnego hałasu. Chciałabym odwiedzić Beskidy również w lecie i prawdopodobnie wtedy też będę nocować w Klimku. Polecam! Pokaż »

    2017-01-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Szara ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam, bardzo fajny hotel na rodzinny wypad. Dużo atrakcji w środku: aquapark, sauny, grota solna i strefa wellness z bardzo profesjonalną obsługą, na zewnątrz korty do tenisa i siatkówki, plac zabaw dla dzieci. Jedzenie wszystkim smakowało, młodemu spodobało się specjalne, zabawowe menu dla najmłodszych i wyjątkowo nawet nie marudził przy jedzeniu. Jeśli chodzi o obsługę i czystość - wszystko ok, bez zastrzeżeń. Pokaż »

    2016-04-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Marcin_C ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Relaks w pelni dla naszej rodZinki z malym dZieckiem; ciepla woda w basenie, kacik zabaw, roznorodne sniadanie i lunch (obiadu jedlismy akurat poza hotelem), a w okolicy dobrze utrzymane stoku narciarskie, jest gdzie pospacerowac. polecamy!

    2016-02-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Veronika33 ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel na wyjazd z małymi dziećmi - dużo udogodnień (krzesełka, podstawki, zabawki i kolorowanki na restauracji), basen z brodzikami,dużo pomocy do pływania a nawet sanki dla gości. Pyszne i różnorodne śniadanie - możliwość komponowania własnych sałatek i zdrowe dodatki Pokaż »

    2016-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Ela P ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest super, ładne, duże pokoje, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Dla mnie największą rewelacją były sauny i aromaterapia, za to dzieciaki i mąż pokochali Aquapark, w którym przeszaleliśmy większość pobytu. Dzięki temu, że hotel ma wypożyczalnię sprzętu udało się też wyskoczyć na narty. Na pewno jeszcze kiedyś wrócimy do Muszyny. Pokaż »

    2016-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    pbogusz ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo przyjazny hotel dla rodzin z dziećmi. Super ubsługa. Super jedzenie (choć mała różnorodność). Ogólnie polecam.

    2015-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    AnetaSPA ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super komfortowy hotel, dla rodzin z dziećmi rewelacja. 3 latek nie chciał wyjeźdzać - non stop chciał na basen albo zabawki a jedzenie też wcinał jak szalony, bardzo róźnorodne i pyszne. Jak sie znudził jedzeniem w restauracji był stoliczek do rysowania a za ścianą basen więc mogliśmy spokojnie zjeść. Do tego okolica przepiękna, blisko stok, ścieżki na spacerki wózkiem,hotelowy plac zabaw i kilka innych w okolicy i sklep pod nosem. Hotelowy sklepik też dobrze wyposażony (zapomnieliśmy pieluch do pływania i były). Pokaż »

    2015-03-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.9

    karola3 ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel czysty, zadbany z bardzo miłą i pomocną obsługą. Niestety - moim zdaniem - jak na hotel czterogwiazdkowy wyżywienie jest na bardzo niskim poziomie. jedzenie nie jest różnorodne, a na dodatek niewłaściwe podawane - często jedzenie jest chłodne. A całkowicie nie na miejscu jest pytanie gości o numer pokoju i odznaczanie ich na liście. Pokoje też nie w pełni spełniają swoją rolę, zwłaszcza jak przyjeżdża się z małym dzieckiem. wówczas faktycznie łóżeczko stoi w korytarzu. nieporozumieniem jest umieszczenie pokoju zabaw dla dzieci nad saunami. gratuluję pomysłu - w pokoju duszno i parno jak w saunie. a przy tym przewrażliwieni rodzice i opiekunka, którzy nie chcą właczyć klimatyzacji. Na szczęście obsługa jest przemiła, a baseny naprawdę fajne. mimo to nie polecam hotelu innym osobom. Niech same pojadą i sprawdzą. Pokaż »

    2014-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (5)
  • 5.7

    magdalet88 ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo przyjemny hotel . Świetny basen, sauny i dużo atrakcji dla dzieci.Smaczna kuchnia i miła obsługa. Dużo zajęć sportowych, jest też kort i boisko do plażówki. Zdecydowanie polecam !

    2014-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    annabard ocenił hotel Klimek SPA

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Klimek jest to hotel rodzinny i rzeczywiście da się odczuć tą atmosferę :) Bardzo miły personel, do tego pyszne jedzenie. Byłam także w grocie solnej - można się odprężyć. Na basenie są dwie sauny, dodatkowo też można iść na siłownię. Dużym plusem jest też otoczenie - w lecie można pospacerować i pójść w góry a zimą zaraz tuż obok znajdują się wyciągi (hotel umożliwia także podwózkę na wyciąg własnym busem). Byłam w hotelu już 3 razy i jestem bardzo zadowolona (np. na Sylwestra moje dzieciątko było pilnowane przez specjalną animatorkę). Polecam i to bardzo! Pokaż »

    2014-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny