Hotel Caribbean World Nabeul ****

Caribbean World Nabeul

Ocena hotelu (45 opinii)

3.7
  • Położenie
    3.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 3.4
    • Restauracje w okolicy 2.4
    • Atrakcje w okolicy 2.3
    • Komunikacja 3.7
  • Pokoje
    3.5
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 3.3
    • Czystość 3.5
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.3
    • Ilość i dostępność 3.7
    • Smak i jakość potraw 2.9
    • Różnorodność potraw 2.8
    • Obsługa 3.8
  • Hotel
    4.4
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.1
    • Obsługa 4.0
    • Czystość 3.3
  • Jakość / cena
    3.7

Rekomendacja

56% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.0

    Julia Markowska ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie wiem dlaczego znajdują się tu pozytywne opinie tego hotelu !Hotel tragiczny,brudny z zadymioną stołówką(na środku wielki grill)-bo restauracją tego nazwać niestety nie można.Stołówka bez klimatyzacji ,notoryczny brak sztućców,talerzy - wszystko brudne i niedomyte.Godziny wydawania posiłków mają się nijak do rzeczywistości - śniadanie o godz.9:00 to zły pomysł bo do jedzenia jest tylko sucha bagietka z marmoladą bo masła już nie ma,gotowana cukinia,bakłażan i bardzo często skisłe pomidory.Obiad i kolacja tak samo,godzinę przed końcem nie ma już co jeść!! Codzienne awantury z powodu pustych bemarów weszły już do porządku dziennego.Brak reakcji ze strony kierownictwa hotelu wyprowadził z równowagi tubylców i Algierczyków. W ruch poszły suche bagietki-było ciekawie :) Klientami hotelu są miejscowi i algierczycy w 85 % - my trafiliśmy na na dodatkowe atrakcje w postaci kilku turnusów tunezyjskich lub algierskich kolonii - 5 grup jeden turnus czyli ok 100 osób.Obrusy na stołach - to brzmi dumnie brudne i zaplamione.Napoje podawane w kubkach plastikowych jednorazowego użytku miały swoje drugie lub trzecie życie.Kiedy brakło plastikowych do hotelu dostarczono papierowe,które miały również drugie życie i rozpadały się w ręku.My i nasi znajomi zgniataliśmy plastikowe kubki aby nikt inny już z nich nie korzystał!!Niestety pogniecione kubki również były wyciągane z koszów i w takich kubkach nasze pociechy przyniosły napoje chłodzące z proszku!!My mieszkaliśmy w budynku głównym,natomiast nasi znajomi w bungalowach.Mieli dodatkowe atrakcje w postaci szczurów biegających po trawnikach i palmach !!O zdarzeniu został poinformowany rezydent naszego biura,który stwierdził,że była to wiewiórka tunezyjska!!O w miarę normalnych drinkach można zapomnieć - wszystko płatne 5 dinarów.Książkę znaczy thriller można by napisać o tym co dzieje się w tym hotelu !!Tak zachwalane zjeżdżalnie jako atrakcje dla dzieci czynne są tylko 4 godz w ciągu dnia od 10:00-12:00 i 15: c.d na tripavisor Pokaż »

    2014-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.6

    Kuba ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel na uboczu, nie jest to Hammamet. 10 minut spacerem od centrum i stacji kolejowej, 15 od 'mediny'. do Hammametu hm chyba 25min komunikacją miejską. Hotel średnio czysty, lubiało coś śmierdzieć, klima też średnio, karaluch w łazience- zneutralizowany szybko, proponowano nawet zmianę pokoju, ale nie robiliśmy szope i tak karaluszka nam żal było. Pokoje średnie, jak i w sumie cały hotel. Obsługa + ! trochę dziwnie się człowiek czuje gdyż wtedy jeszcze bardzo chcieli uciekać do europy i starali się nawiązać kontakty, aczkolwiek bardzo rozmowni, życzliwi itd itp nie zarabiają za dużo, więc jakaś wódka, napiwek, czy nawet podarunek typu szampon czy żel ich cieszyły. Pomimo ramadanu i naszych pytań czy mamy się jakoś ograniczać- zostaliśmy wyśmiani sympatycznie.. Coś jak u nas wielki post ;] i jego dawne chyba założenia Plaża: średnia, molo ok ale nie odważyłem się skakać, jak ktoś nie jest pijany i się uśmiechnie, to ochroniarz pilnujący w nocy wpuści na wschód słońca i sympatyczne chwile z drugą polówką. Rafa średnia ale z mola się wchodzi. OSTRZEGAM!! nie nurkować z dala od końca mola.. MAJĄ TAM ŚMIETNISKO!! opony toalety itd ;] a ja z początku myślałem że to rafa, było to lekko obrzydliwe ;) Sporty wodne na plaży świetna sprawa Windsurfing i kajaki za darmo wtedy były. Instruktor też gratisowy się znalazł :D Nie chce mi się więcej pisać ;) Pokaż »

    2013-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.2

    blondyna1992 ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    własnie wróiclismy z tego hotelu. czytałam opinie na jego temat i było wiele negatywów ale stwierdzilam ze Polakom cieżko dogodzic wiec zdecydowałam sie tam spedzić tydzien. O 1 w nocy wprowadzono nas nie do pokoi w hotelu tylko do mieszkanek na terenie hotelu. w budynku oprócz 2 normalnych łóżek i 1 piętrowego ( na którym nie mozna było sie położyc bo by się złamało) nie było w sumie nic. pani sprzątająca ani raz nie wymieniła poscieli a brudne reczniki skladała i dawała je na wieszak... z resztą w tym pokoju bywałam chwile ale jesli o jedzenie chodzi istna katastrofa. na śniadanie obiad i kolacje to samo a zdarzało się i tak że niestety było pusto w jadalni... kelnerzy za nalanie piwa( tzn wody ) życzyli sobie pieniązki choć miałam opłaconą opcję all. ale jak wspomnialam piwa pic sie nie dało wiec kupowalismy je w sklepie poza hotelem . animatorzy? oprócz tego ze niektórzy przystojni to nic wiecej przez tydzien dzieciaki nauczyły się na pamięc całych układów bo dzien w dzien działo się to samo. po 4 dniach pobytu juz nikt nie chciał isc sie bawic bo znali to na pamięć. nie polecam miejsca bo poza baseniami i morzem nic nie jest tam ok, a druga sprawa to organizacja. zero polskiego rezydenta ludzie nie wiedzieli gdzie mają isc. samolot opozniony o 4 h a nikt nie zajął sie nami ani przez chwile. nikt nie wiedział co sie dzieje... Pokaż »

    2013-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (4)
  • 1.5

    joanna piotr ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel z zewnatrz ladny jednak po wejsciu do srodka jestesmy rozczarowani brud zapach chloru i nie mila obsluga.przywitano nas z brudna posciela i recznikami po poprzednich gosciach ,na sniadania obiady i kolacje wciaz to samo,brudno w calej restauracji a raczej stolowce.nie polecam nikomu tegohotelu do plazy blisko a okolica to wysypisko smieci nic tam nie ma oprocz marketu monoprix ludzie wypisuja bzdury ,ze jest tam fajnie caly nasz tygodniowy turnus byl zawiedziony nie polecam za ta cene warto jechac gdzie indziej.do tego deszcz malo slonca i to w sierpniu okropne wakacje. Pokaż »

    2013-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 5.6

    sasoonia ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przeznaczony jest dla mniej wymagających klientów. Wiadomo, że jest to kraj arabski i panuje tam inna kultura i styl życia. Dlatego też uważam, że jeżeli ktoś ocenia ten hotel źle, to nie powinien tu przyjeżdżać tylko szukać ofert w innych drogich krajach z pięcioma gwiazdkami. Hotel bardzo duży, czysty, są też bungalowy, ale ich nie będę ocieniać, ponieważ otrzymałam pokój hotelowy :) Pokoje sprzątane codziennie. Dostaliśmy piękny pokój z widokiem na basen i morze bez dodatkowych opłat. W pokoju działająca klimatyzacja, TV, telefon, sejf. Jedzenie.... hmmm wiele potraw, lecz praktycznie codziennie się coś powtarzało. Np. to co zostało na śniadanie było później wykorzystane do obiadu. Oprócz dań było również wiele pysznych słodkości: ciastka, ciasta, kremy, lody, owoce. W snack barze dostępna pizza, hamburgery, frytki. Różnorodne napoje i alkohole. Baseny są dwa. Pierwszy w części relaksacyjnej (głęboki około 2,40 m głębokości) oraz drugi w części rekreacyjnej ze zjeżdżalniami, muzyką i innymi atrakcjami organizowanymi przez animatorów. Woda w basenach czysta. Z basenu jest przejście na plażę około 30 metrów. Więc jest bardo blisko :) Plaża czysta, piaszczysta, morze ciepłe i czyste. Na plaży bar z napojami bezalkoholowymi. Dostępne również na plaży darmowe leżaki, kajaki i deski do windsurfingu. Przy plaży jest molo. Animatorzy i kelnerzy bardzo sympatyczni ludzie. Animatorzy zawsze zachęcają do gier, zabaw, tańca i udziału w skeczach. Ale nie są natrętni :) Można z nimi pogadać, pożartować itp. Przygotowują wiele różnych ciekawych i śmiesznych animacji, przy których nie można się nudzić :) Po animacjach jest dyskoteka. Polecamy wykupić wycieczki u rezydentek, np.; Zoo w http://www.friguiapark.com/ jest tam pokaz foki i delfinarium, gdzie można zrobić sobie zdjęcie z delfinem. W recepcji jest polska tłumaczka. Szczerze polecamy :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (16) »

    2013-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 1.8

    wiosna ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel mnie rozczarował. Za ok.3 tys. od osoby na 2 tyg. oczekiwałam więcej. Pokoje w bungalowach to porażka -zasługują na 1*. Odpadające tynki na ścianach na tarasach, brudne, nieścierane stoły w czasie animacji, zamiast alkoholu śmierdząca woda z kranu. Ocenę hotelu ratują animatorzy, którzy naprawdę się starali. Pokaż »

    2013-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 5.3

    ikaz ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zdecydowanie polecam ten hotel. Jedzenie trochę monotonne. Najbardziej smakowały mi smażone z głowami małe rybki (przypuszczam że były to sardynki) które smakiem przypominały mazurskie sielawy. Niestety w ciągu 14 dni pobytu były tylko 3 razy. Alkohole bardzo słabe. Paniom smakował kolorowy drink o nazwie "koktajl". Barman z baru przy basenie po napiwku przynosił czasem drinki do leżaków z własnej inicjatywy. Sklep ze stałymi cenami (Monoprix) 15 minut od hotelu. Jak dojść łatwo znajdziecie na Google Earth. Taksówki bardzo tanie. Na bazar (medina) 2 dinary w dzień i 3 w nocy. Uważajcie na dorożkarzy. Spuszczają cenę ale może okazać się że nie dowiozą was do końca. Włożyłem do paszportu 10 usd i poprosiłem o pokój z widokiem na morze. Recepcjonista grzecznie zwrócił mi pieniądze i oświadczył że dopłata za taki pokój dla 3 osób na 2 tygodnie wynosi 15 euro. Zapłaciłem , oczywiście żadnego pokwitowania nie dostałem. Niektórzy narzekali na bungalowy. Wspaniali animatorzy. Na bazarze po długim targowaniu córka kupiła 2 pary świetnie podrobionych trampek Converse za 30 dinarów. Batrzo dobrej jakości markowe koszulki można kupić za 25 DT(także dobrze podrobione).. Dwa kartony Malboro kupiłem po 2 dinary za paczkę ( 20 za karton). Sejf w pokoju 2 dinary za dobę. Ja nie miałem sejfu i nic nie zginęło, chociaż w domkach podobno kogoś okradli. Pokaż »

    2013-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.9

    Milena Bal ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel niezły, wspaniałe zjeżdżalnie zabawa zarówno dla dzieci i dorosłych, sprzątanie codziennie, czyste ręczniki, wspaniała obsługa w restauracji, barach przy basenach. Szaleni animatorzy organizujacy czas dorosłym i dzieciom. Polecam dla rodzin z dziecmi. Odpowiednia cena do jakości wypoczynku. Minusem jest monotonne jedzenie tzn, restauracja pełna ale codziennie prawie to samo ( byliśmy 10 dni). Poza tym trafilismy na niezbyt czyste morze: trawy i glony. Pokaż »

    2013-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.6

    lolitka ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Średniej klasy hotel, samotny w tej części Nabeul, niewiele rozrywki w okolicy. Sam hotel bardzo się starał aby wczasowicze się nie nudzili. Dużo możliwości sportowych- bezpłatnie. Super baseny. Hotel położony w ładnym ogrodzie. Wiele negatywnych opini jest o jedzeniu, powiem tak jeżlei idziesz na śniadanie i za każdym razem nakładasz wszystko co zmieścisz to po tygodniu będziesz miał wrażenie że jesz ciągle to samo. Zawsze jest kilka sałatek do wyboru, ryby mięso, chleb, przyprawy itd. nie narzekajcie i nie marnujcie bez sensu jedzenia, masz czas jesteś na wakacjach, nakładajcie mniej a będziecie zadowoleni. Pokaż »

    2013-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    dorosia38 ocenił hotel Caribbean World Nabeul

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam.Byłam w tym hotelu w pierwszej połowie sierpnia 2012 z dziećmi 15-16 lat oraz ze znajomymi.Wakacje uważam za najlepsze jakie miałam.Nie wiedziałam czego oczekiwać,ale byłam mile zaskoczona.Pokoje sprzątane codziennie,jedzenie[a jestem wybredna]kazdy cos dla siebie znajdzie,mimo to że przyprawy sa specyficzne,ale powiedzmy szczerze jak ktos oczekuje kawioru to niech za wczasy zapłaci 5000 a nie 2500.animatorzy rewelacyjni,cały czas poswiecali nam uwagę i zapewniali atrakcje.Co do drinków to rzeczywiście słabe ale nie wyobrazam sobie mocniejszych,przeciez w tym upale to by była katastrofa.Ogólnie polecami nie patrzcie na negatywne opinie bo to bzdura.Bez zastanowienia mogłabym te wakacje powtórzyć.Wybierajacym sie w przyszłym roku zyczę miłego wypoczynku. Pokaż »

    2012-12-04
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny