Hotel Primasol Strandja Słoneczny Brzeg ****

Primasol Strandja

Ocena hotelu (33 opinii)

4.4
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.3
    • Atrakcje w okolicy 5.4
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    4.2
    • Wielkość 4.4
    • Standard wyposażenia 4.2
    • Czystość 4.3
    • Łazienka 4.1
  • Wyżywienie
    4.2
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.8
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    4.6
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 4.4
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

73% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.9

    sethmartin ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Słabe trzy to wszystko. Niby nie ma się do czego przyczepić ale to napewno nioe cztery gwiazdki. Stoliki przy basenie ok.15.00 to same się kleiły. Animacje (poza zajęciami z dziecmi) to absolutny koszmar. Wogóle cały ten obiekt to jest zapuszczony nieco ośrodek FWP z czasów wczesnego Gierka. Przy innych hotelach z 4 gwiazdkami to absolutna porażka. Kogo nie interesuje pewien standart jego wybór. Osobiście nie polecam. Więcej ew. na gg.25460374 Pokaż »

    2013-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.9

    Roben ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pierwszy raz wystawiam opinię odnośnie pobytu wakacyjnego ale czytając przed wyjazdem opinie w internecie, jedne na 6 drugie na 2 postanowiłem napisać swoją - realną. Uważam że największe znaczenie ma stosunek jakości do ceny, tzn. jeżeli płacę 4 tys. za 3 osoby to nie oczekuję luksusów. Dlatego jestem zadowolony z pobytu. Największe zalety hotelu to bliskość plaży, deptaku, komunikacji (autobus do Nessebaru) a przede wszystkim basen. Dla dorosłych i dzieci basen kaskadowy to rewelacja. Każdy znajdzie część dla siebie. Odnośnie hotelu i posiłków to na pewno 3 gwiazdki maksymalnie. Korytarze hotelowe przypominały mi akademik. Pokoje skromne, jak oderwie się tapeta to nikt naprawiać tego nie będzie. Ale tacy już są "południowcy". Jedzenie znośne, wiadomo że codziennie to samo ale nie narzekaliśmy. Duży minus to ogromna ilość Rosjan i ich zachowanie jakby wszystko było tylko dla nich. Ogólnie hotel mogę polecić niewymagającym osobom, nastawionym na spokojny odpoczynek, którym drobne mankamenty hotelu nie będą przeszkadzały. Pokaż »

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.6

    Kasia821218 ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Przeczytałam opinie chyba na każdej możliwej stronie. Czytając opinie na temat wyżywienia, nie do końca chciało mi się w to wierzyć. Jednak na miejscu okazało się, że negatywne opinie na temat jedzenia nie były wyssane z palca. Codziennie jedzenia było dużo i obojętnie o której się przyszło, to było co jeść. Jednak sam potraw pozostawia wiele do życzenia. Codziennie na śniadanie była jajecznica i jak zostawała to na obiad była dodawana do ziemniaków, ba nawet raz była w zupie! Ja przez cały tydzień żywiłam się samymi warzywami i owocami. Mięso było różne, ale tylko z wyglądu, bo w smaku było wszystko takie same. Przekąski przed obiadem i kolacją natomiast były dobre - mini pizza, sałatki, frytki, lody ciastka :) Plusem natomiast jest samo położenie hotelu. W niewielkiej odległości znajdował się deptak, z wieloma sklepami, restauracjami, który ożywał w szczególności wieczorem. Jednak hałasy w ogóle nie dochodziły do hotelu. Pracownicy recepcji opieszali i niezadowoleni, że potrzebuję się ich pomocy. Natomiast przy każdym barze bardzo miła obsługa. Mam nadzieję, że moja opinia była pomocna :) Pokaż »

    2012-11-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Hemus ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    FATALNA OBSŁUGA. Bez języka rosyjskiego bądź niemieckiego nic w recepcji nie załatwicie. Panie stare, ignorantki, na każde pytanie/zdanie w języku angielskim z automatu mówią "nie." Poza tym 4 na 5 dobrych barmanów, w tym dwóch świetnych. Piąty, czarna owca, nie potrafi nic. Sprzątaczki miłe, kelnerzy również. Animacje rewelacyjne. Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    markusb58 ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Serdecznie polecam ten hotelik. Wszystko super jedzenie dobre , choć trochę się powtarzało ale i tk przez tydzień nie da się wzsystkiego spróbować , tyle tego było . Trzy bary dostępne od 10-tej wybór drinków i napojów szeroki od 12-tej przekąski jak lody pizza i tym podobne . Ktoś napisał że drinki są "chrzczone" , nieprawda . Wszystko zależy od tego co sobie zamówisz . Np. rosjanie pili drink "wodka end wodka" i po trzech czterech byli już bardzo rozmowni . Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi w każdym wieku . Blisko plaża , wspaniałe animacje , jedzenie dobre , POLECAM. Mam sporo uwag co do organizatora imprezy tzn. Wezyr holidays , ale to już w opiniach na temat biur podróży. Pokaż »

    2012-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 2.2

    Alika1 ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      3.6
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel zasługuje co najwyżej na 2 *!!!. Pokoje są brudne, z odklejonymi tapetami i śladami wilgoci i wieloma innymi usterkami typu zepsute kinkiety, telefony, itp. Łazienki są brudne, zagrzybiałe i z zepsutymi suszarkami. Panie sprzątające robią łaskę, że w ogóle sprzatają. Gość hotelowy musi się dostosować do grafiku pań pokojówek, czyli opuścić pokój na ich życzenie, inaczej pokój w ogóle nie jest sprzątany. Panie potrafiły, bluzgając coś pod nosem w naszą stronę, pozostawić na klamce drzwi wejściowych papier toaletowy, nie pokazując się oczywiście tego dnia więcej. W hotelu jest głośno do późnych godzin nocnych. Obsługa w recepcji bardzo nieprzyjemna, pomimo wielokrotnych zgłoszeń różnych usterek, większość z nich nie została usunięta do końca pobytu. Jeżeli chodzi o wyżywienie all inclusive, to jest to chyba jakaś kpina. Jedzenia było i owszem dużo, lecz było ono w większości przypadków niezjadliwe i monotonne. Szczerze odradzamy komukolwiek wyjazd do tego hotelu, a organizatorom imprez turystycznych radzimy sprawdzenie warunków w nim panujących. Pokaż »

    2012-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.5

    eugeniusz tatys ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel nie zasługuje na 4*. Pokoje duże, ale wymagają odświeżenia. Tapety poodrywane, wykładzina dywanowa sfatygowana, w łazience ciemno. brudno, poodrywane wieszaki i suszarka. Pokoje sprzątane "po łebkach". Aby po tygodniu wymienili pościel, trzeba się było wykłócić w recepcji. Może dla kogoś, kto niewiele widział, takie warunki są wystarczające, ale dla mnie nie. Dużym mankamentem jest brak w tv stacji polskojęzycznej. W barach wszystkie napoje podawane w lichej jakości plastikach. Aby przenieść kawę do stolika, trzeba było brać po dwa lub trzy kubki, bo pod wpływem ciepła odkształcały się i nie można ich było postawić na stoliku. Na terenie hotelu nie było łyżeczek. Napoje mieszało się plastikowymi pałeczkami, a jogurt, czy budyń trzeba było jeść łyżkami stołowymi. Prymityw. Czułem się jak w barze przydrożnym, a nie w hotelu, który chciałby mieć 4*. Leżaki przy basenie brudne, że aż nieprzyjemnie było położyć się na nich. Stojaki pod parasole połamane. Animacje w ciągu dnia rzeczywiście godne pochwały, natomiast wieczorne beznadziejne. Wydzieranie się i robienie głupich min nawet w przebraniu jest nieciekawe i męczące. Ogólnie nie polecam tego hotelu, a nawet odradzam. Pokaż »

    2012-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.1

    deva ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Właśnie wróciliśmy z mężem i córa z niniejszego hotelu. Jesteśmy zadowoleni :) pokoje czyściutkie bez plam na sufitach i innych atrakcji. Codziennie sprzątane pokoje, jedzenie troszkę monotonne - ale takie są uroki all in. Animacje obłędne :) i dla dzieci i dla dorosłych. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń do hotelu poza czystością tamtejszej plaży u nas znacznie czyściej - ale cóż to tylko Bułgaria. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2012-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 2.8

    MALUCH126 ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    witam hotel strandja nie zasługuje na 4* najwyżej na 2pokoje małe zawilgocone, pościel nie zmieniana przez 7 dni, w pokoju 167 grzyb wielkości Burgas ,telewizor pamieta czasy Todora Żiwkowa,w jedynej czynnej restauracji gniazdo jakółek karmiacych małe widziałem nie raz jak latając pod sufitem gubiły coś z pod ogona ,u nas sanepid zamknał by to pierwszego dnia, ilośc chloruw basenie powoduje podrażnienia skórne u dzieci i dorosłych, posiłki monotonne o zapachu blachy oraz wiele innych mankamentów dających temu hotelowi max.2+ Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 4.3

    koralina ocenił hotel Primasol Strandja

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel o standardzie wschodio-europejskim. Podobno był remontowany niedawno, ale jest już trochę zaniedbany. Widać to po basanie, który nie jest wystarczająco często czyszczony i po pokojach. Ogólonie czystość oceniłam najniżej, na 3 gwiazdki. Jedzenie pyszne, wszystkiego pod dostatkiem i nie rozumiem opinii, że prawie codziennie było to samo. Byly różne rodzaje mięs, zapiekanek, ryb, pieczywo świeże, więc na kuchnie i obsługę, tzn. kelnerów nie ma co narzekać. Plaża piaszczysta, szeroka, ale nie korzytaliśmy z niej, ponieważ morze było zielone od glonów, podobno przez upały, wcześniej się to nie zdarzało. Basen przy hotelu duży, składa się z trzech części i z płytkiego brodzika, gdzie ludzie głównie się opalali. Jedna część była głębsza od 110 do 150 cm. Animacje świetne. Super animatorzy, dzieci na pewno się nie nudzą. Dla dorosłych joga, aqua gimnastyka, piłka wodna no i wieczorne atrakcje, przedstawienia. Są trzy bary, jeden przy basenie, trochę zaniedbany, a kelner pił razem z turystami, dwa w budynku przy lobby i przy wejściu do basenu, tutaj za to barmani bardzo sympatyczni, drinki robili jakie ludzie chcieli. Jeśli chodzi o okolice do dość spokojna, jak na zatłoczony Słoneczny Brzeg. Hotel jest jakieś 50 metrów od deptaka, gdzie znajduje się tysiące sklepów, knajpek, dyskotek, kasyn, tam cały dzień było pełno turystów. W hotelu byli głównie Rosjanie, Czesi, Polacy, kilka ludzi z Niemiec i z Ukrainy. Uwaga na młodych Ukraińców, większej hołoty to ja jeszcze nie widziałam. Hotel jest idealny dla rodzin z dziećmi i dla ludzi młodych, którzy jadą się zabawić, bo jest gdzie. Polecam:) Pokaż »

    2012-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny