Hotel Willa Studio Rewal

Willa Studio

Ocena hotelu (22 opinii)

5.3
  • Położenie
    5.4
    • Odległość od plaży / stoku 5.7
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.2
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.1
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.1

    KamilaSt ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bylismy w tym pensjonacie na poczatku lipca i moge go tylko polecic. Sniiadania i obiady bardzo obfite. Mily personel, jak cos bylo. Jesli cos bylo nie tak wystarczylo tylko powiedziec. Pokoj trzyosobowy duzy i wygodny. Na pewno tam wrocimy!! Pokaż »

    2015-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    Rewal09 ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Niestety nie polecam obiektu. Z zewnątrz wszystko pieknie wygląda, ale niestety po przyjeździe okazuje się że śniadania są bardzo ubogie (brak jogurtów, owoców, świeżej wędliny, sok pomarańczowy mocno rozcieńczany z wodą) i Pani właścicielka nadzorujaca co kto i ile je na śniadanie. Obiady mimo że smaczne to niestety porca II dania bardzo skromna, bez surówek, lub z ich wróbelkową ilością, brak jakiegokolwiek napoju do obiadu, brak deseru; czystość pokoju również pozostałą wiele do życzenia szczególnie pościel, która na początku wydawała się świeża ale chyba taka nie była skoro po kilku dniach niezbyt ładnie pachniała a najbardziej nas oburzyła nieduża plama krwi na narzucie łózka... podczas naszego pobytu było dużo niemców którzy również byli niezadowoleni z pobytu i podejścia właściecielki do wielu spraw. Pokaż »

    2014-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.6

    mikus98 ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wypoczywamy w tym hotelu od kilku lat. Z pobytów jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy. Właścicielka pani Grażyna bardzo sympatyczna osoba, jak również pozostałe osoby. Ogród, basen i plac zabaw dla dzieci rewelacja. Polecamy ten hotel. Tu jest super!!! Pokaż »

    2013-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    fretka3001 ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie miałam pojęcia ,że w Polsce można spędzić tak cudowny urlop:)W takich warunków ,że każdego mogą zadowolić...Po pierwsze przepyszne posiłki:)Była nas ósemka przyjaciół i nikt się niczego nie doczepił ,wręcz byliśmy zachwyceni kazdego dnia jakością i smakiem potraw.Wszystko świeżutkie i pyszne!!:)Do plazy dwie ,trzy minutki... Wszystko jest w około a życie nocne 5 minut spacerkiem na główne centrum szaleństwa i dyskotekowego i koncertów gwiazd czy innego rodzajów rozrywki:))Wracając do willi to nie miałam pojęcia ,że basen bedzie podgrzewany ...wchodziło się do niego z rozkoszą...:)Ogród przepiękny ,dzieciaczki mają tam mini plac zabaw,pokoje super czyściutkie i nowocześnie urządzone:)Gospodyni i panie ,które jej pomagają przemiłe:)))Czuliśmy sie tam swobodnie;)Fajne jest to ,że dla pensjonariuszy rowery są za darmo:) Rewal jest cudowny a do pani Grażynki wrócimy:)POzdrawiamy wszystkie panie i pana kucharza:)Dziękujemy za wszystko!!!:) Pokaż »

    2013-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Wczasowiczka1820 ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miałam przyjemność spędzenia urlopu w willi studio, wyjazd bardzo mile wspominam. Miła atmosfera, smaczne posiłki, zadbany ogród, widok z okna na morze, przytulny pokój luksusowo wyposażony, Serdecznie polecam i pozdrawiam!

    2013-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Shakira ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    najlepszy pensjonat w Rewalu !!! Pokoje rewelacja , jedzenie pyszne , blisko morza. Woda w basenie 30 stopni ! Gorące jacuzzi . Urlop udany , POLECAM !

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Sandra Bulik ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo mile wspominam pobyt w willi studio, byłam z rodziną na wakacjach, pogoda była piękna. jest to bardzo zadbane miejsce, zwłaszcza ogród, pokoje urządzone ze smakiem, podwórko idealne dla rodzin z dziećmi (trampolina, huśtawki), obsługa przemiła, a jedzenie bardzo smaczne także bardzo polecam, dla osób szukających odpoczynku Pokaż »

    2013-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    aleksandra1223 ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam wypoczynek w willi studio polozona jest w poblizu plazy centrum jest tu bardzo spokojnie i kameralnie. Personel bardzo dba o gosci i dogadza ile moze bardzo dobrymi posilkami podawanymi w przytulnej restauracji mieszczacej sie na terenie willi.Na terenie jest basen bajka 32c jakuzi rowery kijki do spacerow plac zabaw dla dzieci Jest bajeczny ogrod gdzie mozna naladowac pozytywna energie Po tygodniowym urlopie wypoczelam jak nigdy Polecam urlop w willi bo my na pewno tam wrocimy Pokaż »

    2013-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    wczasowiczka43 ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo polecam! Miejsce położone w spokojnym miejscu idealnym dla wypoczynku, ale jednocześnie jest blisko do centrum, dojście do plaży zajmuje 3 minuty. Przede wszystkim panuje bardzo miła atmosfera, właścicielka miła i uprzejma. Posiłki przepyszne. Na podwórku duży basen. Obsługa także sympatyczna, nie ma problemu by doniosła napoje nawet do pokoju. Pokoje czyste, pięknie urządzone. Na pewno tu jeszcze przyjadę!! POLECAM Pokaż »

    2013-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Korn ocenił hotel Willa Studio

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ...napewno tu wrócę! Bardzo miła atmosfera. Basen, jedzenie, czysciutko on i ta obsługa...DUŻY PLUS. Polecam wszystkim

    2013-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny