Hotel Harmony Hotel & Resort (Domina) Makadi Bay *****

Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

Ocena hotelu (186 opinii)

4.2
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 2.5
    • Atrakcje w okolicy 2.5
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 3.9
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 3.9
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

68% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    KAROLINA ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    HOTEL BARDZO ŁADNY,MIŁA OBSŁUGA, BASENY ŚWIETNE, PIĘKNA RAFA, SZCZEGÓLNIE POLECAM DLA RODZIN Z DZIECMI.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    Aneta ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu z małymi dziećmi i bardzo sobie chwalimy.Hotel położony na olbrzymim terenie,posiada ładne baseny i olbrzymi brodzik.Pokoje przestronne , funkcjonalnie urządzone, eleganckie łazienki. Codziennie wieczorem program rozrywkowy dla dorosłych lub dla dzieci.Jedyny mankament to brak morza przy plaży ze względu na częste odpływy. Ale ten brak morza rekompensuje sztuczne jeziorko ze słona wodą do pasa bardzo fajne do pływania zarówno dla dorosłych jak i dzieci.Hotel polecam osobom które chcą odpocząć od zgiełku,ponieważ położony jest z daleka od jakichkolwiek rozrywek miejskich. Do Hurgady jakieś 35 km. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    Kamila eM. ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    cudowne wakacje. na rafę koralową idzie się ok. 300 m płytkim morzem. trochę daleko do miasta, ale można spokojnie zamówić limuzynę/taksówkę. polecam. :)

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    Sławek ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Przyzwoity hotel oferujący dobre warunki pobytu. Miejsce dla ludzi nie szukających szalonej zabawy i przygód z uniesieniem.Polecam rodzinom jak i samotnym, którzy lubią spokój.

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    Ola ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam hotel osobom, którym nie zależy na bliskości do miasta. Kąpiel w morzu przy tym hotelu może być utrudniona..piaszczyste zejście, z którego da sie wejść do wody jest bardzo niewielkie, reszta wybrzeża to rafy (chociaż dla nas nie był to problem bo woda w Morzu Czerwonym jest tak słona, że po 5 minutach mieliśmy dosyć kąpieli). Hotel czysty, obsługa bardzo miła, posiłki smaczne. Polecam to miejsce. Ja swoje wakacje w tym hotelu wspominam bardzo miło. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    Sylwia xxx ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam hotel osobom szukającym odpoczynku z dala od miasta. Hotel ma piękna plażę i rafę. Komunikacja do oddalonej o 45km jest bardzo dobra. Polecam także miejscowe rozrywki: jazda konna, masaże. Jedzenie całkiem ok, nie ma na co narzekać chyba że ktos mysli że w muzułmańskim kraju zje schabowy?! Ogólne wrażenia bardzo dobre i na prawdę nie ma sie co czepiać.Obsługa dyskretna, co jest wielkim + w przypadku masy naciągaczy atakujących z każdej strony. Polecam hotel, dobre miejsce na wypoczynek. Oczywiście w ramach złamania rutyny plażowania opłaca się jeździć na wycieczki i poznawać Egipt:) Pokaż »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.6

    Grażyna Pietrzykowska ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel czysty,jedzenie kiepskie,obsługa hotelowa dobra,chociaż jak to w Egipcie za dolara.Praktycznie brak plaży,tylko baseny.Ogromne zastrzeżenia do rezydenta biura Fun & Sun.Popsuł mi wakacje!I z wyjazdu pamiętam tylko sun! Przestrzegam przed tą firmą!!!!!! Pokaż »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    Tomek z Warszawy ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłem tam z dziewczyną 2 tygodnie,chcielismy wyjechać na już na teraz i padło na hotel domina makadi bay(harmony makadi bay),podróż do tego hotelu była długa,zważyszy na zepsuty samolot w warszawie(centralwings-wszedzie lecie byle nie z nimi).Po doleceniu do egiptu i długiejjjjj drogi do hotelu przyszedł czas na pierwsze pozytywy wyjazdu:)Czyli własny pokój który jest bardzo duzy i bardzo dobrze wyposażony.Jest nawet sejf który ułatwia życie bo mozna tam wcisnąć dokumenty i sie nie martwić.Pozatym obsługa kazdego dnia wpada i pyta sie czy czegoś nie potrzeba.Jedzenie jak taki hotel jest marne i z tego co sie dowiadywałem że od mojego wyjazdu nic sie nie zmieniło:/monotonne mało doprawione jedzenie,Czasami to aż nie szliśmy na posiłek bo wiedzieliśmy co będzie.Jeżeli ktoś z państwa trafi wieczorem na grilla to niech nie zbytnio sie nie cieszy,bo ja osobiscie trafiłem na surowego kurczaka mimo tego że był mocno przy grilowany!!!A kierownik restauracji i szef kuchni zbytnio nic sobie z tego nie zrobili eh Fajną opcja w hotel jest możliwość zakupienia w sklepiku perfum które są super i polecam bez dwóch zdań!!!Do dzisiaj je mam a nie kupiłem największego flakonika.Do tego jeszcze polecam jazdę na kładach...tylko błagam nie kupujcie u rezydenta!!jest w hotelu lokalna firma która sie zajmuje qudami,jest taniej,bezpieczniej i startuje się przy hotelu a kończy przy hotelu wiec nie tracie sie na dojazd.Main Bar zaopatrzony tak sobie ale można co nie co sie napić chodź proponuje własne trunki z polski.Bo to co oni tam maja czyli m,in whisky i vodka to raczej przypomina paliwo rakietowe niż alkohol(tak nam mówił barman Alla które bardzo polubiliśmy).Animacje bardzo wporządku i gry przy basenach czy na plaży.Ogólnie wyjazd wspominamy dobrze chodz na 5 gwiazdek nie zasługuje ten hotel jak by nie patrzeć 3,5 gwiazdki przy dobrym wietrze. Wszelkie pytania proszę o kierowanie na mail-a,mogę wysłać fotki.. Pozdrawiam Tomek Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Krystyna Karpińska ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, w 2008 roku spędziłam tu bardzo miłe chwile wypoczynku, wspaniałe otoczenie,obsługa,smakowity wybór posiłków.Bardzo polecam ten cudowny " RAJ NA ZIEMI "

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    Grzegorz ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu, był to nasz pierwszy wyjazd - hotel bardzo fajny, w zasadzie podobało nam się wszystko, blisko do morza, niestety byliśmy w okresie dość intensywnych odpływów, ale dzieki temu mogliśmy nurkować. Kupiliśmy maskę i codziennie chodziliśmy na rafę nurkować nie musieliśmy wykupywac wycieczki ( chociaż byliśmy intensywnie namawiani ) - było bardzo fajnie- polecamy. Pokaż »

    2009-04-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 210 11 12 13 14 15 16 17 18 19 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny