Hotel Sultan Beach Hammamet ****

Sultan Beach

Ocena hotelu (31 opinii)

4.2
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 2.6
    • Atrakcje w okolicy 2.8
    • Komunikacja 3.9
  • Pokoje
    4.0
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 3.6
    • Czystość 4.7
    • Łazienka 2.9
  • Wyżywienie
    4.2
    • Ilość i dostępność 4.5
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 3.7
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 3.2
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 4.1
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

87% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.3

    Klaudia ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel bardzo ładny, animacje różnorodne, co prawda jak byłam wyżywienie było HB, ale teraz podobno jest już All Inclusive.

    2012-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    pozbar ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem tam z dziewczyna na poczatku wrzesnia. Hotel połozony w wygodnym miejscu, na małym półwyspie- dlatego z kazdego okna widok na morze. Choc z 2 strony dosc daleko od centru, z taxówkami nie ma problemu -(cena 4 dinary do starej Mediny, ok 10 do nowej).Plaza hotelowa,czysta lezaków niebrakuje (przy basenie braki czestrze,wogole wieksze tłumy). Obsługa hotelowa na poziomie, wszyscy uśmiechnieci i chetnie zagaduja. W recepcji czy barze bez problemu mozna doagadac sie po angielsku. Pokoj czysty,codziennie sprzatany (chyba ze zazyczysz sobie inaczej, to zostanie ominiety). O kradzieżach wtrakcie mojego pobytu nie słyszałem, choc zalecam wynajac sejf dla własnego spokoju. Jedzenie bardzo bardzo dobre i duzy wybór (ogromny plus dla hotelu!),świeże owoce i pyszne miejscowe cukiernicze specjały. Majac all inc. mozna jesc i pic do woli(fanta,cola,sprite i jakies ich "soki" które sa zwykłymi napojami oraz woda w butelkach- mozna brac do woli ale tylko pod wieczór, dziwne ale widocznie takie rozporzadzenie szefa hotelu,zeby nie pozbywali sie jej zbyt szybko) i nie ma co sie przejmować tym ze alkohol nie jest 1 klasy( smirnoffa w ramach all niegdzie sie nie napijesz). Animatorzy raczej ok, kombinowali i wymyslali (aqua aerobic, wystepy itp), starali sie bardzo choc czesto to przez turysków słabo wychodzily ich pomysły, ale ogolnie animacje takze na plus. Rezydent Szymon był,ale jakby go nie było, jak sie uda na niego wpasc to mozna cos załatwić ale czesto sami pracownicy hotelu go nie słuchaja wiec przeba probowac poraz kolejny. Polecam wycieczke Tunis-Kartagina-Sidi bou said. Nie cały dzien, ale masa atrakcji do zwiedzania, a przewodnik Abdul bardzo pozytywny, pomocny człowiek chetnie dzielacy sie swoja ogromna wiedza. Aha bar przy basenie nieczynny, zapewne "po sezonie" zamykaja. Byłem z alfa star( załatwili wszystko wzorowo). Pokaż »

    2011-11-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.1

    Anique ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel polecam wszsytkim,którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju albo rodzinom z tym,że z małymi dziećmi, ale takimi, co jeszcze są za małe na animacje. Po drugie osobom, które niekoniecznie oczekuja na super jakosc i nie wiadomo jakie luksusy - tym polecam 5* w egipcie.Plaża hotelowa bardzo blisko, przy hotelu, piaszczysta. Zależy jakie są prądy, ale można trafić na full glonów w morzu, bywało tak, że nie można było się przez te pływające glony kąpać w morzu. Te glony, które pozostawały na wybrzeżu w ogóle nie sprzątane tylko usypywane w kupki.Hotel w ofercie 4*, jednakże w mojej opinii sam pokój to 3,5*, łazienka obrzydliwa - wogóle poniżej jakichkolwiek standardów – normalny jedynie blat z umywalką, reszta fatalna, wszystko w miarę sprzątane, co ważne w pokoju czy łazience nie widziałam żadnego robactwa. Aczkolwiek trzeba przyznać, że standard pokoi wynagradza widok – z każdego pokoju widok na morze (zatem nie warto dawać w paszport bo każdy ponoć ma widok na morze) – ja miałam na 2 piętrze o ile dobrze pamiętam to nr 1213 z widokiem na basen, w tle morze, zatoczka, wieczorem widać na horyzoncie światła z innych hoteli, księżyc… cudowne widoki…można zasypiać i budzić się z szumem fal.. i to oprócz samej wielkości pokoju jeden ogromny PLUS. W morzu na dnie bywały skałki więc sugerowałabym odpowiednie buty.Jeżeli chodzi o położenie hotelu i jego okolica – miejscowość Nabeul/Hammamet - generalnie spokojna okolica, zdecydowanie odradzam ludziom nastawionym na imprezy, i nocne zycie. Jednakże można sobie pojechać do: 1. Do centrum Hammametu tzw. OLD MEDINY można pojechać za 3-4 dinary tunezyjskie w 1 stronę (nie dajcie się naciągnąć na więcej i najpierw ustalcie stawkę znim taxi ruszy) Po 2. Można pojechać taxi do Hammemet Yasmin – tej nowej, bardziej ekskluzywnej części Hammamet – koszt 10/11 dinarów tunezyjskich w 1 stronę (nie dajcie się namówić na więcej) – tutaj ładna szeroka plaża, port, kilka centr handlowych i mnóstwo straganików, medina z parkiem wodnym Pokaż »

    2011-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.0

    Waldemar ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Żenada!! All inclusive? Wejście do hotelu razem ze śmieciami.W recepcji mało kumaty gość lub babka,skąpe informacje po polsku można znależć w przejściu między windą a schodami - gdy się tam przypadkiem trafi, bo zazwyczaj jeździ się windą. Pokoje spoko, choć zdarzają się z przeciekami lub nieotwieralnymi na raz drzwiami-trzeba się mocować z włożeniem klucza i otwarciem klamki. Rezydent (Szymon) po prostu porażka!!! Jak określiła żona: ładna buzia, ale nic więcej - na pytanie klienta, dlaczego zabierają leżaki spod basenu (inna historia) odpowiedział "o, idzie właściciel, to go sam zapytaj"!!! Dopiero po reakcji ("to ja od tego jestem?") zmieszany powiedział, że się dowie. Generalnie niewidoczny, naciąga na nurkowanie z niewiadomo jakiego źródła - podobno nieciekawe (zobaczyć można stare wraki i złom), chyba bardziej "zaprzyjaźniony" z sąsiednim hotelem. Animatorzy dno kompletne!!! Dżimi prawdopodobnie odpowiedzialny za zabawy w basenie i z dziećmi podszedł do nas przy basenie narzekając że nie ma dzieci do zabawiania, ale zapewniał że nawet z jednym dzieckiem zrobi dyskotekę (przewidzianą w programie o 21 lub 21.30, oczywiście nigdy nierealizowaną), ponarzekał etc.etc. po czym... namawiał nas na kupienie płyty "oryginalnej" z muzyką Sultan Beach za 10 dinarów (ok.20zł)! Gdy odmówiliśmy następnego dnia chodził obrażony!!! Główny animator też do niczego, w swoim skeczu prezentowanym wieczorem przedstawił Polaków jako ochlejów, którzy nie umieją zliczyć do czterech - porażka. Na odmowę uczestniczenia w jego "artystycznych" pokazach zareagował nerwowo i pokłócił się z częścią gości! Plaża z glonami, niedaleko części hotelowej zdechły kot, no i najważniejsze: na plaży hotelowej zdarzały się kupy koni lub psów!!! Jak pokazywałem animatorowi zwały glonów odpowiedział z uśmiechem to nie mój problem! Na plaży nie można spokojnie poleżeć i się poopalać lub popływać, bo co chwila jakiś Arab proponuje, abyś łagodnie poddał się tradycyjnemu oszustwu i kupił od niego szajs za krocie!!! Ciągle trzeba być czujnym, bo przecież taki "sprzedawca" może nas okraść.Był podczas pobytu przypadek kradzieży telefonu na plaży! I to ma być plaża HOTELOWA!! Tylko dwa razy widziałem jak gość z hotelu przegonił takiego ale to tylko dlatego,że miał przerwę w pielęgnacji roślin! Aha, rodzice, plac zabaw to HORROR!! 2 metry od wątpliwej jakości 2 zjeżdżalni i huśtawki (bałbym się sam usiąść) jest przepaść na plażę ok. 2,5 m wysokości zabezpieczona siatką z plastiku z wyrwanymi dziurami! Pokaż »

    2011-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.3

    miro48 ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Pobyt 29.09 - 06.10. 2011. Hotel o średnim standardzie raczej na 3*.Od frontu czysto za to na tyłach hotelu i za ogrodzeniem okropny brud.Pokoje dla dwóch osób wystarczająco duże i czyste.Jest telewizor i 6 programów ,brak polskiego. Łazienka wystarczająco duża lecz zaniedbana.Jedzenie-codziennie to samo lecz wybór potraw urozmaicony - na tydzień OK. Obsługa w większości sympatyczna i życzliwa ale jest też kilku panów o twarzach z których wieje chłodem a uśmiech gości na nich na moment kiedy wciśnie im się w dłoń parę dinarów.Basen fajny i czysty.Najsłabszym punktem jest plaża. Zanieczyszczona górami glonów praktycznie uniemożliwiające kąpiel tylko dla desperatów - masakra( zobacz zdjęcia). Animacje dla dorosłych OK ,dla dzieci - brak .Hotel na pobyt tygodniowy. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (11) »

    2011-10-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    Joanna X. ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    W hotelu Sultan Beach bylam z narzeczonym we wrzesniu. Wrocilismy baardzo zadowoleni. Duzym plusem hotelu jest jego polozenie, gdyz z kazdego pokoju widac morze,a plaza jest zaledwie 20metrow od hotelu. BAsen jest sredniej wielkosci, ale wystarczajacy. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.Nigdy niczego nie brakowalo, nawet podczas coweekendowego najazdu Tunezyjskich rodzin, ktore ucztuja przy pelnym stole. Osoboscie bylam zachwycona personelem, obsluga byla przemila, kelnerzy i barmani profesjonalni, kultualni i bardzo uczynni. Panie sprzatajace codziennie wymienialy nam reczniki, ukladaly koce i koldry w ksztalcie kwiatow:P, niezaleznie od pozostawionego badz nie, napiwku w postaci 1DN.Pokoje hotelowe byly ladnie urzadzone, gorzej z lazienka, ktora byla w starym stylu, z brudna wanna. Teren hotelu byl przyjemnie zagospodarowany, a plaza pilnie strzezona, aby nie przychodzily na nia osoby z zewnatrz. Nabeul jest spokojna miejscowoscia, na ulicach praktycznie pusto, warto przejechac sie do Hammametu, Tunisu,czy Kartaginy, nie mowiac o Saharze.W hotlu byli sami Polacy, Francuzi i Tunezyjczycy. Slabym punktem byly animacje, a raczej ich brak. MOze to z powodu terminu wycieckzi, a mianowicie 2 polowy wrzesnia. NIe wylaczaja klimatyzacji we wrzesniu.Ogolnie hotel polecam, nie mam zadnych zarzutow i przywiozlam wiele pieknych wspomnien z Sultana:) Pokaż »

    2011-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.5

    Katrinas ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziłam w tym hotelu bardzo miłe wakacje. Do centrum trochę dalej niż jest w opisie, ale taksówki śmiesznie tanie. Pokoje sympatyczne, łazienka taka sobie. Z każdego pokoju jest widok na morze z jednej strony dodatkowo na basen. Plaża bardzo blisko a na niej pan znajdzie leżak dla każdego. Fantastyczni animatorzy zajmowali każdą chwile. Drinki faktycznie mocno rozwadniane ale nie spodziewałam się cudów w tej cenie. Jedynym minusem było jedzenie z początku niesmaczne, w drugiej części wyjazdu było lepiej tyle że dużo osób wyjechało więc jedzenia było znacznie mniej. Mimo wszystko każdy znalazł coś dla siebie i nikt nie chodził głodny. Na koniec dodam że byliśmy pod opieką wspaniałego rezydenta Szymona Pokaż »

    2011-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.7

    Rafal_Monika ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Nasze podsumowanie w tym hotelu: Hotel z zewnątrz ładny budynek, wewnątrz ładny bar recepcja. Pokoje ładne i proste, jednak łazienki już nie są ciekawe ale znośne. Plaża troche mała ale nie jest przeludniona więc jest swoboda ruchów leżaki oraz parasole w razie braku dostawiane stale, boisko do siatki korty do tenisa. Animatorzy w naszym przypadku w połowie wakacji ich zwolnili za upicie się chyba, jednakże jednego animatora przyjeli powtórnie gdyż dla mnie to super koles miły, zabawny, ma dobry kontakt z wszystkimi. Restauracja? Dla mnie jedzenie dobre ale obsługa restauracji fatalna, niemiła, ściemniacze... leją niepełne szklanki napojów a jak już się prosi o więcej to tak ci naleje ze więcej zostaje napoju na ladzie, i był też przypadek jak brałem 3 raz frytki bo raz zrobili że coś burczeli że ile razy biore... jeśli skończy się Cola lub jakiś alkochol np Gin nie dostawiają odrazu tylko następnego dnia, co do potraw to robili ich o wiele za mało albo grali na czas czyli wystawili czesc a drugą za około godzine, nie wiem czy chcieli w ten sposób oszczędzić czy co...Jedzenie dobre ogólnie mimo tych niedogodności w mojej wersji All polecam hotel bo naprawde miły czas. :) Ps. Amfiteatr hotelu jest super a nie jest używany to jest minus Pokaż »

    2011-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Annaju ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeśli ktoś narzeka na ten hotel, to chyba mieszka w pałacu z basenem i ma prywatną plażę. Zanim wyjechała, czytałam wiele opinii, również tych słabych i naprawdę się temu dziwię. Hotel jest wspaniały, czysty, zadbany. Basen czysty, sprzątany codziennie, leżaki dla wszystkich. Jedzenie bardzo dobre, drinki też. Animacje bombowe, codziennie, aerobic, aerobic wodny, taniec brzucha i nocne prezentacje, tańce. Po prostu super. Było sporo rodzin z dziećmi, też się nie nudziły. Ludzie wspaniali, uczynni, bardzo sympatyczni, chociaż pracują strasznie ciężko, często w kilku miejscach. Plaża piękna, obok rezydencja byłego prezydenta. Każdy pokoj z tarasem. Minus jest taki, ze w okolicy hotelu nie ma restauracji, do której można swobodnie iść, miasto raczej mało rozrywkowe, średnia komunikacja. Pokaż »

    2011-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    Madzia90 ocenił hotel Sultan Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Szczerze polecam ten hotel! Byłam tam z chłopakiem w sierpniu 2011. Okolica jest bardzo spokojna, czysta plaża, turkusowe morze. Nie było Niemców i Rosjan. Dużo Polaków, Włochów (uciążliwi), Francuzów. Jedzenie w hotelu w godzinach: 6:30-10:00 - śniadanie, 12:30-14:00 - obiad, 19:00-21:00- kolacja; dobre, ale bardzo monotonne. Hotel czysty, pokoje sprzątane codziennie. Jedynie łazienka trochę niedomyta. Z każdego pokoju jest widok na morze więc nie trzeba dopłacać. Obsługa miła, nienachalna. Animatorzy fajni. Osobiście nic poważnego nie mogę zarzucić temu hotelowi:) POLECAM!!!!!!! Pokaż »

    2011-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny