Hotel Jasmin Side ****

Jasmin Side

Ocena hotelu (8 opinii)

3.8
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 3.5
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 3.4
    • Atrakcje w okolicy 3.2
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    4.0
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 4.1
    • Czystość 4.1
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    3.9
    • Ilość i dostępność 4.1
    • Smak i jakość potraw 3.6
    • Różnorodność potraw 3.4
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    3.4
    • Basen 3.1
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 2.8
    • Sport 3.3
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 3.8
  • Jakość / cena
    3.9

Rekomendacja

63% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 1.9

    jacek3500 ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    bardzo nie miła obsługa .mówi tylko po turecku albo rosyjsku. drinków żadnych nie znają .Ciągle chcą napiwki bez tego nic nie dostaniesz .brudne pokoje bez łapówki to podstawa.Głębokość basenu tylko 1.65 m . Bar na plaży przypomina sklep na pustyni w Afganistanie .Zero alkoholu na plaży .tylko zdechłe frytki .Po bokach hotele 5* z piwem w barze i wi-fi .Aż wstyd tam siedzieć .Zarzygane dywany w hotelu to normalka.Jeżeli macie mozliwość to jedźcie gdzie indziej. Plaża i cieple piaszczyste morze to jedyne co dobre w tym miejscu. Pokaż »

    2014-12-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Iwona ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel godny polecenia, minusem zbyt dużo hałaśliwych Rosjan, mały basen, bardzo mało leżaków przy basenie, zajętych już o 7,00 rano ,widziałam jak zajmowane były wieczorem.

    2014-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    Slawek12 ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    90% to turysci z Rosji . Nie polecam osoba ceniacym cisze . Obsluga mila . Jedzenie bardzo monotonne

    2012-11-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    BartekSz ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel w przyzwoitym standardzie z ładnym wnętrzem i dobrze wykończony. Ładne pokoje z wydajną klimą i funkcjonalnymi balkonami. Łazienka OK - średni standart. Wyżywienie w porządku choć wybór dań mógłby być większy. Plaża jakieś 400 metrów od hotelu z barem i wygodnymi leżakami. Na plażę co 25-30 minut jeździ bus hotelowy. Ogólnie najwiekszą wadą hotelu jest zaniedbane otoczenie basenu i wymagajaca odświeżenia elewacja zewnętrzna. Niemniej biorąc pod uwagę cenę pobytu należy obiektywnie stwierdzić że jest to jeden z lepszych hoteli w tej cenie. Ogólnie polecam nie będziecie zawiedzeni. Pokaż »

    2012-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    mosiag ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel faktycznie dla mniej wybrednych. Dość "chłodny", mało przytulny. Ale obsługa bardzo miła, jedzenie różnorodne i dobre. Animacje bywały ciekawe, ale na codzień skierowane są głównie do Rosjan. Plaża sympatyczna, ale mało leżaków, więc lepiej być z samego rana. Wadą jest brak placu zabaw dla dzieci (tzn. jest, ale zdewastowany). Kolejną wadą jest winda, na którą nie sposób było się doczekać, więc po ok. 10min większość zmierzała na schody. Wad faktycznie jest sporo, ale ogólnie pobyt uważam za udany :) Pokaż »

    2012-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Miranda62 ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel, przede wszystkim czystość, bardzo miła obsługa, bardzo dobre, urozmaicone i świeże jedzenie. Na plaży można było skorzystać z posiłków w cenie all inclusive. Bardzo polecamy ten hotel, ponieważ można wypocząć w miłej atmosferze. Pokój mieliśmy super, Taras z którego widok pozpościelał się na morze, a z małego balkoniku był piękny widok na góry oraz basen. Organizowane były codziennie zabawy i dyskoteki. Polecam z całą pewnością ten hotel. Pokaż »

    2011-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.1

    Mariusz ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ok, czyste pokoje, miła obsługa. Na plaży i na basenach brak ręczników, trzeba mieć swoje. Bardzo mało leżaków na basenach, znalezienie jakiegoś wolnego graniczyło z cudem, wszystko przez natrętnych urlopowiczów, którzy rezerwowali sobie leżaki już od 6 rano, a korzystali dopiero po 10. Niestety obsługa nic z tym nie robiła. Na plaży o wiele więcej miejsc, my nie mielismy nigdy problemu ze znalezieniem wolego miejsca. Niestety co nas trochę rozczarowało w barze na plaży brak napojów alkoholowych ( zwłaszcza piwa, które było płatne 3 euro za 0,3 l)) , piszę oczywiście o opcji all inclusive. Jeśli chodzi o jedzenie to takie sobie było, mało urozmaicone, jedynie arbuzy i ciasta były pyszne. Hotel poleciłbym osobom mało wymagającym, ceniącym sobie ciszę i spokój ( choć nie zawsze tak było). Pokaż »

    2011-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.4

    Grzegorek ocenił hotel Jasmin Side

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    ŻENADA!Przyjechaliśmy z 2letnim dzieckiem i dostaliśmy pokój z tajemniczymi drzwiami w ścianie prowadzącymi do krainy naszych braci zza wschodniej granicy,którzy całymi nocami(do 3-4 nad ranem) zapoznawali nas z rytualnymi okrzykami.walili w ścianę piłką i słuchali muzyki mimo naszych apeli o spokój.po 5 dniach udało nam się wywalczyć zmianę pokoju.Dostaliśmy poplamioną świeżą krwią pościel i łazienkę z zatkaną wanną(taką zresztą mieliśmy do końca pobytu mimo obietnic naprawy).plaża jest nie 500 tylko 800m od hotelu...brudna z brązowym piachem, pełna obywateli różnych republik poradzeckich, którzy bezceremonialnie na naszych oczach wprowadzili nagie dziecko żeby oddało mocz do morza. NIE MA CIEPŁEJ WODY!!!Poproszony przeze mnie w recepcji mężczyzna o interwencję w tej sprawie, przysłał pracownika z 1,5 l butelką wody do picia.puszczają ciepłą wodę kiedy chcą.BASENY NIE CZYSZCZONE PEŁNO PIACHU I SZKIEŁ.na sali brudne naczynia...właścicielem jest rusek więc obywatele bloku wschodniego mają fory...urzędowym językiem prócz tureckiego jest ruski Pokaż »

    2011-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny