Hotel Dolcestate Village Campofelice di Rocella ****

Dolcestate Village

Ocena hotelu (11 opinii)

4.8
  • Położenie
    3.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 3.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 1.6
    • Atrakcje w okolicy 2.4
    • Komunikacja 2.5
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 5.3
    • Czystość 5.5
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    4.7
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 3.7
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.2
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    Marceli ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Z pobytu w hotelu Dolcestate jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel przede wszystkim jest przepiękny i kameralny. Wspaniała architektura, piekna zieleń, 2 baseny, zacienione tarasy z kanapami, ukwiecone patia. Ładne pokoje (z lodóweczką, suszarką, mydłami) i duzym tarasem. Bardzo czysto, ręczniki każdego dnia zmieniane. Obsługa uprzejma i chętna do pomocy. Wspaniale było spotkać panią menedżer p. Hanne, Profesjonalizm i kompetencja. Jedzenie w formie bufetu, duzy wybór, kuchnia b. smaczna i urozmaicona. Ponieważ hotel jest kameralny to i kuchnia wysmakowana. Cudna cisza i spokój, animatorzy pomysłowi, uprzejmi, ale nie narzucający się. Wypoczynek pierwsza klasa! Jedynym minusem był chyba dojazd, słabo oznakowany. Bardzo serdecznie wszystkim polecam ;-)) Pokaż »

    2013-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Olha ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam DolceState wszystkim , którzy cenią sobie wypoczynek w miłej, nieskrępowanej i kameralnej atmosferze. Hotel jest bardzo profesjonalnie zarządzany, Pani Manager dba o gości i zawsze są oni priorytetem.FANTASTYCZNA i ujmująca obsługa, kuchnia na najlepszym poziomie ( pomijam śniadania, choć jedynym manjamentem był brak różnorodności). Proszę sie nie zniechęcać położeniem hotelu, które wbrew pozorom nie jest takie złe. Do najbliższej miejscowości bus hotelowy 3 EURO w obie strony, do Palermo 8 EURO, miejsca można zarezerwowac na recepcji. Plaża ok, zespół animacyjny bardzo pomysłowy i co warto docenić - animatorzy nie narzucają się. Dziękujemy za wspaniałe wakacje, aż strach pomyśleć, że jutro w biurze kawy nie poda Pan Salvadore :-) i pozdrawiamy przemiłe rezydentki ITAKI oraz Panią Ewę, przewodniczkę, która odkrywa uroki ( i zaginione trampki :-)) Sycylii podczas wycieczek fakultatywnych!WARTO! Pokaż »

    2012-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Góral ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam Właśnie wróciłem z żoną z tego hotelu, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu, hotel bardzo ładny i czysty...pokoje sprzątane codziennie z wymianą ręczników. Obsługa bardzo miła i uśmiechnieta, jest też polka która tam pracuje, często bywa na recepcji także można się coś dowiedzieć w trudniejszych sprawach. Hotel położony na odludziu, brak sklepu, także zakupy można zrobić 3-4 km od hotelu.... w recepcji zamawiamy dzień wcześniej miejscówkę w busie które kursują do campofelice di roccella lub Cefalu.. gdzie można zrobić sobie zakupy. W pokojach mamy lodówkę ale jest info że nie można kupować poza hotelem ale nikt tego nie przestrzega i kupujemy na co mamy chęć. Sniadania i obiad w formie bufetu także można się najeść oporowo przy HB-l menu zróżnicowane, ale nam bardzao smakowało....ale była babcia emerytka z polski co mówiła że pomodory zielone!!! a druga taż po fachu że nie ma widecla do pomidorów nakładania......ale wariaty są wszędzie. Dla nas obsługa i jedzenie super smaczne. Super baseny, plaża mizerna kamienie i panorama dookoła jakieś baraki - mi się nie podobało. grzesiek115@vp.pl Pokaż »

    2012-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.0

    groksana ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.6
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel położony na uboczu , sporo zieleni , czysto, nie polecam chcącym samodzielnie zwiedzać , przystanek kolejowy daleko, autobusowego brak , pozostaje, tym, którzy nie lubia wycieczek fakultatywnych, wypożyczyc samochód lub skorzystać z busów hotelowych, pokoje ok chyba ,że mamy pecha i trafimy na taki , którego balkon wychodzi na ścianę lub patio ( prawdopodobnie sa tańsze ale o tym nasze biuo nie informowało) , posiłki smaczne ale mało zróżnicowane , obsługa sympatyczna Pokaż »

    2012-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.6

    Małgosia ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Razem z rodziną spędziłam w tym hotelu tydzień i byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel kameralny z miłą i sympatyczną obsługą i smacznym jedzeniem. Pokoje czyste, sprzątane codziennie i dobrze wyposażone. Basen hotelowy duży i czysty i nigdy nie było problemu ze znalezieniem miejsca. Codziennie odbywają się animacje i mini klub dla dzieci. Hotel dysponuje własną, kamienisto piaszczystą plażą, na której zawsze można liczyć na leżaczek i parasol. Jedynym mankamentem może być położenie hotelu. Brak w najbliższej okolicy sklepów, w których można się zaopatrzyć chociażby w napoje nieco taniej niż w hotelu. Najbliższe miasteczko znajduje się ok 4 km od hotelu. Jednak hotel warty jest polecenia. Pokaż »

    2011-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Michał ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam, hotel bardzo przyjemny ale jednak z mankamentami. Plusy to: zdecydowanie sam hotel-jego architektura i nastrój, jedzenie, kameralność, ładne pokoje, obsługa. Minusy: położenie-brak jakichkolwiek sklepów, barów poza hotelem oraz bardzo nieprzyjemny smród wydobywający się chyba z kanalizacji/szamba w pokojach przy basenie. Razem ze znajomymi niestety musieliśmy mieć non stop zamknięte okna i drzwi balkonowe mimo, że chętnie spędziłoby się parę chwil na tarasie... Oprócz tego (czego nawet nie zgłaszaliśmy) hotel jest b klimatyczny, kameralny, sympatyczny i mogę go polecić. Jedzenie pyszne, chociaż obiadokolacje wg mnie trochę za późno bo od 19:30 do 21:00. Generalnie jednak polecam i pojechałbym tam jeszcze raz ale nie wziął pokoju od strony basenu ze względu na zapach ;-) Pokaż »

    2011-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    Paulina237 ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    niedawno wróciłam z hotelu Dolcestate i jestem nim zachwycona !! pokoje duże ,codziennie starannie sprzątane dobrze wyposażone , pracownicy hotelu przemili ,zabawni i pomocni :):)))) do plaży 5 min spacerkiem.Jedzenie przepyszne . Na 100% tam wrócę (może nawet za rok) ale tym razem nie na tydzień(bo to zdecydowanie za krótko) tylko na 2 tyg :)) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2011-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (10) / Nie (0)
  • 5.0

    pawcio kwałek ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel lajtowy, pogoda w deche, jedzonko prima,do Cefalu blisko;)- trza tylko pamietac ze sierpien to miasiac wakacji włochów i ciezko wtedy jakis inny jezyk uslyszec;))))

    2010-09-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.2

    Katarzyna Nowak ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo dobry hotel. Czysto, przestronnie, wyśmienite jedzenie. Dobra obsługa.

    2010-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Milena Solecka ocenił hotel Dolcestate Village

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    HOTEL WARTY POLECENIA.HOTEL PRZEPIEKNY CZYSTY ZADBANY UWAZAM ZE NIE MOGE NIC ZLEGO NAPISAC OBSLUGA BARDZO MILA ,JEDZENIE WYKWINTNE BARDZO SMACZNE I LADNIE PODANE,BLISKO DO PLARZY,WIELE PIEKNYCH MIEJSC DO ZWIEDZENIA BARDZO MILO SPEDZILISMY TAM WAKACJE ALE TYLKO TYDZIEN POLECAM 2 TYGODNIE,JESLI CHODZI O SYCYLIE TO TYLKO TEN HOTEL.! Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny