Hotel Titan Garden Konakli ****

Titan Garden

Ocena hotelu (61 opinii)

5.2
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 5.5
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.1
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

94% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    Domi ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacyjny zasługuję na 5 gwiazdek !!! Jedzenie przepyszne, obsługa fantastyczna, na pewno wrócimy za rok !

    2014-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.8

    36ona ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Wszystko jest pieknie jak człowiek jest ZDROWY. Mąz zachorowal. Utrudniony był kontakt z rezydentka. Na zapytanie lekarki czy mamy karte ubezp?, wyrazilismy zdziwienie (niz nie dostalismy a wydawalo nam sie za nia zaplacilismy). Lekarka miala gdzies to ze maz ma goraczke, itd..(OK-taka procedura) Poszlam do Managera zeby mu powiedziec ze jest utrudniony kontakt z rezydentem i nie wiem jak wyglada sytuacja z ubezpieczniem a mąż ma wysoka gorączke.) usłyszlam od niego ze wizyta kosztuje 60 EURO i na dodatek powiedział :it is your RISK... (czyli tyle co dla NIEMCA razy 4 (60 *4=240 EURO dla niemca) niktby nie byl szczesliwy. Po przyjezdzie do Polski okazal sie ze maz ma mocne zpalenie zatok i angine...Nie korzystał z ICH ROZRYWEK, NIE PIŁ ALKOHOLU i sie nie bawil w tym czasie GDY był chory a mimo wsystko mila problem zeby MU podano COS na zbicie GORACZKi.....PORAZKA ...REMEBER ...YOU HAVE TO BE HEALTHY in other case IT IS YOUR RISK.....POZA TYM uznaje sie tam tylko Turków , Rosjan, i Niemcow...niby mili ale jak sie da Napiwki (tylko za co?.za wakacje juz sie zapłaciło).....pozdrawim serdecznie (kasa wszedzie liczy sie kasa, nie ma zadnego czynnika LUDZKIEGO). Owoce powinny byc na deser tak jak ciasto. (za malo owcoców) . Lezaki wszystkie zajete a lezacych 50%. Pisze ze lezaki mozna zajmowac od 8 a juz o 7 nie bylo wolnych. Slaba rotacja z tymi parasolakami i lezakami. Pokaż »

    2014-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    HADAD ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel w 100 % godny polecenia, jedzenie urozmaicone i do tego smaczne, pokoje sprzątane codziennie czysto i wygodnie, obsługa miła i uczynna, plaża czysta i w miarę blisko spacerkiem. Pojechaliśmy do Turcji czysto rekreacyjnie na leniuchowanie hotel do takich celów idealny - wieczorami show i dyskoteka na miejscu. Hotel w 100 % godny polecenia. Pokaż »

    2014-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    jordanek77 ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciliśmy ,jedyne czym jesteśmy rozczarowani to tym,że czas spędzony w Konakli w hotelu Titan Garden upłynął tak szybko.Cudowny hotel,pyszne jedzenie,obsługa na najwyższym poziomie.Czyściutko,codziennie sprzątane i w pokojach i na zewnątrz hotelu.Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel,na pewno tam wrócę i jeżeli Turcja to tylko z Wezyrem!!!!!! Pokaż »

    2013-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Agusia80_ga ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo polecam. Byliśmy z małym dzieckiem, więc tym bardziej zwracaliśmy uwagę na różne rzeczy. Jedzenie bardzo różnorodne, przepyszne i dużoooo.Obsługa bardzo sympatyczna, miła i niesamowita pod względem szybkości obsługi, coś wspaniałego. W Polsce muszą się jeszcze długo uczyć :). Właśnie dzisiaj wróciliśmy.Każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno rodziny z dziećmi, jak i pary.Z chęcią wróciłabym tam już dzisiaj :).Polecam.Turcja jest piękna. Pokaż »

    2013-06-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.1

    B_Anna ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Polecam. Wesoly hotel. Jedzienie bardzo dobre. Bar all inc. na plazy. Cudowne cieple morze i super fale. Zwirek. Przefajne animacje, najlepsze jakich dotychczas doswiadczylam, na poziomie. Spacerkiem do straganow dla odmiany wieczorkami. Nie sa to jakies luksusy ale wszystko gra, wizualnie tez dobrze wiec bylimy zadowoleni Pokaż »

    2013-01-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 1.8

    120481e ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Najgorsze Nasze wakacje,Hotel beznadziejny,obsługa w Recepcji nie miła i nie mówiąca po angielsku,Trzeba płacic zamaterace na leżaki plażowe 1 euro dziennie pomimo że mieliśmy All Inclusive.Ogólnie Tragenia i nie polecam!!!

    2012-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (14)
  • 3.4

    alex2002 ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel-typowe blokowisko.Pokoje duże (nasz był na 5 piętrze), codziennie sprzątane. Basen stanowczo za mały jak na tego wielkość hotelu. W prawdzie można korzystać z basenów również Titan Selekt,ale tam też zagęszczenie ogromne. Leżaki zajmowane od godziny 4.00 rano! Po godz. 6.00 można było pomarzyć o wylegiwaniu przy basenie. Pierwszy raz się z czymś takim spotkaliśmy :( - a to był okres przed sezonem. Jedzenie dobre, ale mniejszy wybór niż w Tunezji. Kelnerzy mili, ale ich znajomość polskiego czy angielskiego słaba. Plaża żwirkowa a morze od niej zamulone. Jedzenie w barze przy plaży smaczne (przeważały hamburgery I frytki). Dyskoteka przy basenie codziennie w nocy niby do 2.30, jednak po godz. 23.00 puszczają głównie muzykę turecką co odstaszało turystów innych narodowości. Animacje w ciągu dnia mierne - w sumie z godzinkę w południe, dla rozruszania urlopowiczów. Muzyka z głośników dla emerytów. Jeśli chodzi o okolicę-niedaleko bazar w Konakli-można obkupić się w podróby dobrej jakości jak również w Alanii, gdzie jest urokliwy ładny port. My kupowaliśmy tam wycieczki fakultatywne (za pół ceny, niż proponowało biuro) do Kapadocji i na raffting - obie polecam. Ogólnie wrażenie dobre, ale bez zachwytów. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    stusi ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    p0lecam ten h0tel a przede wszystkim r0dzin0m z dziecmi,my bylismy z 2 dzieci 6lat i 2 latka, byl0 super, p0k0je dziennie sprzatane,nawet p0sciel czasami dziennie byla zmieniana jak byla p0trzeba- a tylk0 2 razy dalismy napiwki na 2 tyg0dnie p0bytu.0bsluga h0telu - rewelacja, ludzie naprawde bardz0 bardz0 mili i wiecznie usmiechnieci a widac ze mieli niezly zapierdziel,animacje -super -z wyjatkiem naszych p0lskich animat0rek - p0razka w p0ruwnaniu z reszta animat0r0w.Jesli ch0dzi 0 lekarza t0 jest na miejscu - bez pr0blemu idzie sie z nim d0gadac b0 p0trafi p0 p0lsku, i lekarstwa daje na miejscu ze nie trzeba latac p0 aptekach.Jesli ch0dzi 0k0lice t0 p0lecam isc w lew0 wzdluz plazy na piekne skalki w m0rzu-taka mala zat0czka tam jest piekne zdjecia m0zna zr0bic.Niedalek htelu sa 2 bazarki-ludziska targ0wac sie d0 0p0ru,a jesli ch0dzi 0 sp0zywke t0 p0lecam isc dalej d sklepu tureckieg0 w głąb k0nakli, ceny 0 wiele nizsze niz na bazarkach, i 0drzadzam wycieczke 0biazd0wa d0 alanji, bedą was w0zic p0 najdr0zszych sklepach zebyscie tam kup0wali ,nie wart0 jedynie te wzg0rze w alanji gdzie widac cala pan0rame - pieknie, bylismy z sky clubu - na nasze szczescie biur0 splajtwal0 p naszym przyjezdzie Pokaż »

    2012-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    robert22ff ocenił hotel Titan Garden

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam.wrócilismy dzis z Titan Garden! i powiem tak; hotel w całym znaczeniu słowa to jest hotel na miare 5 gwiazdek! poraz pierwszy bylismy w Turcji ale po wizytach w Egipcie jestesmy miło zaskoczeni.pokoje czyste,basen ok.na kuchni i w barach czystośc niesamowita.szok! obsługa uczynna i nie czeka na euro tylko robi wszystko to co doniej nalezy.naprawde polecam ten hotel!!!!!!!!!!! dodatkowo z bliżniaczym hotelem Titan Select 5 gwiazdek jest w tandemie,korzystamy z obu tak samo tylko spanie mamy pod swoim adresem.fajna sprawa.polecam! Pokaż »

    2012-06-20
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny