Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa Hurghada *****

Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

Ocena hotelu (38 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.4
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 5.7
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.7
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.3
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.1
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 4.9
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

95% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    aleksis ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo ładny hotel, duży, zadbany, czysty. Podgrzewany basen, także zimą bez problemu można się kąpać. Jedzenie różnorodne i dobre, super obsluga. Spokojna okolica. Dużo animacji. Godny polecenia zarówno dla osób aktywnych jak i dla leniuchów. Pokaż »

    2015-02-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Anna Kowalska ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo ładny i godny polecenia. Dostaliśmy ogromny pokój w budynku przy plaży z widokiem na morze.Pokój zadbany i codziennie bez opłat uzupełniany mini barek. Meble już trochę zużyte ale nam to nie przeszkadzało. Czyste baseny i nie zniszczone leżaki których było pod dostatkiem. Jedzenie urozmaicone i bardzo dobre-codziennie inna kuchnia. Wieczorami odbywały się animacje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych a w recepcji pan grał na pianinie. Przy plaży molo, sporty wodne i inne atrakcje oraz łagodne zejście do morza-brak kilometrowej płycizny jak w innych hotelach. W obrębie hotelu mnóstwo sklepów i blisko do galerii Senzo Mall. Pokaż »

    2015-01-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    jacekwedrowiec ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia dla ludzi dojrzałych, starszych oraz dla wyjeżdżających z dziecmi. Blisko centrów handlowych i lotniska. Plaża piaszczysto-żwirowa z łagodnym zejsciem do morza - dno piaszczyste - b.dobre dla dzieci. Niestety, rafy calkiem martwe - nie ma co liczyc na oglądanie rybek nawet na koncu dlugiego pomostu. Pomost jest dobrym miejscem do spacerow. Dostep do wycieczek lodziami i nurkowanie. Wada lokalizacji - zamknieta plaza - tak jest w tej czesci wybrzeża. Kazdy hotel odgrodzony od sasiadow wiec dlugie spcery plaza sa niemozliwe. Najwieksza zaleta hotelu - oferta"all in". Wszystkie bary i restauracje sa w tej ofercie. Mozna tez bez ograniczen korzystać z sasiedniego hotelu tej samej grupy Sentido. Oferty restauracji sa nieco odmienne wiec ma sie wrazenie znacznie wiekszej roznorodnosci. W obu hotelach sa 4 restauracje tematyczne - wystarczy dzien przed zarezerwowac stolik na kolacje. Nie ma ograniczen. Godne polecenia - Azjatycka i Orientalna. W restauracjach tematycznych jedzenie i napoje (alkohol też) tak jak w ofercie "all in" sa bezplatne. Jedzenie w restauracjach głównych - egipski standard z malym plusem. Sporo warzyw i owocow. Generalnie spory wybór ale cdziennie prawie to samo. Za to bez ograniczen - jak kto chce moze jesc prawie na okrągło. Nie było tez problemow z miejscami. Soki lane z kartonikow + świeże. Lody (4 smaki) codziennie. Szkoda, ze nie działały grile (life cooking) przy restauracjach głównych - może w sezonie tak jest. Za to przy basenie - świeżo pieczona pizza a przy plaży kebab. Czysto. B.dobra obsluga. Problem bakszyszu praktycznie nie istnieje. Wystawione sa skarbonki i jak sie chce to tam mozna cos dac. Wydzielone strefy "kids free" - na plazy, jeden basen. W pokoju dwie szafy ale brak polek i skapo z wieszakami. Zaznaczcie czy chcecie dwa osobne łóżka czy jedno king size. Animacje i organizacja rozrywki - slabo. Goscie - Rosjanie, Niemcy, Skandynawowie,Francuz, Polacy. Lubie spacery przy plaży wiec chyba nie wrócę. Pokaż »

    2013-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 5.0

    Elbie ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      4.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo elegancki hotel,mnie się bardzo podobało.Jedzenie monotonne mało urozmaicone w Tunezji w 3 * było smaczniejsze ale bardzo miła obsługa w restauracji podchodzili sami z kawą ,herbatą ,winem czy piwem.Polecam.Zawsze dostępne leżaki na basenie i na plaży . Pokaż »

    2013-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    zbigniew wiśniewski ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłem Święta Bożego Narodzenia w 2012 r w pięknym hotelu .Wigilią zaskoczyli wszystkich pod względem potraw jaki wystroju .Hotel zasługuje na 5 gwiazdek Połączony jest z drugim hotelem Mamluk co daje ogrom obydwu hoteli .Obowiązują jedne opaski można korzystać z wszystkich stołwek basenów ibarów w obydwu hotelach.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2013-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Michal24 ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Prawdziwa Opinia!!Hotel super duży nie ma ograniczeń.Możliwość korzystania z drugiego hotelu Mamlok. Potężna stołówka.Do wyboru kilka basenów.Blisko do plaży na której jest dość długie molo.Są organizowane zabawy i występy. Duża ilość Animatorów.Pytajcie o Sisi organizuje wyjazdy na Dyskoteki poza hotel jak komuś mało imprez w Hotelu.Animacje sa przy drugim basenie pierwszy jest dla osób które wola spokój.Co wieczór w Amfiteatrze są organizowane imprezy. Hotel jest tak wyposażony że nawet nie trzeba z niego wychodzić.Pokoje duże i czyste faktycznie klima chodzi głośno jeśli włączymy na maksymalne obroty.Duża łazienka.Co dzień o 12 sprzątają.Nie miałem żadnej kradzieży!!Miła obsługa.Co do stołówki Duży wybór jedzenia macie wszystko.pełno Ciast owoców pyszne naleśniki i omlety spaghetti robione przy was.Wiele rodzai mięsa. Nie idzie przejeść.Do tego jest 6 restauracji takich jak Orientalna Azjatycka Włoska itp. na terenie Hotelu.Nie kupujcie wycieczek z Biura podróży mają drożej a to samo zobaczycie.Kupujcie tylko w Cleopatrze reszta sklepów to naciągacze.Byliśmy we Wrześniu Byli prawie sami Ruscy mało innych narodowości.Mówcie wszystkim od razu że jesteście Polakami będą mieli leprze podejście:)Przede wszystkim czysto miło i super obsługa.Zapłaciłem 2700 za tydzień ale nie żałuje warto było.Nie można było się nudzić :) Dziwie się osobą które dają takie niskie oceny czepiające się ze dostał samą pizze bez szynki :P Jak nie powiedział jakie chce dodatki to dostał same ciasto proste.:P Polecam naprawdę warto na przełomie stycznia i lutego wracamy tam:D:D Pozdrawiam wszystkich czytających:) Bym zapomniał jest nawet Polska telewizja w pokojach co prawda 2 programy ale jest ;) Pokaż »

    2012-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    skarabeusz_2000 ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bdb, polecam, wybrałbym się raz jeszcze do tego samego hotelu. Polecam każdemu. Warto było wyłożyć więcej pieniędzy bo się opłacało. Tak to już niestety jest, chcesz wypocząć, mieć wszystko świetnie zorganizowane to trzeba zapłacić, taka prawda. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie pyszne, duży wybór, restauracja bardzo ładnie zrobiona, duży taras przed restauracją umożliwia również zjedzenie posiłków na świeżym powietrzu w miłym otoczeniu. Drinki bardzo dobre. Kelnerzy świetni, bardzo uprzejmi, podchodzą i pytają czy czegoś nie brakuje sami od siebie. Baseny bardzo fajne, codziennie dbają o ich czystość, obsługa sprząta na bieżąco pozostawione kubki, naczynia. Zielone ogrody dodają hotelowi uroku, pozwalają na spacery, dogodny odpoczynek. W razie problemów można zwrócić się o pomoc do obsługi, chętnie pomagają. Plaża duża, fajna, zarówno na basenie jak i plaży nie baliśmy się o pozostawione rzeczy, spokojna atmosfera. Naprzeciwko hotelu po drugiej stronie drogi, liczne sklepy, klub, możliwość spokojnych zakupów. Hotel oddalony dobrze od drogi co sprawia że jest cichutko i spokojnie, bez gwaru i zgiełku. W morzu można się kąpać, możliwość nurkowania, molo umożliwia spacery w głąb morza. Na plaży oferują różne wodne atrakcje. W basenach zabawy, animacje, aerobik, sporty wodne. Polecam hotel osobą wymagającym. Wszystko było zgodnie wg opisu w katalogu i na stronie internetowej. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (14) »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    miroslawa_7 ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super,super, 5 gwiazdek robi swoje.Piękny hotel.Cały pobyt udany na 100%.Gorąco polecam.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tezsiewypowiem ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    4 różne baseny, pokoje cudne, jedzenie rewelacyjne, obsługa bombowa. Nikt mie miał "zemsty faraona" :) Dodam tylko że byliśmy w lutym'12 Można się zrelaksować. Gorąco polecam - i co barrrrdzo ważne - przewodnik i rezydent -rodowici egipcjanie,a mówią pięknie po polsku - to ewenement !!!!!! Pokaż »

    2012-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    mona124 ocenił hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam Wszystkim ten hotel. Pokoje czyste, smaczne jedzenie, obsługa bardzo miła. Poraz pierwszy mi się zdarza, że jeszcze raz poleciałabym w to samo miejsce. Poznaliśmy kilka osób, które były już 4 czy 5 raz w Egipcie w 5* hotelu i twierdziły, że ten jest najlepszy. W hotelu pracuje polka, która przydzielała nam pokój, pytała czy mamy jakieś życzenia co do pokoju, a jeśli bedziemy mieli jakieś problemy, to żeby jej zgłaszać, ale na szczęście nie było zadnych problemów. Na wczasach byliśmy z 1,5 roczną córeczką, problemów żołądkowych ja i dziecko nie miałyśmy, tylko mąż, ale on nawet w Grecji miał. Na terenie hotelu czyściutko, plaża też czysta. O leżaki nawet zabardzo nie trzeba było walczyć, chyba że chciało się miejscówkę w pierwszym rzędzie od morza, to trzeba było zajmować ok 6 rano, a tak to bez problemów. Nie polecam tylko biura i rezydentów alfa star nie kompetentni, nic nie wiedzą! Pokaż »

    2012-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny