Hotel Harmony Hotel & Resort (Domina) Makadi Bay *****

Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

Ocena hotelu (186 opinii)

4.2
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 2.5
    • Atrakcje w okolicy 2.5
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 3.9
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 3.9
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

68% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    dorkagin ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    właśnie wróciliśmy. Było super!!! Byliśmy 5-osobową rodziną i wszyscy mieli zajęcie. Baseny zadbane, jedyny mankament - plaża - daleko z brzegu do wody - wieczny odpływ. Ale generalnie chętnie byśmy tam wrócili.

    2011-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    just ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo miły, czysty i spokojny hotel.Pokoje duże,butelkowa woda oraz sprzątanie było codziennie.Jedzenie dla mnie świetne dużo nowych potraw i smaków, jednak reszta rodziny to tradycjonaliści i brakowało im polskiego schabowego:) Po całodziennym zwiedzaniu miło było wrócić do spokojnego hotelu i przy basenach zbierać siły na dalsze odkrywanie Egiptu. Pokaż »

    2011-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 2.9

    Kamila mniejsza ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.3
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byłam na rejsie po Nilu przez tydzień i tydzień spędziłam w tym hotelu. Na statku wszystko było świetne. Tylko jedno ale-3/4 osób było chorych. W tym ja. Budziłam się w nocy z bólem brzucha i nic nie mogłam z tym zrobić. Poza tym na statku wszystko super. Gorzej w hotelu. Jedzenie: dobre, ale zero różnorodności. codziennie było to samo i brakowało. nie polecam tam bułek, zaraz napisze dlaczego ;) Czystość: MASAKRA! Ogólnie czysto, ale jak wróci się z miasta o 1 w nocy a oni myją podłogi, to z zapachu ich środków czyszczących chce sie rzygać (pachną dokładnie tak samo jak te bułki). Ja uciekałam z teho hotelu do domku, w którym miałam pokój bo myślałam, że zwymiotuję. Plaża nie za fajna. Żwir i prawdzie morze zaczyna sie dopiero jakies 100 metrówod początku wody. Pokaż »

    2011-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.7

    Sofija ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pokoje sprzątane codziennie,duże w dwu piętrowych willach.Piękne czyściutkie trrzy baseny,dodatkowo jaccuzi.Położenie trochę daleko od morza to może minus.Obsługa przemiła.Różnorodność potraw bardzo duża,jedzenie smaczne wcale nie trzeba było czekać w kolejkach.Animacja bardzo dobra zarówno w dzień jak i wieczorem.O 21 występy od 22 tańce przy basenie z wspaniale prowadzącym i śpiewającym panem do godz 24.Od 23dyskoteka raczej dla młodzieży.Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu.Sofija Pokaż »

    2011-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 3.9

    Monika ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Pokoje super , duze i codziennie sprzątane......hotel na odludziu dla tych co lubią spokój to plus.........niestety opinie o restauracji głównej są prawdziwe....głodni nie bylismy ale czasem trzeba było stac w kolejce aby tam wejśc -) mimo minusów byliśmy zadowoleni i odpoczeliśmy....piękna rafa polecam.....w razie pytan chętnie pomoge 505 397 118 Pokaż »

    2011-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 3.8

    mkosinski ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    generalnie nasz pierwszy wyjazd do egiptu. Ogólnie ten względem innych - jeśli chodzi o "okazałość" wypada bardzo przeciętnie...standardowo... Plusem jest spokój, czyste pokoje, cisza, blisko plaży, baseny... ale minusem zdecydowanym jedzenie. To największy minus tego miejsca, oraz brak w pobliżu "życia" - jest zbyt odludnie... Hotel ogólnie polecam, jednak jeśli ktoś nie lubi eksperymentów, polską zdrową żywność ze smakiem, tutaj tego nie znajdzie. (np. wątroba wieprzowa na kolację ... potrawy nieprzyprawione... jałowe, warzywa jał, wybór owoców strasznie ubogi - z reguły po 2-3 sztuki czegoś zamiast misy pełnej przeróżnych frykasów. ...) Mimo to hotel zasługuje raczej na 4+, nie na 5 gwiazdek. Pokaż »

    2011-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.7

    bird696 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Różni są ludzie i różne opinie piszą jestem 27letnim męzczyzną ze srednimi dochodami 2-3tys miesiecznie i uważam ten hotel za naprawe godny polecenia czystość 1 klasa jakość obsługi 1 klasa pokoje ok łazienka super beseny czyste duzo zieleni ciekawe animacje poolbar rewelacja non stop zimne piwko ciekawe drinki.... jedzenie fakt od 1 do 5 nie krzywdząć dam 2-3 max szybko się nudzi ale nikt głodny nie chodzi... plaza max 2,5 czeste odpływy wiec 100m w głąb morza woda do kostek, rafa cuudownaaaa! duże bezpieczeństwo na terenie hotelu i wychodząc interesują się z kim jedziesz jakim samochodem odjezdzasz gdzie itd wiec zawsze czulismy że ktoś onas dba... lipiec 2010 wyjazzd z żoną do dziś mile wspominamy. Pozdrawiam Pokaż »

    2011-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.1

    krupnik15 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pokoje duże.łazienka sam prysznic 2 m2 wc.bidet.2-umywalki .klima 24 h.przed wyjściem włożyć 1USD do czytnika,Jedzenie dobre+kraby z grila,mule.Rafa przepiękna nurkowanie bardzo tanie 15 USD za 25 minut plaża prawie brak w dzień odpływ. Dużo Egipcjan z rodzinami. Pokaż »

    2011-03-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  • 2.5

    tom_jaw ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeden z gorszych hoteli w jakim byłem, a w ciągu 2 tygodni w 5. Plusy wielkość pokoi rafa przy plaży, minusy jadłodajnia (brak obrusów, kolejka przed drzwiami jak kilka osób wyjdzie kelner wpuszcza następne) jedzenie monotonne i niedobre. Do Hurgady taxi kosztuje 32$ a przewóz hotelowy 8$ ale jedzie o 20 i wraca o 24. Wieczorami po rusku skecze! Masakra! Rezydentka nieuprzejma! Hotel dobry dla emerytów lub dla kogoś kto chce oglądać tylko rafy! Pokaż »

    2011-02-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.5

    justyna83 ocenił hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort (Domina Makadi Bay)

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Nedawno wróciłam z wyprawy do Egiptu. Wypoczynek 7+7 (Rejs po Nilu z wypoczynkiem w Hormony Makadi Bay). Rejs po Nilu statkiem GRANADA to na prawdę Bajka, przede wszystkim -statek super po każdym względem, brak jakichkolwiek zarzutów, obsługa świetna, jedzenie super i niezapomniane cudowne zwierzaczki z ręczników. Co do hotelu jest na 4. Liczne bungalowy otoczone ładnymi ogrodami. Pokoje duże, przestronne, czyste, sprzątane raz dziennie, ładne zadbane łazienki. Morze ciut daleko od hotelu , którew czasie odpływu cofnięte ok 100m, trzeba iść spory kawałek po sklepieniu rafy by dojść do większej głębokości. W Pobliży śliczna rafa doskonała do snurkowania. Duże baseny jak dla mnie potrafiły zastąpić w zupełności kąpiele morskie. Grupa animatorów na prawdę super. Zizo, Tito, Romek świetnie zajmowali się turystami-olbrzymi plus dla ich programów artystycznych. Fakt bardzo duża ilość Rosjan w hotelu-mi nie przeszkadzali. Jedzenie nie było złe-duża ilość sałatek, surówek, ciast a i z mięskiem nie było złe. Duży minus Triadzie, za niedogranie godzin wykwaterowania i transferu na lotnisko. Wykwaterowano nas o 12.00 i musieliśmy koczować w hotelu na własną rękę do 22.30 A wystarczyło by Triada ustaliła późniejsze godziny wykwaterowania. Podziękowania obsłudze, która pomimo braku All inklusive- świetnie nas obsługiwała ;) Grunt ,że wakacje udane, jest co wspominać i opalenizna przedłużona  Pokaż »

    2010-12-15
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 24 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1418 19 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny