Hotel Kandelor Alanya ***

Kandelor

Ocena hotelu (10 opinii)

5.3
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 5.3
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 5.7
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    4.5
    • Basen 3.7
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 5.4
    • Sport 3.7
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.5

    Lukasz ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wart polecenia wyremontowane pokoje dorównujące standardowi 5 gwiazdkowym hotelom. fajna stołówka na świeżym powietrzu super jako baza wypadowa do atrakcji jakie oferuje alnaya. W hotelu nie ma praktycznie atrakcji oprócz małego basenu. Ale polecam ten hotel ze względu na warunki jakie oferuje a atrakcji nie potrzeba bo jest w centrum alany wiec jest co robic. Pokaż »

    2012-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Anna ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    witam, w kandelorze bylismy w tym roku we wrzesniu. wyjazd uwazamy za udany ;) hotel warty polecenia. pokoje czyste, obsluga mila, jedzenie smaczne, urozmaicone kazdy na pewno znajdzie cos dla siebie. na przeciwko hotelu znajduje sie plac zabaw dla dzieci. do plazy jest ok 4-7 minut pieszo, do glownej ulicy ok. 2 minut, natomiast do portu gdzie toczy sie noce zycie, kluby, restauracje okolo 20 minut pieszo. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2010-10-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    tewasa ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo gorąco polecam ten hotel. Wszystko na wysokim poziomie, obsługa bardzo miła, jedzenie pyszne i bardzo dużo, na pewno każdy wybierze coś dla siebie. Pokoje były sprzątane codziennie, bardzo solidnie. Niska cena a naprawde dobry standard!!! Pokaż »

    2010-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Aneta K ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    własnie wrócilam z wakacji w kandelorze, bylismy tam z przyjaciolmi na tydzien i bardzo zalujemy ze nie zarezerwowalismy wycieczki an dwa tygodnie. my bylismy w budynku B ale to w niczym nie przeszkadza, bardzo czyto, pokoje codziennie wysprzątane, pyszne posiłki w tak dużych ilościach, że nie było osoby któraby się nie najadła. Kelnerzy równiez bardzo mili. jesli chodiz o dyskoteki to spacerkiem jest blisko i są nieporównywalne z Polskimi;p Ogólnie hotel moim zdaniem posiada wszystko na swoje 3* ale porównując z innymi to można śmiało dać mu więcej:) W skrócie - Hotel godny polecenia. :) Pokaż »

    2009-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    dariusz rowicki ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel ten składa sie z dwóch budynków (w niczym to nie przeszkadza) bardzo miła osbsługa, fantastyczne jedzenie, dużo i smacznie, szef kuchni zawsze na posterunku, do pięknej plaży kleopatry 10min spacerkiem, centrum miasta duże atrakcyjne polecamy niewymagającym Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sandra pieczonka ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam spedzilam dwa tygodnie w tym hotelu i jestem baaaardzo zadowolona z niego :-) obsluga fantastyczna i mega uprzejma :) nawet z kelnerem wybralam sie na krotka przejazdzke motorem po Alanyi takze zwiedzilam :)w porcie sa super kluby i imprezy takze polecam mlodym ludziom ktorzy lubia rozrywke i milych wakacji!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam sandra Pokaż »

    2009-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    MKKC MKKC ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel składa sie z dwóch budynków o róznyn standarcie i trzeba o tym wiedzieć. Jeden duzy (ten ze zdjecia) zasługuje na 4*.Drugi położony po przeciwnej ulicy to tylko 3*. Do restauracji trzeba przejść przez wspomnianą ulicę,dlatego nie polecam tego hotelu ludziom z małymi dziecmi.Plaża blisko, ale tez po drodze bardzo ruchliwa ulica.Hotel wspaniały dla młodych ludzi,którzy chca sie bawić,ponieważ okolica zdecydowanie zabawowa.... Pokaż »

    2009-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Ruda ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel położony w bocznej uliczce, ale bardzo blisko centrum i plaży, myślę, że takie rozwiązanie jest idealne dla osób ceniących zarówno spokój, jak i zabawę. Jedzenie rewelacyjne, bardzo urozmaicone, zwłaszcza kolacje, każdy na pewno wybierze coś dla siebie. Największe zastrzeżenia mam do kelnerów. Polaków traktują jak zło konieczne, są niemili, czekają tylko na napiwki. Generalnie z czystym sumieniem-POLECAM. Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Małgorzata Spula ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    spędzołam super dwa tygodnie w hotelu Kandelor we wrześniu 2008 r, było super , jedzenie wprost rewelacja, w takich ilościach że można umrzeć z przejedzenia, obsługa badzo miła , ogólne wrażenia bardzo dobre , polecam ten hotel

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Aleksandra ocenił hotel Kandelor

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel, po mimo oficjalnego poziomu gwiazdek (***) twierdzimy że należy mu się wiele więcej. Pokoje dziennie sprzątane, obsługa na jadalni rewelacyjna, zabawia gości cały czas, ale nienatrętnie. Wszystko na wysokim poziomie. Polecam z czystym sumienie pobyt w tym hotelu. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny