Hotel Trzy Światy Gliwice

Trzy Światy

Ocena hotelu (14 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 6.0
    • Atrakcje w okolicy 5.7
    • Komunikacja 6.0
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.6
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.6
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.2
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 5.4
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

93% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    PiotrK77 ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel wszystkim nocującym w Gliwicach! Wygodne pokoje, czyste i komfortowe. Pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. Oprócz tego SPA & WELLENSS w którym Pani wykonała mi wspaniały masaż. To jeden z najlepszych hoteli w którym nocowałem! Pokaż »

    2015-02-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Nati_79 ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Łatwy dojazd, dobra lokalizacja, cicha okolica. Profesjonalna i miła obsługa. Pokoje czyste i przyjemnie urządzone. Śniadania bardzo smaczne, różnorodność potraw, smak i jakość bardzo dobra. Polecam!

    2015-02-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    JudytaG ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    pokój urządzony funkcjonalnie. czysty i pachnący, podobnie jak łazienka. cichy i ciepły...bardzo miła obsługa w recepcji oraz restauracji pyszne jedzenie a tatar - pierwsza klasa :)... śniadanie wręcz królewskie...

    2015-02-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kierowca_bombowca ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny hotel! Polecam każdemu, kto pragnie relaksu po pracy- SPA genialnie wyposażone, a Pani masażystka ma złote ręce! Czysto, smacznie i przyjemnie!

    2015-02-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Marcela96 ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    + profesjonalny i bardzo miły personel, + ładne i "świeże" pokoje, + świetny internet + bogate śniadania

    2015-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    AnetaR ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zdecydowanie polecam ;) Panie recepcjonistki bardzo mile i kompetentne.Pokoje komfortowe i przytulne. Bogaty bufet śniadaniowy,każdy znajdzie coś dla siebie. Restauracja Trzy Światy serwuje bardzo dobre jedzenie: świeże, smaczne, elegancko podane. Sympatyczna i profesjonalna Obsługa - Pani Kelnerka doradziła mi dania z karty- widać było, że wie co sprzedaje . Wieczór spędziłam w SPA&WELLNESS, które oferuje bogatą ofertę zabiegów. Wykonane przez Panią ze SPA : masaż, manicure i henna brwi sprawiły ze byłam naprawdę zadowolona, odwiedzę ponownie przy najbliższej okazji. Polecam każdemu kto będzie w Gliwicach! Pokaż »

    2015-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.2

    camino555 ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Odradzam. Bezczelna i odpychająca obsługa. Właściwie czułem się jakbym obsłudze ciągle w czymś przeszkadzał. Paskudne i w dodatku letnie jedzenie z godzinnym czasem oczekiwania.

    2014-12-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Nati_79 ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Rewelacyjny hotel w Gliwicach ze Spa&Wellness! Świetna lokalizacja. Przyjemnie w pokojach i czysto. Super kuchnia. Śniadania bogate i smaczne. Obsługa zawsze pomocna i uśmiechnięta.

    2014-03-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    Monia92 ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w hotelu Trzy Światy będę wspominać bardzo bobrze. Gościłam tam na konferencji i miałam okazję korzystać z restauracji. Wszystko wypadło bardzo dobrze. organizacja wszystkiego była sprawna, jedzenie urozmaicone i smaczne, pokój wygodny i czysty. Hotel zdecydowanie godny polecenia. Pokaż »

    2014-03-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    Nati_79 ocenił hotel Trzy Światy

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miałam przyjemnośc byc z moim pieskiem w obiekcie i jestem zadowolona.Pokoje sa czyste i wygone. Nie było problemu z moim pupilem mógł byc ze mna. Panie w recepcji sa bardzo miłe i pomocne,nawet miały karme dla psa. Dania w restauracji bardzo smaczne i szybko wydane. Pobyt w Rajskiej Wyspie z pewnościa powtórze. Cudowny odpoczynek i relaks w dobrej cenie. Pani masażystka jest swietna widać ze jest wykwalifikowana osoba która zna sie na rzeczy....Polecam!!:))) Pokaż »

    2013-06-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny