Hotel Harmony Hotel & Resort (Domina) Makadi Bay *****

Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

Ocena hotelu (186 opinii)

4.2
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 2.5
    • Atrakcje w okolicy 2.5
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 3.9
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 3.9
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

68% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    ann_91 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Było super!!! To był nasz pierwszy wyjazd do Egiptu i tylko nas zachęcił!!! Jadąc tam byliśmy przerażeni opiniami, a to wszystko jest wyssane z palca, bitwa o sztućce? nie ma, bo gdzie się zwalnia stolik arab leci i daje czyste, pokoje duże i dziennie sprzątane, jedzenie dobre wychodziliśmy najedzeni, nie rozumiem ludzi którzy piszą, że nie ma co jeść i jest niejadalne - bzdura!!! Nie wiem, jeżeli się jest tak wymagającym to dołożyć kafla i jechać do innego LEPSZEGO hotelu. Rafa cudowna, obsługa nienachalna, zawsze znalazł się jakiś leżak na basenie, ale faktem jest, ze jest dużo pustych, zajętych;/ jeżeli chodzi o odległość do centrum nam nie przeszkadzała, bo nie lubimy zgiełku i hałasu. Aha i wycieczki u tubylców, dzielić przez trzy to co oferują:) animacje- dla każdego coś miłego:) ale sami animatorzy byli przesympatyczni!:) Jedyne co nas zawiodło to pani rezydent, zainteresowana tylko i wyłącznie sprzedaniem wycieczki. Pokaż »

    2012-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.1

    palec0 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    MAKADI BAY - DLA NIEWYMAGAJĄCYCH Wielkim minusem hotelu jest brak morza w morzu !!! wody na plaży jest tyle co kot napłakał. Baseny OK !, każdy coś dla siebie znajdzie włącznie z dziećmi. Polaków około 50 %, mimo tego brak naszego animatora. Animacja na słabym poziomie. Boiska do piłki siatkowej oraz piłki nożnej (piasek+żwir ). Wyżywienie jak w Egipcie, jak komuś nie pasuje polecam plaże Wysp Kanaryjskich lub Morza Bałtyckiego. Większość narzeka na brud, ale prawda jest brutalna, sami ten bałagan produkujemy (wysypujące się jedzenie z talerzy, odstawianie brudnych szklanek do czystych, wiecznie upadające sztućce na podłogę które ciężko jest podnieść samemu itp.). Doba hotelowa kończy się o 12.00, mimo to jeśli transfer na lotnisko mamy w godzinach wieczornych ALL do momentu wyjechania z hotelu. Wrażenia z pobytu zależą od miejsca zakwaterowania na terenie hotelu, dlatego warto coś włożyć do paszportu, żeby potem np. nie oglądać np. śmietnika. POZDRAWIAM, UDANEGO WYPOCZYNKU ! ! ! Pokaż »

    2012-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.8

    slonko27 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel generalnie moge opisac jako dobry. Co prawda połozony jest na pustyni, wiec aby dostac się do centrum Hurghady trzeba zamowic taksowke. Plaza tuz przy hotelu, bardzo ladna rafa koralowa. Posilki w zaleznosci od dnia. Zdarzalo sie, ze wybor dan byl dość duzy i jedzenie bylo smaczne, ale byly i dni, gdzie nie bylo co wybrać lub było bardzo mało do wyboru. Na sniadanie mozna bylo zjeść jajecznice, nalesniki, omlety, kielbaski, tosty, jogurty, kawa, herbata, soki. Na kolacje mozna bylo zjesc pare rodzajow miesa, ziemniaki pod rozna postacia, ryz, makaron, spaghetii, zawsze byly dwa rodzaje zup. Przed glowa resteuracja zawsze mozna bylo wziac jakas potrawe, ktora byla smazona na grillu. Do tego rowniez owoce morza. Sniadanie, obiady i kolacje serwowane w resteuracji glownej, a przekąski w barze na plazy gdzie mozna zjesc pizze, mieso, ryby, owoce, ciasta. Jesli chodzi o owoce to mozna bylo zjeść arbuzy, melony, figi, daktyle, winogron. Na kolacje najlepiej iść na godzine 19 poniewaz pozniej jest tyle ludzi, ze nie znajdzie sie wolnego miejsca a kolejki za potrawami sa tak duze , ze czasami trzeba czekac w nich parenascie minut. W ciagu dnia prowadzone byly animacje : siatkowka, pilka wodna, rzutki, tance. Wieczorem mini disco i wieczorne show. W hotelu bardzo cicho i spokojnie. Przewaga jest Polakow i Rosjan i tylko pare osob z innych narodowosci. Pokoje bardzo duze, codziennie sprzatane, wyposazone we wszystko co tylko mozliwe. Z balkonem lub tarasem. Na terenie hotelu sa 3 duze baseny i jakuzzi, ktore jest gratis. W razie pytan podaje namiar na siebie. Moj e-mail to : dorotkaslonce@interia.pl . Nr tel : 696 639 204 Pokaż »

    2012-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.3

    SunbezFun ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      1.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Długie oczekiwanie w recepcji na pokój.Nie wiedziałem,że należy do paszportu włożyć 10$. Karnie dostałem domek 71.. Codzienne problemy z wodą mineralną mimo codziennego bakszyszu 1$. Po zapłaceniu dodatkowego dolarka dostaliśmy więcej wody (zabranej z sąsiedniego pokoju)Po wyjściu z domu idąc w kierunku stołówki czy recepcji smród ze śmietnika.Na stołówce często długie kolejki do jedzenia,picia. O częstym braku wolnych stolików nie wspomnę.Wielokrotnie brak szklanek do napojów.Jedzenie zjadalne,acz monotonne.Letnie, po znalezieniu wolnego stolika-już zimne.Kelnerzy mało uprzejmi.Nawet 1$ nie czynił cudów.Pewnie czekają na więcej kasy. Zamówienie i otrzymanie napoju do obiadu lub kolacji zależało od szczęścia.Podobnie w barze przy basenie. Jeśli nie jest sie kobietą ( najlepiej młodą i ładną )na podanie piwa w basenie można czekać wieki. Teren ośrodka w miarę czysty i zadbany. Restauracja Włoska i Orientalna tylko z nazwy-uraczono nas kurczakiem ;-). Restauracyjny moloch przy sztucznym jeziorze czynny tylko do 16-ale przed 15 można było postać w kolejce po pizze.Tylko kto zaraz po obiedzie leci na pizze? Chętnie zjadłbym ją ok.17.Wszędzie napoje podawane w plastikowych małych kubkach.Nawet w Lobby. Czy z czegoś takiego drink ma godny smak? Handlarze wycieczkami na plaży niezbyt uczciwi. Za 80$ kupiłem wycieczkę z nurkowaniem dla 2 osób. Na miejscu okazało się ze na statku nie ma butli. W biurze podróży wycieczka bez nurkowania była o 10$ tańsza.Mimo wielu Polaków,wszelkie napisy bez języka polskiego.Animatorzy z Rosji (3) Czech,GB i miejscowi.Polaka brak.Piosenki po rosyjsku, niemiecku i ew. po angielsku. Codziennie takie same dla dzieci.Dla dorosłych to samo po tygodniu.Baseny codziennie sprzątane.Kłopoty z leżakami.Codzienny widok to paru kąpiących się ale na wszystkich leżakach ręczniki.Mentalność Polaka-rezerwuję leżak i może skorzystam za 2-3 godziny --ale mam! Plaża przy morzu mało urocza.konieczne buty wodne. Zaleta-- blisko RAFA zachwycająca rybami. Pokaż »

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (2)
  • 5.8

    megi33 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wrocilam 12sierpnia zamiast 11 lot przesuniety mniejsza z tym wazne ze w domu hotel super duzy baseny zarobiste obsluga super jedzenie takie w miare wiadomo nie dorowna polakowi ale bylo ok dopadla mnie klotwa faraona ale jeden dzien i sie pozbieralam mają silne tabletki bardzą pomagają najlepiej to sie zaszczepic lecąc tam piekna rafa koralowa ogolnie oceniam na 5 Pokaż »

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.1

    lucabe ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Przed wyjazdem sporo czytałem na temat tego hotelu. Miałem pewne obawy co do czystości, szczególnie w restauracjach i niesmacznego jedzenia. Nie było wcale tak, źle choć bez rewelacji. Tylko raz trafiłem na brudny nóż. Poza hotelem pustynia i pustkowie. Na północ rozciągają się sąsiednie kompleksy. Od południowej strony Harmony sąsiaduje z budynkami kompleksu - w stanie, delikatnie mówiąc surowym. 1. Wyżywienie i bar Śniadania - codziennie to samo. Nie narzekałem - omlety, jaja sadzone, twarożki, parówki. Obiady - można było coś wybrać. W ciągu całego pobytu, skorzystałem tylko z trzech. Makarony, kurczak, gulasze, pieczenie, warzywa, itd. Podobno było dość monotonnie. Kolacje - dość podobne do tego co było na obiedzie. Ponadto grill, raz trafiłem na kraby, serwowane świeże arbuzy i melony. Restauracja włoska i orientalna - wierutna pomyłka, tu i tak kurczak z ryżem?:) Z alkoholi konsumowałem whisky (całkiem), ouzo (ok), czasem wódkę (niezbyt). Denerwujące kubeczki 0,2 ml, czasem mają "long glass" - warto zaznaczyć. Bar przy basenie generował niezbyt przyjemne zapachy. 2. Pokoje - całkiem duże. Dość dokładnie sprzątane. Raz nie dostaliśmy w ogóle wody do pokoju... 3. Plaża - świeci pustkami. 300m od brzegu woda po kostki, lub - przy odpływie - w ogóle. Idąc na cypel, można zająć leżak lub idąc dalej podziwiać rafy. Pomost prawie skończony. 4. Animacje - byłem dwa razy wieczorem w amfiteatrze, całkiem ok. Z tych na basenie nie korzystałem. Porady: - w sklepach przed Hotelem drogo i mały wybór. Warto wybrać się plażą do kompleksu Stella, jeśli zapytacie ochroniarzy w budkach wskażą Wam drogę. Tam jest dość duży pasaż handlowy i można się targować. - ruscy - gbury i chamy. Lubili pastwić się nad obsługą, która w części przypadków żyje tylko z bakszysz. Lepiej unikać - unikajcie Sadam, który sprzedaje wycieczki na basenie - miała być El Gouna a była wyspa Paradise:) - leżaki przy basenie warto rezerwować wcześnie rano. - reszta na googlach:) Nie było tak źle:) Pokaż »

    2012-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 3.2

    gonia13 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      0.0

    hotel polozony jest pieknie (zielone zadbane tereny, piekne i duze baseny, blisko do morza), obsluga hotelu bardzo sie stara, ale nie daje sobie rady z taka iloscia gosci, wielkim plusem hotelu sa duze pokoje (kazdy z nich ma balkon albo taras) i lazienki. Pokoje sprzatane sa codziennie (nowe reczniki, woda itp.), a obsluga hotelu zajmujaca sie tym jest bardzo mila i pomocna. Plaza jest piaszczysta (Bar na plazy w ramach all inclusive) ale zeby sie kapac nalezy przejsc kilka metrow, gdzyz przy samym hotelu wody jest po kostki...od kilku dni mozna do pieknej rafy dostac sie z pomostu i to naprawde podnosi atrakcyjnosc oferty tego hotelu. Minusem hotelu jest poziom animacji, jedzenie i poziom higieny w stolowce i barach (szczegolnie w barze przy basenie). Jedzenie w stolowce jest tylko "zjadliwe"...nikt nie bedzie chodzil glodny i kazdy znajdzie cos dla siebie, ale "szalu" nie ma. Generalnie polecam ten hotel osobom chcacym spokojnie wypoczac, ponurkowac, zrelaksowac sie w spokojnej atmosferze. Pokaż »

    2012-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.5

    derek2wawa ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    WITAM - Harmony Makadi Bay- WŁAŚNIE wróciliśmy z Egiptu 2 tyg. 2 600 /osoba 11-08-2012 to ten czas kiedy padło 9 biur i tanie linie lotnicze OLT EXPRES no i cóż nie odczuliśmy tego ,pobyt udany bo musi być udany bo zawsze zależy od nas i jak ktoś pisze negatywy to jest prostak albo chce zaszkodzić innym biurom. Prawda jest jedna kupować bilety i jazda w słoneczne regiony bo niestety nasze kochane morze gdzie się jeżdziło przez 10 lat to już nie to mało ,że kupę kasy się wydaje na bzdety puby i bary oczywiście po wyjściu ze stołówki ośrodkowej w naszym kurorcie polskim to i pogody nie ma i tego luxusu jaki mamy w kurortach.I nie słuchać innych , że tragedia bo to nie prawda. Pokaż »

    2012-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 2.3

    katasrtofaMasakra ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    hotel pieknie polozony, zwlaszcza Ville na plazy z widokiem na morze!!! rafa podobno swietna (osobiscie tego nie sprawdzilam jednak maz mial okazje podziwiac) Brak piaszczystej plazy z lagodnym zejsciem do morza. Buty do wody obowiazkowo! Teren wokol hotelu zadbany, animacje bardzo ubogie. I teraz najwieksza porazka hotelu - Stołowko -"restauracja" z rownie odpychajacym i monotonnym jedzeniem. Codziennie kurczaki, kurczaki i jeszcze raz kurczaki!!! Prosze sie nie spodziewac innych "smakolykow" w restauracji 'orientalnej" i "wloskiej" ktore serwowane sa w ramach a'la carte! Kelnerzy we wsponianych dwoch JADLODAJNIACH nieuprzejmi, wrecz aroganccy, zwlaszcza w restauracji wloskiej"!!! Napoje podawane w malych, plastikowych kubeczkach, w swojej ofercie nie przewiduja driknow innych niz whisky cola, gin i wodka. Restauracja na plazy "bella vista" czynna tylko do godziny 15.00, a nie jak zapewniano w ofercie do godz 17.00!!! Ogolnie pobyt zaliczam do udanych, chociazby z uwagi na piekne otoczenie, jednak nie polecam hotelu dla wymagajacych. Z cala pewnoscia Harmony Makadi Bay nie ma 5 * Pokaż »

    2012-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (4)
  • 3.3

    puszunka ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wrocilam wlasnie z tego hotelu i jestem bardzo zadowolona! Bylam przerazona komentarzami jakie tu zobaczylam i nastawilam sie negatywnie, a bylo swietnie, POKOJE - czyste, codziennie sprzatane, duze! lazienka czysta nie wiem skad komentarze ze z grzybem itp.. :/ JEDZENIE - bardzo duzo, i dobre. oczywiscie dania zazwyczaj byly takie same, badz podobne ale mnie to nie przeszkadzalo, do wyboru makarony lazania frytki jajka omlety pyszne pieczywo, soki , do obiadow i kolacji po poproszeniu kelnera piwo wino i cola do stolika. OBSLUGA - nie wiem skad komentarz ze czeka sie 30min na picie, wystarczy poprosic kelnera max 5 minut i masz picie, pomocni, uprzejmi, ja mialam akurat tak ze zadko chcieli napiwki. BASEN PLAZA OGROD - super super super!! Ogromne baseny (3) lezakow akurat wystraczy rano o godz 8 pojsc po recznik i wtedy zajac sobie super miejsce nie ma tlokow czysto i ladnie, ogrod codziennie pielegnowany, plaza czysta zadbana moza tam pojezdzic na wielbladze 5$ 5minut. Jesli chodzi o minus to niestety ale zachowanie Polakow i Rosjan ktorzy mysla ze placac za wycieczke sa panami i wladcami i zachowuje sie jak..bydło.. niestety ale taka prawda do kelnera krzycza : eee!, na basenie odsuwaja Twoje lezaki itp. to najwiekszy minus. a 2 minus dla sun&fun rezydentka kompletnie nie ineteresowala sie niczym, jak masz pytanie odp jest tak nie i tyle. ludzie ktorzy zabrali nas na wylot nie potrafili mowic po Polsku zostawili nas przed autokarem i tyle. trzeba bylo samemu szukac bramek odpraw.. moja ocena 8.5/10 Pokaż »

    2012-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1018 19 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny