Hotel Harmony Hotel & Resort (Domina) Makadi Bay *****

Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

Ocena hotelu (186 opinii)

4.2
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 2.5
    • Atrakcje w okolicy 2.5
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 3.9
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 3.9
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

68% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    aga_b4 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fajny hotel ja za tą cenę w sezonie, mili ludzie, świetne animacje. Mi się podobało

    2012-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    mariusz_62 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Subiektywna ( bo nie ma innych ) opinia osoby "rozpuszczonej" Sunrisami, Iberotelami i Pickalbatrosami. Chcieliśmy zobaczyć jak to jest nie w "sieciówce". Pobyt w hotelu mogę zaliczyć do udanych ale mam pewne uwagami. Hotel ma potencjał - piękny,duży teren, dobre pokoje. Uwagi moje dotyczą głównie spraw związanych z gastronomią ; -brak strefy zdrowej żywności -brak menu dla dzieci -brak wcześniejszej kolacji dla dzieci -monotonne posiłki ( obiad i kolacja nie wiele się różniące ) -brak wyboru wędlin ,dżemów, -posiłki w barze Bella Vista to zupełne nie porozumienie (pizza bez możliwości wyboru, ryba/mięso mielone brrr... Poza tym obsługa kelnerska w restauracji do poprawy - sporadycznie kelnerzy interesowali się podawaniem napoi do stolika (trzeba było ich przywoływać ) a bywały przypadki gdy do końca posiłku napoje nie pojawiały się na stoliku. Brak widocznej poprawy obsługi pomimo zgłaszania osobom które zdawały się nadzorować tę pracę - chwilowa poprawa a potem powrót do stanu poprzedniego. Jednak największe rozczarowanie to lobby bar. Brak drinków dnia. A za największą wadę uważam podawanie wieczorem napojów alkoholowych w kubkach plastikowych!. Przecież ten bar ma być wizytówką hotelu. Co może być stosowane w innych barach to tu nie może mieć miejsca. Nie liczcie że napijecie się pinacolady itp. "szejker down" i pijesz co mają. Kończą budować pomost za rafę więc może w końcu sierpnia nie trzeba będzie biegać do Stelli by spokojnie nurkować. Bezwzględnie buty do wody, widok ludzi w klapkach na skałach i rafach był wręcz żenujący ( rozcięte stopy,kostki nawet u dzieci - widok do opisu ale nie tu ). Za kilka dolarków nasz pokojowy przygotowywał codziennie "prywatny" mini bar- colaX3, spriteX3. 6 kaw i wody tyle że nie byliśmy wstanie wypić. Baseny słabo sprzątane, wręcz brudne od piasku. Warto mieć własny kubek bo w barach wystawione są automaty z napojami ( podróba coli, fanty itp) co nie ogranicza nas do kubeczków. Za mało miejsca by wszystko opisać. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (10) »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (2)
  • 5.8

    Anna K ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam dla rodzin z dziećmi małymi i starszymi, mnóstwo animacji zabaw, aqua park bezpieczny dla dzieci, plac zabaw, kids klub- moje dzieci były zachwycone. Starsi natomiast codziennie delektowali się obcowaniem z rybami jak z bajki na rafie koralowej, znajdującej się przy hotelu. Co prawda nie jest to "HILTON" ale dużo czytałam przed wyjazdem na temat hotelu i wszystko się zgadzało, nic mnie nie zaskoczyło. Proponuję dużo czytać opinii i dostosować hotel do swoich potrzeb. Jedzenie nam smakowało, było różnorodne i każdy znalazł coś dla siebie, klątwa faraona nas ominęła. Obsługa bardzo miła, za dolara była jeszcze bardziej miła:). Problemem była duża ilość turystów, przez co stało się w kolejkach po pizzę, albo brakowało leżaków, ale o tej porze roku chyba wszędzie są te problemy, które i tak z czasem można rozwiązać za 1 dolara:). A najważniejsze jest to, że biuro turystyczne oraz linie lotnicze nie zbankrutowały, i punktualnie dotarliśmy na miejsce wypoczynku. Wszystkim niezadowolonym proponuję wykupić wczasy w hotelach HILTON. Tam zapewne stopy wam wypucują za odpowiednią sumkę. Pokaż »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.1

    semi_kati ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Mimo małych obaw po przeczytaniu kilku negatywnych opinii po przyjeździe na miejsce wszystkie one prysły.Cały ośrodek bardzo duży,4 baseny(trzeba rano rezerwować leżaki),przestronne lobby,duża jadalnia.Wille usytuowane między plażą a budynkiem głównym tworzą swego rodzaju osiedle.Każda willa posiada 9 pokoi(ok.25 m2) z łazienką i tarasem.Pokój był sprzątany codziennie.Ręczniki i pościel zmieniana również codziennie.W pokoju lodówka,klimatyzacja na pilot, czajnik elek.,szklanki i kubki,uzupełniana codziennie woda mineralna,kawa i herbata.Wartościowe rzeczy można trzymać w sejfie(za darmo).Jedzenia dużo, napoje można zamówić u kelnera a kto w gorącej wodzie kąpany może samemu sobie nalać z dystrybutora.Kwestia smaku potraw jest indywidualna,mnie i znajomym smakowało.Oni jedzą całkiem inaczej ,więc te smaki różnią się od naszych.Obsługa raczej powściągliwa ,ale sympatyczna,są też tacy którzy lubią sobie pogadać z klientami ,ale nie maja za bardzo czasu,bo ciągle coś robią.Pełen podziw dla nich ,bo chłopaki czy na jadalni czy w barach pracują po 20 godzin na dobę i stać ich jeszcze na uśmiech.Polak po ośmiu godzinach pracy pada na pysk :) Także ludzie trochę wyrozumiałości.My też czasem czekaliśmy na kubek do kawy,czy widelec ,ale nie robiliśmy z tego tragedii. Wystarczy się uśmiechnąć i poprosić aha słowo dziękuję też jest mile widziane.Ośrodek usytuowany 30 minut jazdy od centrum Hurghady,więc kto lubi dyskoteki i życie nocne to niech wybierze hotel bliżej albo jeździ Taxi 30 $ w dwie strony.Dla większych grup są busiki po 12 $ tam i z powrotem.Na koniec pozytywny akcent - animacje.Byliśmy tydzień i zawsze było coś innego.Brawo dla tych ludzi ,bo pewnie nie łatwo jest ciągle zapraszać do zabawy drentwych wczasowiczów.My polecamy ten hotel :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.7

    malena ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    W/g nas hotel nie zasługuje na 5* ze względu na słabą obsługę nie mogącą poradzić sobie z dużą ilością turystów oraz ze wzgl. na brak czystości zarówno talerzy, szklanek, jak i pokoi. Plaża pełna niedopałków, niedostateczna ilość leżaków (na plaży same parasole). Brudno w tzw. snack-barze. Toalety przy basenach to tragedia- nie sprzątane od kilku dni, smród i brak papieru. Restauracje orientalna i włoska to nic innego jak potrawy takie jak w stołówce tylko w bardziej cywilizowanych warunkach. Na stołówce kolejki po posiłki. Czeka się na stoliki, na sztućce, spotykając się z ignorancją. Mimo napiwków czy to za serwis pokojowy czy przy barze nic nie lepiej. Duży plus za teren hotelu. Baseny i zjeżdżalnie dla dzieci i młodzieży pozytywnie. Jednak bar przy basenie tragedia. Zmęczeni barmani, którzy leją w plastiki na pamięć. Dozowane lody z zamrażarki która stoi w 40st. prawie roztopione i kolejka po te lody-żenada. Najlepszy pracownik, który uwijał się, zawsze uśmiechnięty i z klasą to Ayman, który przyjechał z wymiany, bo pracuje w różnych hotelach. Widać było różnicę między nim, a innymi. Mimo kłopotów z przewoźnikiem biuro stanęło na wysokości zadania. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.2

    betulala ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Postanowiłam napisać długą opinię, żeby osoby zastanawiające się nad wyjazdem uzyskali jak najwięcej informacji , których ja szukałam w kilku miejscach. Hotel położony jest na uboczu, od centrum Hurgady kilkanaście kilometrów, taksówka około 15 dolarów w jedną stronę. Plaża piaszczysto-żwirowa niezbędne obuwie ochronne. Bardzo długa płycizna zakończona rafą koralową. Polecam zabranie aparatu z możliwością robienia zdjęć pod wodą. Leżaki dostępne o każdej porze. Mieszkaliśmy w willach. Pokoje codziennie sprzątane, bardzo ładnie urządzone. Na terenie hotelu są 4 baseny według nas za małe jak na taką liczbę gości. Rano trzeba standardowo rezerwować leżaki, gdyż ludzie "zaklepują” sobie je o świcie zostawiać ręczniki, a później nie ma ich przez pół dnia . Wyżywienie urozmaicone ( jak dla nas do przeżycia przez tydzień, nie więcej). Śniadania, obiady i kolacje w formie szwedzkiego stołu. Mało owoców. Między plażą, a ostatnim basenem po śniadaniu możliwość zjedzenia przekąsek różnego rodzaju – nas dla dziecka ratowała mini pizza, gdzie również bez kolejki można się napić %.. Bary – stanowczo za mało. Jeden znajduje się między basenami, gdzie chyba każdy Polak miał ochotę wybić jednemu panu z obsługi kilka zębów za opieszałość. Drugi na plaży- ok. Od kolacji czynny najlepszy bar w hotelu, za późno... Na recepcji bar open 24h. Animacje super – obsługa dwoi się i troi jednak mimo 70% Polaków nie zna naszego języka. Wycieczka do Kairu ok.100 dolarów dorosły, 50 dziecko – 22h w podróży ale warto. Autokarem w jedną stronę 500 km. Byliśmy z 8 letnim dzieckiem i daliśmy radę. Rezydent znający nasz język na miejscu w hotelu po kilka godzin. Dyskoteka Galaxy w budynku głównym od godz. 23-30... ale iść warto, wejście i drinki oczywiście bezpłatne. Alkohol wszędzie średni. Wróciliśmy 02/08 bardzo zadowoleni P.S. Wizy prosimy kupować w banku na lotnisku – kosztują 15 dolarów, a w biurach aż 18. Radzimy wziąć dużo 1 dolarówek na tipy, gdyż są ogólnie dawane, wręcz wymuszane.Polecamy!! Pokaż »

    2012-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (1)
  • 5.6

    Zbyszekk ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciliśmy 3.08.12. BYŁO WSPANIALE. Przed wyjazdem czytałam negatywne opinie i dzisiaj myślę, że pisze je konkurencja lub ludzie, którzy tam nie byli lub są po prostu nieszczęśliwi:) Jedzenie o wiele bardziej mi smakowało niż np. w Tunezji. Właśnie ukończyli budowę pomostu i nie trzeba juz chodzić na pobliską wyspę, żeby posnurkować. Polecam wycieczkę quadami po pustyni, ok. 30 $. a zakupy w pobliskim hotelu (dojście plażą). Pokaż »

    2012-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 3.8

    Robert ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Jak wszędzie - niektóre rzeczy super, inne katastrofa. Daleko od Hurgady, jeżeli chodzi o wyjście na zakupy, spacer czy imprezę. UWAGA - KONIECZNE BUTY NA PLAŻĘ Super: 3 naprawdę duże baseny + brodzik (ciekawe czemu nie ma ich na zdjęciach), blisko rafa z możliwością samodzielnego snurkowania, restauracja orientalna, powiedzmy, że niezła łazienka Jak wszędzie: dużo Polaków i Rosjan i wszystko, co niestety niefajne z tym związane, personel średni chyba, że dasz coś w rękę, rezydentka niewiele wie, chce tylko sprzedać wycieczkę. Katastrofa: organizacja posiłków (walka o stoliki,nakrycia), animatorzy (lenie, którzy kombinują przez cały dzień, żeby się gdzieś ukryć), opieka nad dziećmi (miniklub bez kartek, kredek, kilka zabawek i jedna animatorka,która nie panuje nad dziećmi - nie wie co robią, gdzie są, dokąd wyszły; minidisco codziennie ma się wrażenie, że robią to pierwszy raz - ciągle przerywane piosenki, jakieś uzgodnienia, brak zainteresowania dziećmi) Pokaż »

    2012-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 1.9

    Jola ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.6
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Wróciła z tego hotelu 26.07. Pierwszy raz nie mogłam się doczekać powrotu do domu. Egipt, baseny duży teren hotelu przepiękna pogoda to jedyne co można powiedzieć dobrego. Nie jestem wymagająca, ale jedzenie w tym hotelu to TRAGEDIA. każdego dnia identyczne. Monotonne, walka o brudne kubki, sztućce, talerze brudne. MASAKRA. Nie polecam tego hotelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2012-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 5.8

    KarolaiKarol ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To nasz 4 wyjazd do Hurgardy .Polecam jak za takie pieniądze Standartowe jedzenie Imprezki ;).Jak ktoś zapłaci 2800zł za 2tyg to czego sie spodziewać .Polecam

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1018 19 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny