Hotel Apartamenty Morfeas Paralia ***+

Apartamenty Morfeas

Ocena hotelu (10 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 4.8
    • Atrakcje w okolicy 3.8
    • Komunikacja 4.9
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.7
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 4.0
    • Obsługa 4.0
  • Hotel
    4.6
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 4.0
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.2
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    Maria Kapusta ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam tę willę wszystkim, właściciel bardzo dba o swoich gości jest super czysto i morze bliziutko, szeroka plaża, kto chce to może zakupy w Lidlu robić choć w sklepiku na miejscu codziennie świeży chlebuś. Polecamy też biuro greckie wakacje dobre autokary oraz wszystko jak w zegarku. Pokaż »

    2014-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Tonio55 ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel superowy a właściciele wspaniali pomocni i przemili jak w rodzinie można się poczuć:) Pokoje czyste, ładny balkon ze stolikiem i 2-ma krzesełkami. Wszystko wspaniałe jedyna wada to aneks kuchenny wyposażony bardzo podstawowo 2 szklanki 1 garnek 2 talerze głębokie i 2 talerze płytkie. Uwaga brak czajnika do gotowania wody ale ja zabrałem ze sobą grzałkę do wody i garnuszek więc spoko patelnie tez zabrałem ze sobą:) Lodówka dobrze mrozi nowe wyposażenie. Warto zabrać ze sobą woreczki do lodu bo zamrażalnik w super stanie a wiadomo jak to jest... do drinków jak znalazł. W okresie września niema sensu brać klimatyzacji bo jest na prawde znośnie w Polsce gorzej a szkoda przepłacać. Przy hotelu jest mini market z przystępnymi cenami polecam Rycynę vino greckie połączone ze spritem tak doradził właściciel i wyszło nam martini;p Ok a teraz o odległości do plaży więc tak... do plaży blisko około 5 minut drogi spacerkiem leżaki płatne 3 euro za dzień ale w tym mamy pyszną kawę frappe plus woda mineralna gratis. Do centrum jakieś 15 minut spacerkiem blisko LidL polecam tam zakupywać piwo jest tańsze 70 eurocentów:) a właśnie zapomniałem w sklepiku przy hotelu Morfeas mamy dobre pieczywo polecam chleb taki mały podłużny jest bardzo dobry cena około 1 euro. Wody ze sobą nie bierzcie jest tania 1,60 eurocenta paka wody 6 sztuk. A poza tym to z kranu leci pyszna z olimpu bez przegotowania można śmiało pić. Nie wykupujcie jedzenia jest beznadziejne i skromne serwowane w innych hotelach typu Yakintos lub Kostis za tą cenę zjecie dobrze na mieście i co wam się spodoba moja rada:) jak macie jakieś pytania pisać tonio5554@wp.pl Pokaż »

    2013-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.4

    zaqwsx ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Śmiało polecam. Czysto, nowe wyposażenie, sprzątane na bieżąco. Nie dopłacajcie za widok na morze, lepiej brać pokoje z oknami na północ bo:ciszej (autobusy i inne), chłodniej, lepiej pachnie.

    2013-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.3

    zziellona ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W hotelu Morfeas byliśmy w sierpniu tego roku. Serdecznie polecamy to miejsce, szczególnie na romantyczne wakacje. Na miejscu dowiedzieliśmy się, że szukanie hotelu w centrum Paralii było bezsensowne, ponieważ plaża tam jest niesamowicie wąska - pod względem położenia Morfeas znajduje się na obrzeżach, skąd blisko jest zarówno na szeroką plażę jak i do centrum :). Właściciele bardzo serdeczni. Jedna uwaga!! Sprawdźcie Państwo gdzie macie wykupione wyżywienie i opinie tego miejsca, bo my niestety mieliśmy je tuż obok w bliźniaczym Yakintosie (chyba jeszcze 3 miesiące po pobycie nie ochłoneliśmy, żeby opisać to co się tam wyrabia - jeżeli lubicie makaron polany tłuszczem, polecamy). Warto również zwrócić uwagę na biuro podróży, które oferuje pobyt i poczytać opinie o nim, my niestety zrobiliśmy to zbyt późno. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2012-11-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.1

    Megi ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      3.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotelik ładny, lecz trzeba wiedzieć o kilku sprawach zanim się go wybierze. Mianowicie pokoje są małe, bez klimy w lipcu nie da rady, a płatna jest dodatkowo 5 euro za dzień. Prysznic nie ma zasłonki, leje się po calej łazience. Zużyty papier wrzuca się do kosza, taki zwyczaj podobno w Grecji.Aneks kuchenny słabo wyposażony. Teraz najważniejsze - w apartamentach nikt nie sprząta, nie dokłada piapieru toaletowego, ani nie dostaje się ręczników. To wszystko jest w gestii turysty. Niestety biuro Ok services nie poinformowało o tych drobnostkach. Obok w hotelu Yakintos byly posiłki w wersji all inclusive - szkoda kasy, ogólna porażka. Nie wybierajcie tam posiłków, lepiej stołować się na mieście. Pokaż »

    2012-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.4

    olaola258 ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam!!! Pokoje czyste, miła atmosfera, wyposażenie pełne.W nocy była cisza, nie było słychać żadnych dudnień z pobliskiej dyskoteki "cocus". Dla ludzi którzy chcą wypocząć z osobą towarzyszącą(bez dzieci- tak jak ja byłam) ten apartament na pewno spełni wszystkie oczekiwania. Blisko do plazy, która znajduje sie kawałek od Morfeasa. 5 min trzeba iść do najblizszego Mini marketu- ceny przyzwoite. Jestem bardzo zadowolona!!! Pokaż »

    2012-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Ewadom ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ładny skromny i czysty hotelik za małą cenę,blisko plaży i w spokojnej okolicy.Przemili właściciele dbający o otoczenie i służący pomocą.Przed hotelem do dyspozycji rowery. Polecam dla ludzi szukających swobody i spokoju.

    2011-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.8

    Greczynka ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Apartamenty polecam każdem - czyste,ładnie urzadzone, położone niedaleko plaży.Właściciele bardzo mili i służący pomocą. Bezpłatnie dostępne były rowery, dla chętnych do zwiedzania okolicy.

    2011-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.2

    Maciej ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W stu procentach zgadzam się z opinia poprzedniczki. Z ręka na sercu mogę polecić Morfeasa wszystkim turystom (oczywiście tym którzy nie oczekują luksusów oferowanych w hotelach pięciogwiazdkowych) Cicha i spokojna okolica, do plaży jakieś 100-150 metrów. Blisko do sklepów w centrum Parali. Pokoje czyste i schludne (cały budynek jest nowy) W pokojach aneks kuchenny, klimatyzacja, TV z polskimi stacjami, bardzo ładna łazienka, jednym słowem same plusy. Na pewno tam wrócę! ps. Dla osób bez wykupionego wyżywienia polecam bar PERICLES w centrum Parali. Rewelacyjne jedzenie,spore porcje i niskie ceny. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2010-10-13
    Opinia pomocna?
    Tak (10) / Nie (0)
  • 4.7

    asiuniaja ocenił hotel Apartamenty Morfeas

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Godne uwagi *dla osób które są w stanie znieść fakt że budynku nie ma SPA :-) Na poważnie: Villa Morfeas mieści się w tzw. nowej części Paralii - co oznacza że jest się "z dala"od wieczornego zgiełku starej, bardziej rozbudowanej Paralii; a jednocześnie nieopodal centrum (ok.10 min spacerkiem). Do plaży - mniej licznie uczęszczanej (ale niewyludnionej) ok.5min. Budynek nowy i zadbany, właściciele sympatyczni. W apartamentach urządzone bez przepychu ale bardzo ładnie, no i czysto. Wyposażenie aneksu jest ale rzeczywiście podstawowe:-) ale wystarczające na przyrządzenie śniadania (brak deski do krojenia ;-p ). Do dyspozycji gości, za darmo są dwa rowery (na Olimp się nimi nie wyjedzie, ale na zwiedzanie miasteczka ok). Ja jestem bardzo zadowolona. Pokaż »

    2010-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny