Hotel Premiere Royal Grand Azure Nabq Bay *****

Premiere Royal Grand Azure

Ocena hotelu (11 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 5.7
    • Cicha i spokojna okolica 6.0
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.9
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.4
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.4

Rekomendacja

91% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    maja2 ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    piękny hotel, wystój, zadbany ogród. jedna restauracja tylko dla dorosłych (dla tych co lubią w spokoju jadać posiłki:) ) plaża szeroka, piaszczysta z pomostem 140 m, rafa blisko, w zimie jeden basen podgrzewany. Cenna informacja dla niektórych- wifi również pokojach za darmo Pokaż »

    2012-02-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.7

    grazynal ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotelu Nie polecam pod względem czystości : brudne talerze, sztućce, filiżanki, szklanki, brak łyżeczek do kawy. Jeżeli już zaryzykujecie to dokładnie sprawdźcie czy w pokoju jest uszkodzony sprzęt bo później będziecie musieli za niego zapłacić ja za wcześniej złamaną przykrywkę od czajnika zapłaciłam 100 dolarów. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.9

    AgTom ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam serdecznie, bardzo dobre wyżywienie, jak na egipski hotel czysto, obsługa prawie niewidoczna, animacje stonowane, wypoczynek super!

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Tomasz Gracz ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wart polecenia, piękna i atrakcyjna lokalizacja, świetna obsługa, jedzenie przyzwoite choć momentami monotonne. Urozmaiceniem są restauracje tematyczne godne polecenia. Piękna i piaszczysta plaża oraz cudowna rafa. Dużo atrakcyjnych basenów, płatne masaże. Jedyny minus to przewaga Rosjan dla których stworzony jest głównie repertuar animacji. Pokaż »

    2011-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Sanderson24 ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nowy, bardzo zadbany, ogród wypielęgnowany, pięknie urządzony, duże baseny, w różnym położeniu. Plaża piaszczysta, szeroka, ładna rafa przy hotelu, dwa bary na plaży, bezpłatne parasole ręczniki. Byliśmy z biurem Exim, polecam Fun Safari, Rejs statkiem na rafy, Kair, który zachwyca skrajnościami. Egipt trzeba docenić z perspektywy innej kultury, mieć respekt do obecnej sytuacji po rewolucji ale zachwycać się innością tego kraju. Hotelu nie polecałabym tylko amatorom nocnego życia. Nie ma w nim dyskoteki, są wieczorne animacje, alkohol w ramach all do 2.00 w nocy, ale bardziej do wieczornego drinkowania niż szalonej rozrywki, niestety animatorzy kiepscy. Wyjazdem jestem zachwycona, widziałam kilka okolicznych hoteli i ten zdecydowanie jest luksusowy. Wszystko co dotyczy hotelu ( obsługa, pokoje, jedzenie, baseny, plaża, wycieczki fakultatywne...) polecam w 100%. Gdyby ktoś miał szczegółowe pytania udostępniam e-mail niedobrakroliczka@wp.pl Pokaż »

    2011-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    melka ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    POLECAM. Bardzo ładny, czysty , elegancki hotel. Zasługuje na 5 gwiazdek, chociaż w Egipcie nie zawsze gwiazdki wiązą sie z jakością, Ilość basenów oraz rozległy teren hotelu gwarantuję swobodny i bezstresowy wypoczynek. Jedzenie wyśmienite i różnorodne. Pokoje czyste. W pokoju oddzielnie prysznic i wanna. Sprzątane, chociaż standardowego dolara zostawiałam. Jedynym elementem do którego można sie przyczepić to brak ciekawych animacji i rozrywki na miejscu, ale to można sobie zapewnić w innych punktach miasta. Pokaż »

    2011-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.5

    apacz82 ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel fantastyczny, naprawdę nie ma się do czego doczepić. Czyściutko, wszystkiego pod dostatkiem (nie ma problemu z leżakami) Dla każdego coś się znajdzie a i przelatujące samoloty nie przeszkadzają. Jakość do ceny nie jestem w stanie ocenić gdyż zapłaciłam za hotel w drugiej linii brzegowej a Sun&Fun przeniosło nas do niego ze względu na brak miejsc w wybranym hotelu Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Michał ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    świetny nowy hotel z piekną plażą, wieloma basenami , barami, restauracjami, pokoje duże ładne bardzo dobrze wyposażone.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-12-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Gosia25 ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super, czysty, pokoje sprzatane każdy dzień, Jedzenie bardzo urozmaicone, nie trzeba o nie walczyć ,jest go bardzo duzo, ogólnie polecam, czego brak to dyskotek

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2010-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    ewa dędek ocenił hotel Premiere Royal Grand Azure

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam bylismy z rodziną 2 dzieci w Tropicana Grand Azur w lipcu 2010 na dwa tygodnie duzy hotel czysty duzo atrakcji dla dzieci duzo basenów plaza z pięknym molo , fakt ze molo długie i troszę trzeba isc ale warto , poniewaz obserwuje się przeruzne ryby , rafy są na koncu ,więc miłosnicy nurkowania będą zadowoleni okolica bardzo spokojna mozna wysc na zakupy ludzie mili , jedzenie urozmaicone ale jak to w Egipcie bywa powtarza się , pokoje duze , czyste obsługa sprząta polecam jak najbardziej jest to nasz drugi wyjazd do tego kraju Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny