Hotel Dworek Genny Polanica Zdrój

Dworek Genny

Ocena hotelu (11 opinii)

5.2
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 5.4
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 5.4
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

82% poleca ten hotel

Ranking

  • 1.0

    Kamila83 ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Niestety nie jest mi dane ocenić pobytu w Dworku Genny, bo pani właścicielka na 3 dni przed przyjazdem anulowała tydzień wcześniej zrobioną rezerwację, co dla mnie jest nie do pomyślenia. Podróżuję sporo i nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Pani argumentowała to tym, że obecni lokatorzy apartamentu postanowili przedłużyć pobyt o jeden dzień. Dla mnie to jest chore, bo po to człowiek rezerwuje nocleg, żeby mieć pewność że nie będzie się tułał po okolicznych hotelach i szukał go na miejscu. Nie zaproponowano mi noclegu w innym pokoju, ani w ogóle czegokolwiek co mogłoby mi jakkolwiek pomóc. Pani powiedziała mi tylko, że na pewno w Hotelu Polanica znajdę jakieś miejsce, którego nie mogłam znaleźć tydzień wcześniej, po czym trzasnęła słuchawką. Pokaż »

    2013-02-05
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 5.7

    genny ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dziekujemy naszym gosciom za wystawienie opini o naszym pensjonacie. Cenimy kazda uwage i krytyke by podniesc standard naszych uslug i zadowolic kazdego z gosci. Natomiast wspolczujemy tym ktorzy tzylko z ich znanych powodow rozglaszaja na tej stronie szkalujace nieprawdziwe opinie. Pokaż »

    2013-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    krystyna7 ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Elegancja,profesjonalizm godny nasladowanie. Cudowne miejsce na odpoczynek . Cena zbyt niska do jakosci .Ten pensjonat zasluguje na 4 gwiazdki.

    2012-12-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Dominikj ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak co roku wybieramy się z cała rodzina na pobyt świateczny do Dworku Genny., Jest to nasz 3 raz .Jak zwykle sie nie zawiedziemy bo wiemy jakj własciciele organizują Swieta Wielkanocne., Polecamy to miejsce kto chce mie naprawde eleganckie, bogate Swieta za niewielka opłata. Pozdrawiamy wascicieli Dworku i do zobaczenia. Pokaż »

    2012-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    Dominikj ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super pensjonat, profesjonalna obsługa ,bardzo przystepna cena.Jestesmy 100% zadowoleni. Gratulacje dla włascicieli ,bo stworzyli cos fantastycznego.Tydzień pobytu w tym pensjonacie to dobry wypoczynek w luksusowych warunkach.

    2012-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Dominikj ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniałe miejsce,super wypoczynek,profesjonalna obsługa. Wydaje sie ,ze opinie "Thess ,Ibex ,Kris09" pisała TA SAMA OSOBA. OPINIE MIJAJA SIE Z PRAWDĄ. TO ZWYKŁE OSZCZERSTWA .Byłem w tym pensjonacie po raz trzeci. Polecam go kazdemu kto ma wymagania. Pokaż »

    2012-02-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    krystyna7 ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bylismy z zoną w Dworku i jestesmy zauroczeni tym miejscem. Pod kazdym względem jest perfekcyjny.Własciciele przemili gotowi oimóc kazdemu w kazdej chwili. Te wpisy widniejace,które wygladaja .że pisze je jedna i ta sama osoba sa niezgodne z prawdą. kazdy kto zna Dworek absolutnie nie zgadza sie z tymi złosliwymi wypocinami .Pozdrawiamy włascicieli. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    krystyna7 ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bylismy w Dworku w okresie swiątecznym Bożego Narodzenia, cała nasza rodzinka 4 osoby. Było fantastycznie ,rodzinnie. Kazdego wieczoru spotykalismy sie w salonie jadalnym i spedzalismy tam miłe chwile z włascicielami do póznych godzin nocnych. Nie chcielismy wyjezdzac do domu tak nam było tam dobrze. Przepyszne sniadania w formie bufetu z taka iloscia i różnorodnoscia potraw ,ze tylko widzielismy podobne w hotelach bardzo drogich. cena pobytu była bardzo niska birac pod uwage jakośc.Polecamy kazdemu kto ceni sobie luksus,elegancje ,czystosc i profesjonalna obsługe. Pokaż »

    2012-01-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.1

    Thess ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Chce zaprotestowac jako klient rezerwujac sobie prawo przestrzegania umowy i poziomu uslug jakie sie reklamuje… a jakie sie w efekcie otrzymuje; 1. Kolacja wigilijna wynajeta w pobliskiej Pizzerii na dwa turnusy ,czas na zjedzenie kolacji godzina - niesmacznie , ciasno i bez obrusu z oblsuga smiertelnie obrazona… (Super Expres ) 2. Limitowana lacznosc internetowa ( tylko w salonie byl sygnal a zapewniono mnie ze nie ma zadnych problemow,dla nas jest to niezmiernie wazne z powodu pracy musimy byc w stalym kontakcie i narazlismy firme na ok. 480 € dodatowych oplat) 3. Ograniczone korzystanie z salonu ( wyraznie nam dawano do zrozumienia ze przeszkadzamy i czujesz jak intruz nie z wlasnej winy… ) 4. “Poczestunek” swiateczny – ODPLATNY ( ciasteczka- ja z grzecznosci poczestowalam sie jednym… to slowo … “poczestunek” troche mnie zmylilo a byc moze czlowiek po Polsku juz nie rozumie??? ) 5. Sniadania wliczone w cene w kosztorysie a w rezultacie okazuje sie ze w koncu trzeba tez doplacic “ekstra swiateczne” 6. Rezultat -rachunek nie zgodny z wstepna umowa ( odnosisz wrazenie, ze ktos Ci zepsul swieta i jeszcze prosi o… ekstra doplaty) 7. Cenzurowanie opinii i … wysylanie na moj adres okolo pieciu mail z pogrozkami i obelgami. Mimo ze szukalismy wolnych miejsc w innych hotelach w okresie swiatecznym okazalo sie to niemozliwe,.Czulismy intuzami i wiezniami tej nie ciekawej atmosfery. .. bo w innym okresie napewno bysmy za te uslugi szybciutko podziekowali .Moje delikatne zastrzezenia uznane zostaly za zlosliwosc ,skomentowano je : ze za “dzien dobry” i poklony trzeba placic…etc.. a opina wpisana na stronie internetowej zostala ocenzurowana… Mimo nie udanego pobytu zachecam do poznania, Polski i Polanicy Zdroj to sliczne miejsce i na szczescie jest duza bardzo dobra baza hoteli i pensjonatow z bardzo dobra profesjonalna obsuga. Pokaż »

    2012-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 5.9

    Zbych9 ocenił hotel Dworek Genny

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłem dwa tygodnie w Dworku Genny, ale najchętniej zamieszkał bym tam na stałe.Byłem już w "kilku" miejscach i mam podstawy do porównań.Atmosfery stworzonej przez panią Genny,panią Klarę i pana Darka niestety nie da się opisać słowami,gdyż nie jestem noblistą w dziedzinie poezji. Czystość,cisza,spokój,indywidualne podejście do każdego gościa,dyskrecja,miejsce gdzie nieśmiała prośba o małą przysługę skutkuje ogromem pomocy.Największym minusem jest wspaniały smak potraw w kuchni niweczący myśli o odchudzaniu.Doskonała baza wypadowa przez okrągły rok,piękne okolice,dobrze oznaczone atrakcyjne szlaki turystyczne,wyciągi narciarskie,pałace,muzea,atrakcje dla każdego. A Polanica? To miasteczko po prostu tętni życiem.Nudzić się tam można tylko na własne życzenie.Dworek Genny to baśniowy pałac w realnym świecie.Polecam,polecam i raz jeszcze polecam. Zbych Pokaż »

    2011-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny