Hotel Na Skarpie Mikołajki

Na Skarpie

Ocena hotelu (10 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 6.0
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 4.7
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    5.4
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.0
    • Basen 3.5
    • Udogodnienia dla dzieci 5.3
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 5.2
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.9

    maria_k1969 ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rzeczywiście znajduje się nad samym jeziorem, bardzo nam sie podobało. Obsługa bardzo miła, pokoje ładne, czysto. Okolica spokojna i to na plus, bo w mieście nie dało się spac. 10 min do ścisłego centrum. Polecamy, na śniadaniu pyszne naleśniki. Łazienki troszkę małe, ale przytulne. Sam hotel bardzo ładny. Hotel oceniamy bardzo pozytywnie i polecamy. Pokaż »

    2012-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    KatarzynaBlaszcz ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel, obsługa super miła, bardzo ładne przestronne pokoje. Hotel nad samym jeziorem. Jeśli ktoś tu naprawdę był nie napisze złego słowa.

    2012-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.4

    niuniu90 ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Obsługa wypadła w miarę dobrze, otoczenie hotelu woła o pomstę do nieba na terenie odbywa się budowa. Obiekt położony 30 min pieszo od najbliższej miejskiej plaży. Pokoje bardzo małe,w łazience brak ciepłej wody ponieważ tutaj UWAGA "Nie ma bo pewnie wybrali..." Ogólnie odradzam lepiej przespać się w pensjonacie których jest naprawdę dużo. Pokaż »

    2012-07-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    Beata1957 ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Już za samo podejście przez telefon należy im się 6! Bardzo miła Pani Diana wyjaśniła wszystko, pomogła nawet przez tel wykonac potwierdzenie przelewu. Na miejscu okazało sie, że hotel czyściutki, bardzo sympatyczny, pokoje super. Śniadanie mnie zaskoczyło, tyle jedzenia, że nie wiedziałam od czego zaczą. Od dziś mój ulubiony hotel na Mazurach! Pokaż »

    2012-05-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    TomekWachowicz ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wybraliśmy się w październiku na dłuższy wypad, padło na hotel "Na Skarpie" w Mikołajkach. Hotel uroczy, okolica piękna. W hotelu bardzo czysto, przytulnie, przemiła obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie! Powinni mieć conajmniej 4 gwiazdki! Polecam! My tam wrócimy na pewno w wakacje. Pokaż »

    2011-12-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    toja75 ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    BArdzo miła, błyskawiczna i uprzejma obsługa w restauracji. Co do jedzenia nie można chciec nic więcej. Byliśmy głodni po długim rejsie i zwiedzaniu okolic, a mimo to najedliśmy się do syta i jeszcze zostało. Poza tym bardzo przytulne miejsce do odpoczynku po jedzeniu - coś w rodzaju świelticy nad jadalnią przy wyjściu - szerokie wygodne kanapy, TV, pianino. Jest też parking dla klientów. Bardzo miło wspominam! Polecam!!! Pokaż »

    2011-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    MarzenaPacyk ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Tydzień temu przez przypadek trafiliśmy do hotelu NA SKARPIE. Polecono nam ten hotel w mieście. Był super! Obsługa strasznie miła i pomocna, pokoje śliczne, czyściutkie, a widok- dech zapiera! W wakacje tam wracamy na 100% Polecamy!!!!!!! Pokaż »

    2011-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    MartynaKaziuk ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Mieliśmy przyjemność być przez trzy dni w tym hotelu. Bardzo polecam. Czyściutko, hotel bardzo ładny, wszyscy mili.

    2010-10-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    MarekGrajda ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w podróży służbowej, akurat nocowalem w tym hotelu. Miło, pani w recepcji sympatyczna, hotel czysty, pokoje bardzo ładne. Polecam

    2010-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Wanda72 ocenił hotel Na Skarpie

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Odwiedziłam ten hotel wraz z mężem i synkiem na początku sierpnia. Zależało nam na hotelu oddalonego od centrum, bo w tamtym roku mieszkaliśmy w samym centrum i było tak głośno, że nie mozna było spać. Ten hotel jest oddaleony jakieś 600m od centrum, więc było super cicho, a tym samym blisko do miasta. Widok - przepiękny!!! Jeszcze takiego nie widziałam!!! Mieliśmy 3-osobowy pokój na górze, pokój duży, z super balkonem, no i ten widok! Śniadanie w cenie - pyszne i duży wybór co było dla nas szokiem. Mały nie wychodził z recepcji, gdzie był kącik dla dzieci z zabawkami. Jesteśmy naprawdę miło zaskoczeni. Wrócimy tam w przyszłym roku na pewno. Naprawdę polecam. Pokaż »

    2010-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny