Hotel Radisson Sas Nabq Bay *****

Ocena hotelu (20 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 3.1
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 3.9
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 4.5
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.4
    • Ilość i dostępność 4.1
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.2
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.1
    • Basen 5.4
    • Udogodnienia dla dzieci 3.5
    • Animacje i rozrywka 3.7
    • Sport 3.4
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.4

    V. Giovanni ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel super i obsluga tez , jedynie przy recepcji jest bar i w nim 2 kelnerow natretow bylo ktorzy doprowadzali mnie do furii, nie polecam taksowkarzy z hotelu bo rabia na kase i umawiaja sie i nie przyjezdzaja wogole, w restauracji obsluga mila i zabawna, kochaja zaczepiac dzieci :) pokoje ok choc ja mialam z widokiem na ulice, i jeszcze mialam podgladaczy z sasiedniego hotelu ktorzy wisieli na barierkach i czulam sie w niektorych momentach jak w odcinku big brothera ;) duzy ladny ogrod, duze baseny, duzo lezakow przy basenach wiec problemu z wyscigiem po zajecie lezaka nie ma. jak sie daje kase w paszporcie przy zameldowaniu to pokoj i potrafia przy same plazy w bungalowach dac :) niestety zaluje ze nie dalam :) Pokaż »

    2012-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.6

    dorisek ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Dla nas totalna pomyłka!!! Najnudniejszy hotel w którym byliśmy w Egipcie na przestrzeni 10 lat (a jesteśmy co roku). Jedzenie bardzo bardzo słabe w porównaniu z wszystkimi innymi hotelami w których byliśmy ,za to jadalnia czyściutka-bsługa na wysokim poziomie -to zaleta . Pięknie zagospodarowany teren ,zielono..... Wieczorami totalnie nudno .Przewaga gości 60 -80 lat. Pokaż »

    2012-05-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Mariusz ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel przyjemny z pięknym ogrodem, sporą plażą , przepiękną rafą koralową, duży basen z zimną wodą ( taka pora roku), mniejszy podgrzewany typowo dla dzieci, miło można spędzić czas w grocie z podgrzewanym basenem i jacuzzi . Jedzenie ok, obsługa również, pokoje czyste choć lata świetności mają już za sobą , zresztą jak i cały hotel, ale i tak nie można narzekać na standard. Jedyne co nas najbardziej rozczarowało to brak animacji, wieczorami można się było wynudzić, ale ma to też swoje plusy dla tych , którzy cenią sobie ciszę , spokój i chcą odciąć się od zgiełku. Po przeciwnej stronie hotelu sporo sklepików z pamiątkami i nie tylko , dzięki temu nie ma potrzeby jechać dalej do miasta na zakupy. Hotel jak najbardziej godny polecenia dla osób, które nie szukają większych wrażeń tylko chcą typowo wypocząć . Pokaż »

    2012-03-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    JoannaW ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pięknie zagospodarowana powierzchnia -- bujna roślinność, grota solna. Obsługa mocno zmanierowana, jakby pracowali za karę. Barman przy plaży robił łaskę nalewając piwo. Poza tym nie mam żadnych zastrzezeń.

    2012-01-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    tez ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jeśli chce się wypocząć to doskonałe miejsce.Można się też wybrać na wycieczkę do Izraela i do Kairu.Polecam tylko przy 2 tygodniowym pobycie.Podczas tygodniowego wypoczynku zbyt męczące wyprawy.Mieliśmy duży pokój z obszerną łazienką.Czystość i wymiana ręczników b.dobra.Obsługa w barach w miarę dobra. Plaża ok.,kąpiel możliwa tylko w strefie rafy koralowej,(nie stanowi to jednak problemu na dodatek wspaniałe widoki podwodnego świata rafy koralowej) przy brzegu mało wody/częste odpływy.Jedzenia dużo i urozmaicone -szczególnie smaczne potrawy z grila.Bolączką są animacje w kamiennym amfiteatrze(gorąco trudno usiedzieć) animacje monotonnne. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (10) »

    2011-11-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.8

    mibaj ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel kompletna katastrofa, totalny brud,karaluchy, bardzo złe jedzenie, podają ciepłe piwo, a do kawy zepsute mleczko, niemiła obsługa, all w którym nic nie ma. W morzu nie da się kąpać z uwagi na odpływ. Nierzetelne informacje przekazywane z Alfastar. Nie polecam! Pokaż »

    2011-11-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.5

    villemo66 ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel mogę polecić jedynie ze względu na piękny ogród i otoczenie. Pokoje typu standard, a tylko takie dostępne są z tego biura, grubo poniżej oczekiwań. Łazienka brudna z nieprzyjennym zapachem z rur, prysznic - to dziura w podłodze i słuchawka prysznicowa, odgrodzone od reszty łazienki szklaną ścianką, bez zamknięcia, więc woda leje się wszędzie. Meble bardzo zużyte, dosyć wygodne. Za częsty bakszysz trochę lepiej sprzątają. Biuro przy umowie daje opis oferty, ale zapomnijcie o tym, na miejscu się okazuje, że połowy z tego nie ma. Animacji nie ma żadnych, oprócz aerobiku raz dziennie. Posiłki w restauracji głównej Olivos różnej jakości, niektóre dobre, niektóre niezjadliwe. Pochwalić można za duże ilości ryb. Ciasta raczej niedobre. Obsługa fatalna, zauważają tylko krzykliwych Rosjan, chyba że dostaną kasę, to jest trochę lepiej, dopóki pamiętają. Lobby bar - taka sama fatalna obsługa, internet rzadko chodził. Jedyna miła obsługa była w barze na plaży. Plaża ładna, duża, nie było tłoku, tylko leżaki strasznie już sfatygowane. Szkoda też, że biuro nie informuje, iż pływanie w morzu blisko brzegu jest niemożliwe, bo są stałe odpływy. Pozostają tylko "bajora", w których woda jest bardzo gorąca.. Nie każdy chce chodzic tam gdzie jest ponad 20 m głębokości! Baseny ładne, dosyć czyste. Ogólnie hotel nie zasługuje nawet na 4 gwiazdki. Wybierajcie inne hotele! Pokaż »

    2011-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    ziuzia ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Ogólnie hotel całkiem niezły, jedyne czego nie mogłam znieść to ilość arabów wypoczywających w tym hotelu, panoszyli się na całym obiekcie i robili strasznie dużo hałasu, nie wspomnę już o ich kobietach kąpiacych się w całym ekwipunku w basenach (dodam tylko że stroje miały czarne). Z natury nie jestem obrzydliwa ale od basenu mnie odrzucało. Mało z tego dwa razy zginęły nam ręczniki basenowe za które jak wiadomo jest kaucja, mą,z sobie poradził ale po wnikliwej obserwacji wiedzieliśmy gdzie się podziały. Obsługa bardzo miła i nie narzucająca się. Zagospodarowanie przestrzeni też super. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-04-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    anidas ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Świetny hotel położony w przepięknej scenerii. Drewniane mostki, płynące potoczki, kolorowe kwiaty i palmy zapewnią wam niepowtarzalny nastrój. W nocy jest bardzo romantycznie, wszystko podświetlone tworzy super klimat. Można się wręcz delektować tym ogrodem. Jedzenie w jadalni głównej troche monotonne, ale zawsze świeże i smaczne. Można skorzystać z restauracji hotelowych jak ktos ma ochote na zmiane. Woda zawsze butelkowana. Troche zamieszania jest z kelnerami jeżeli chodzi o napoje ale dają rade :) Lobby i bar przy recepcji to wielkie nieporozumienie. Malo miejsca, kiepsko klimatyzowane, wszedzie czuć dym papierosowy. No i schody do lobby. Dla osób starszych i niepełnosprawnych i rodzin z dziećmi troche kłopotliwe. Duzy plus to darmowy internet! Pokoje czyste, przestrzenne. Obsługa ok. Plaża bardzo w porządku, fajnie że jest molo, można pooglądać rafy, rybki i inne stworzenia. Na terenie hotelu jest jakuzzi bezplatne, silownia, pogrzewany basen dla dzieci. Platna sauna i masaze - ceny powalajace. Animacja - no cóż nie spotkałam do tej pory tak świetnego zespołu. Widać, że lubią to co robią i się dobrze przy tym bawią. Niestety nie mówią po polsku ale za to świetnie po angielsku, rosyjsku czy włosku. Zawsze show jest na poziomie, nieważne czy zabawiają 100 czy 5 osób. Super chłopaki - napewno urozmaicili nam pozytywnie wieczór. Wczasowicze różni, nie było jakiejś znaczącej przewagi, jak dla mnie to pozytywnie. Miasto jest oddalone 20 km - kilka razy dziennie jeżdzi bus - 8 dolarów w obie strony, przynajmniej nie trzeba sie targowac o taryfe. Serwis Spa i Diving troche nachalny ale po jakims czasie dają spokój. Na przeciwko hotelu jest Supermarket z cenami na towarach i mini bazar. Tam jest wszystko od sklepu monopolowego do podpasek no i pamiatek oczywiscie. Sa tez male biura turystyczne, mozna tam zamowic wycieczke na pustynie, na quady, lodzie ze szklanym dnem, duzo taniej niz u rezydentow i w hotelach. Gorąco polecamy z mezem. Napewno tam wrocimy :) Pokaż »

    2011-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    chmurka10 ocenił hotel Radisson Sas

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    spędziłam z mężem w tym hotelu wspaniałe wakacje, hotel ma przepiękny ogród, w którym można spacerować i podziwiać przyrodę, zaplecze hotelu umożliwia spokojny wypoczynek, basen jets duży i zadbany, z ogrodu wychodzi się bezpośrednio na plażę, która równiez jest zadbana i duża. Jedynym mankamentem jest brak dotępu bezpośredninego do morza, żeby popływać trzeba przejść prze pomost. Wynagrodzeniem jednak są przepiękne rafy koralowe. Z hetelu bez problemu można dojechać do centrum sharm el sheik, gdzie bardzo często jeżdżą busiki. Jedzenie smaczne i duży wybór, chociaż byli tacy którym coś nie pasowało. Polecam ten hotel głównie dla par na romantyczne wakcje. Chętnie tam jeszcze wróce. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny