Hotel Palm Beach Hurghada ****

Palm Beach

Ocena hotelu (15 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 2.9
    • Atrakcje w okolicy 2.9
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.1
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.3
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.2
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    Aneta Mazurek ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Czysty i zadbany hotel z własną plażą. Obsługa naprawdę miła i pomocna - nie przyjmująca napiwków ! Na napiwki są specjane skarbonki ustawione w różnych miejscach. Bardzo fajny pomysł .szczególnie w tym kraju. Turysta przynajmniej na terenie hotelu nie czuje się przymuszany do dawania tzw.bakszyszu. Jedzenie do przyjęcia ,ale nie urzekało rozmaitością. Ogólnie fajne miejsce do spędzenia leniwych wakacji na plaży lub przy basanie. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    sylwiairadek ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W Palme Beach Resort byliśmy z mężem w 2008r Spędziliśmy cudowne wakacje. Hotel porostu rewelacja, bardzo gorąco polecamy, cicha spokojna okolica, jedzenie smaczne obsługa bardzo dobra mówiąca w kilku językach(niemiecki, rosyjski i angielski). Pokoje czyste z klimatyzacją sejf w cenie. jeden plus Hotel w całości jest all Inclusive nie trzeba nosić opasek na rękę. Z chęcią pojechalibyśmy tam jeszcze raz:):):) Pokaż »

    2011-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    sun_sloneczkoej ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wróciliśmy z narzeczonym z tego hotelu 24. 09 2010 roku, hotel naprawdę godny polecenia, zdjęcia adekwatne do rzeczywistości, woda w morzu ciepła (26 - 28 stopni C), plaża czysta, zadbana, obsługa rewelacyjna. Same superlatywy!

    2010-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    aliada ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel czysty, zadbany, pokoje jak w katalogu, ogród piękny, roślinność zielona. Pozytywnie się rozczarowałam. Przy budynku głównym znajduje się duży basen i brodzik dla dzieci. W 'drugiej' części za hotelem jest scena do wieczornych animacji a w pobliżu mały basen z zjeżdżalniami (dwie) i jaccuzi (dwa). nie daleko plac zabaw dla dzieci i budynek w którym znajdują się rozrywki dla dzieci w ciągu dnia (mi to przypominało przedszkole) więc dla dzieci jest co robić. Między dużym basenem a małym znajduje się plaża i morze bezpośrednio wychodząc z pokoi (dla tych co mieszkali w bocznym budynku a nie głównym). Widok z pokoju na basen i morze lub z drugiej strony tylko na basen. Przy każdym basenie i plaży bar. Hotel nastawiony na niemców i rusków, tak więc w tym języku głównie aczkowiek angielski również. Jedzenia nie było dużo na głównej stołówce, choć na każdego pewnie sie coś znajdzie...i szło się na jeść. Myśmy jedli przeważnie kurczaka,rybe, spagetti, a na śniadania głównie jajka i parówki, Bardzo dużo ciast i owoców za to. Przy basenie znajdowała się druga restauracja gdzie 12-17 były frytki, fast foody, sałatki, owoce. Hotel ok. 25 min od lotniska. Nie daleko hotelu znajdują się 3 sklepiki i apteka.Kelnerzy bardzo fajni, 'pokojówki' również zwłaszcza że sami mężczyźni :) nie narzucają się że chcą napiwki, jak już to do wspólnej skrzynki dla wszystkich kelnerów i wtedy się dzielą. Hotel czysty, zadbany, pokoje jak w katalogu, ogród piękny, roślinność zielona. Pozytywnie się rozczarowałam. Przy budynku głównym znajduje się duży basen i brodzik dla dzieci. W 'drugiej' części za hotelem jest scena do wieczornych animacji a w pobliżu mały basen z zjeżdżalniami (dwie) i jaccuzi (dwa). nie daleko plac zabaw dla dzieci i budynek w którym znajdują się rozrywki dla dzieci w ciągu dnia (mi to przypominało przedszkole) więc dla dzieci jest co robić. Między dużym basenem a małym znajduje się plaża i morze bezpośrednio wychodząc z pokoi. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Marta ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zdecydowanie powyżej oczekiwań. Zadbany hotel, świetnie utrzymany, z przemiłą i nienachalną obsługą. Jedzenie bardzo smaczne, chociaż po dwóch tygodniach pragnie się odmiany. Osobiście nie smakowały mi alkohole, ale to kwestia gustu. Basen czysty, dobrze utrzymany. Hotel posiada własną plażę. Pokoje czyste, ładne (pościel zmieniana codziennie, ręczniki także). Spędziłam tam naprawdę wspaniałe dwa tygodnie. Do centrum można dojechać taxi. Polecam wycieczki fakultatywne. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    akonia ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Na początku był mały problem z pokojami, ale dość szybko to załatwiliśmy. Baseny rewelacja. Z plaży co prawdę nie korzystaliśmy, bo woda była zimna, ale na plaży i przy basenie naprawdę wielki wybór animacji. W okolicy jest piękne, małe miasteczko do którego na prawdę warto pojechać - El Gouna. Serdecznie polecam ten hotel. Pokaż »

    2010-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    mireks ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciliśmy z tego hotelu 19.08.2010 po 2 tygodniowym wypoczynku. Było naprawdę super. Bardzo dobre jedzenie, miła i sympatyczna obsługa, animacje dla dzieci i dorosłych ciekawe mimo że nie w naszyn ojczystym języku. Przy hotelu można zdobyć certyfikat płetwonurka. Hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi, nie polecam osobom lubiącym huczne zabawy w dyskotekach, ponieważ do centrum Hurghady jest około 7 km Pokaż »

    2010-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Klaudia Baczkowska ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byłam w tym hotelu dwa razy. Pierwszy raz w 2007 roku w lipcu i było wszystko na 6. Niestety ponowny mój wyjazd do tego hotelu w lipcu 2009 był rozczarowaniem jeśli chodzi o jedzenie i plażę. Jedzenie było przez całe dwa tygodnie takie samo, czasami jakaś jedna inna potrawa. Brak owoców, codziennie jeden rodzaj i to w takich ilościach że ustawiały sie po nie kolejki. Dowiedziałam się od niektórych kelnerów że oszczędzają na jedzeniu,ponieważ obok budują hotel "siostrę" i są potrzebne pieniądze. Na plaży STARE, drewniane, odrapane i w 80% nadające sie tylko do leżenia na płasko leżaki.O stoliczkach już nawet nie wspomnę.Generalnie hotel jest ok, gdyby tylko bardziej przyłożyli sie w kuchni i wystawili te leżaki z 2007 roku :-) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-02-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Barbara ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel innym,jest b.czysto,ładny ogród,mała ale czysta żwirkowa plaża i dobrze działający bar przy basenie.Jedzenia dużo,choc nie wszystko ma smak do jakiego jestesmy przyzwyczajeni,obsługa w restauracjach b.sprawna i miła,zawsze po posiłkach ciasta ale też nie takie, jakie jadamy w Polsce, nie każdemu mogą smakować.Szkoda, że nie były wystawiane na póżniej np w barze przy basenie, bo jeść szybko, wszystko od razu nie dało rady a potem chetnie by się zjadło.Wiem, że w innych hotelach jest to sprawdzona metoda.Jesli chodzi o rozrywki, mam na myśli wieczorne na powietrzu, to było raczej mizernie.Mini recitale przy barze i to wcale nie co wieczór były dość nudne,szybko się wszystko kończyło i nie było co robić.Trzeba było ratować się wypadami do miasta, bo na okolice hotelu nie ma co liczyć.Otoczenie to jedna wielka budowa,istne wygnajewo.Ogólnie hotel robi dobre wrażenie, widać, że jest prowadzony b.profesjonalnie,na bieżąco wykonuje się wszelkie naprawy,dba o ogród, dogadza się nam, gosciom.Tak naprawdę idealnie będzie jak te wszystkie budowy dokoła się zakończą, otoczenie zmieni się w ekskluzywną dzielnicę, będzie pięknie, ale na to trzeba jeszcze niestety poczekać. Pokaż »

    2009-10-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Magda ocenił hotel Palm Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Uważam, że ten hotel jest świetny ;D Spędziłam tam moje najlepsze wakacje. Bardzo serdecznie go polecam !!

    2009-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny