Hotel Golden Beach Złote Piaski ****

Golden Beach

Ocena hotelu (27 opinii)

4.6
  • Położenie
    4.3
    • Odległość od plaży / stoku 3.6
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 4.0
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    4.8
    • Ilość i dostępność 4.9
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.4
    • Basen 4.4
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 4.1
    • Sport 4.3
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    4.7

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.9

    katka87 ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Pokoje: Duże, sprzątane prawie codziennie. W naszym niestety znalazła się pleśń/grzyb na wannie. Pokoju (mimo kilku prób) nie można było zmienić (codziennie na recepcji słyszeliśmy, że może jutro o określonej godzinie będzie to możliwe). Jedzenie: Dużo aczkolwiek mało urozmaicone. Zdarzało się, że przykładowo na obiad było coś na kształt mielonego po czym na kolacje były te same mielone z dziurą w środku - szynka, ser. Jedzenie było dosyć monotonne ale w miarę dobre w smaku. Przekąski to pizza (2dni z rzędu pizza) i hot dogi. Pod koniec pobytu jedzenie niestety zimne. Napoje były bardzo słodkie jak na fantę, spirte i colę. Piwo dosyć słabe ale nie było najgorsze. Minusem był fakt, że kelnerzy czasami nie zapytawszy brali talerze ze stołu. Zdarzyło mi się wrócić do stołu ze sztućcami ale niestety już nie było mojego posiłku. Obsługa: Bardzo sympatyczna i miła. Nie było problemów z poproszeniem o cokolwiek. Hotel: Duży i niestety już stary. Pokoje z parzystymi numerami zdecydowanie ładniejsze, bo nowsze. W hotelu nie obowiązują napiwki. Lepiej jest wymienić pieniądze w kantorze na dole po lewej obok lodów i naleśników (korzystniejsza wymiana). Plaża: Piaszczysta i ładna. Nie są potrzebne leżaki (z all na plaży korzystało bardzo mało osób) większość ludzi preferowała ręczniki. Było (23.08.-6.09) sporo meduz, które skutecznie uprzykrzały życie. Zejście do plaży po schodach co jest sporym utrudnieniem dla osób starszych i dzieci. W ogóle cały hotel kojarzy się raczej ze schodami których jest tam naprawdę sporo z racji tego, że jest to spory obiekt. Zdecydowanie nie polecam rezydentki z Prima Holiday (pani jest również rezydentką dla Wygoda Travel). Nie chciała zrobić nic w sprawie zmiany pokoju, nie przyjechała po nas na lotnisko,nie potrafiła udzielić ani jednej odpowiedzi na wprost zadane pytanie. Jedyne co zrobiła to przyjechała na lotnisko w dniu odlotu podając informacje, że otwarte zostaną bramki 14,15,16. Otwarte zostały tylko 15 i 16... Pokaż »

    2013-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Janusz ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia, ale oczywiście można znaleźć parę mankamentów. Hotel umiejscowiony na lekkim wzniesieniu przez co roztacza się piękny widok na morze ze stołówki jak i części pokoi. Jest oczywiście ale trzeba się przyzwyczaić do wszechobecnych schodów. Same pokoje czyste, przestronne, codziennie sprzątane, klima bez zarzutu. Basen czysty ale za mały na tak duży hotel. Jedzenie smaczne i dużo, mięso podawane w różnej formie smakowało tak samo ;) da się przeżyć. Obsługa hotelu bez zarzutu zawsze uśmiechnięta i pomocna. Na plażę po schodach uff, ale po ich pokonaniu można wypocząć na ładnej, piaszczystej i raczej czystej plaży. Podsumowując Bułgaria jak i hotel to miejsca godne polecenia, ja jak i moja rodzina wróciliśmy zadowoleni. Pozdrawiam Janusz Pokaż »

    2013-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    gaga22 ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Na wakacjach W hotelu Golden Beach było super.Prawie całe dnie pływałam w basenach. Na posiłkach ja i moja rodzina nie wiedzieliśmy co wybrać , bo potraw było mnóstwo. Wieczorami animacje , dosyć fajne ,ale to zależy od ich języka. W barach i w restauracji świetna obsługa, która zawsze była miła, spokojna, itd.Co prawda zejście na plaże niezbyt super , długie schody i czasami smród szamba , ale dało się przejść. W pokojach czysto i ładnie. Te pokoje były ogromne. Łazienki równie duże , ale zamiast kabiny prysznicowej jest wanna, duża wanna.Sprzątaczki były codziennie. W pokojach klimatyzacja. W basenach czysta woda. W barach różnorodność alkoholi jak i napojów dla dzieci i młodzieży. Dla wersji ale inkluziwe ( olin kluzif) wygodne gumowe opaski . Na recepcji chłodno co było świetne przy temperaturze 46 stopni C.Polecam wakacje w Golden Beachu W Bułgarii.Cała moje rodzina jest zachwycona. Pokaż »

    2012-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Bożena Krzysztof Kosińska ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak najbardziej polecamy czysty ,schludny,co dziennie sprzątane pokoje - wymiana ręczników-prześcieradeł -obsługa bardzo miła w większości potrafiąca porozumiewiać się w języku polskim, kuchnia różnorodna i smaczna choć drażniła nas ich jedna przyprawa ziołowa którą dodają prawie do waszystkiego"nie pamiętam nazwy " bardzo sympatyczy kucharz który smaży tam naleśniki,jak się okazało to nasz ziomal z polski pan Darek,zawsze służył pomocą.Bardzo dużo serwują owoców-lodów-ciast, drinkbary bez zarzutów.Hotel i obsługa same plusy.ZAś minusy dla animacji zero po polsku wszystko robione pod turystów z Niemiec animacja dla dzieci równierz po niemiecku może my tak trafiliśmy ale od 24.08-07.09.2012 nie słychać było żadnej animacji po polsku tylko po niemiecku nawt muza leciała prawie tylko niemiecka, choć w tym czasie było sporo rodzin z dziećmi z Polski,Tak że dla par ale bez dzieci to raj do wypoczynku. Dla rodzin z dziećmi to trudno polecić chyba że coś zrobią z animacją dla dzieci równierz z polski,ale ogóna nasza ocena to 6+ my wypoczeliśmy. Pokaż »

    2012-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    Iga ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.6
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Nie polecam dla rodzin z dziećmi, jedyne co kojarzy mi się z tym hotelem to schody, schody, schody, do pokoju, do basenu, na plażę, owszem była winda w hotelu, ale do basenu trzeba było zejść po schodach, były zjazdy dla wózków, ale takie prowizoryczne że kółka się na nich nie mieściły i w rezultacie łatwiej było przenieść wózek niż po tym czymś zjechać. A jeżeli chodzi o windę - porażka - winda malutka mieszcząca najwyżej 4-5 osób, także gdy nasza trzyosobowa rodzina (z dzieckiem w wózku) wsiedliśmy to właściwie już nikt się nie mieścił, raz stałam przy windzie 15 min. bo za każdym razem gdy już zjechała na moje piętro była załadowana. Jedzenie kiepskie - codziennie to samo, alkohole kiepskie, obsługa w restauracji - szkoda słów zanim zebrała brudne naczynia po poprzednich gościach to my już zdążyliśmy zjeść i oczywiście o wytarciu stołu nie było mowy trzeba było sobie samemu wytrzeć, ze sprzątaniem w pokojach w miarę - chociaż jednego dnia gdy weszła do naszego pokoju sprzątaczka i zobaczyła że jesteśmy stwierdziła że opróżni tylko kosze na śmieci. Basen niewielki, żeby leżeć na leżaku przy basenie trzeba było wstać o 6.00 rano żeby sobie zająć. Na plażę szło się po schodach - zejście z wózkiem z dzieckiem nie było aż tak kłopotliwe za to wchodzenie już nie było takie przyjemne. Ogólnie ja nie jestem zadowolona z wyboru tego hotelu. Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.2

    czeslawek ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Wróciłem właśnie z tego hotelu : nie polecam osobom z dziećmi - na plażę trzeba zejść po około 120 schodach i tyleż samo wyjść, all na plaży prymitywny, a materace do leżaków płatne, w hotelu ciasny basen zewnętrzny, wewnętrzny z zimną wodą, posiłki bez urozmaicenia, owoce najgorszej klasy,animacje tylko po niemiecku!!!, obsługa miła ale niechlujna, masła brak lub zjełczałe, cuchnące na 5 m, na basenie tak ciasno, że nie daj Boże jeśli obok rozłoży się palacz to tragedia dla wszystkich w około, klima działa tylko do 7 piętra, windy małe, ciasne, wolne a temperatura wewnątrz nich dochodzi do około 35 stopni. Dla osób starszych nie polecam, ciągły hałas na basenie, schody na plażę,internet płatny 8lv za godzinę, ale UWAGA podaję hasło do logowania się mając swój laptop "gb12gb34gb567"na sieć goldenbeach1. Ciekawe, czy ktoś podziękuję!!! Nie polecam tego hotelu nikomu, a za te pieniądze można znaleźć hotel w pierwszej linii brzegowej w super warunkach. 2,5 gwiazdki to max dla tego hotelu. Pokaż »

    2012-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Anna Adamska ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel położony jest w bardzo fajnym miejscu, blisko do głównej promenady, przepiękna plaża i widoki. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Rewelacyjne animacje.

    2012-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    jaro2509 ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam .Jest super. Morze , promenada , słońce i oczywiście jedzenie .W opcji All. każdy znajdzie coś dla siebie i dla dzieci .Pozdrawiamp.Marcina i t....., dzięki którym te wakacje były udane.

    2012-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    proda ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Pokoje i jedzenie w porządku, baseny - 3 w tym jeden kryty (latem chłodna woda - super). Po 21 w barach nie ma LODU !!! Gorąco a pić się chce. Ogólnie nad barami widać brak nadzoru, wszystko jest jakieś takie słabe (ludzie w mokrych gaciach siadają na wyściełane krzesła w restauracji i nikt nie reaguje. Najgorsze są animacje, słabiutkie i po niemiecku (jest polski animator z Triady)- tylko dla dzieci. No i droga do morza - to 95 schodów i ok. 200 m słabej drogi. 20 lewa (ok.40 zł) za leżaki i parasol. Za takie pieniądze w Turcji jest standard o klasę lepszy - polecam tam hotel Saritas. No i wymiana pieniędzy, w jedynym banku (kolejki) lub w hotelu, w kantorach oszukują w biały dzień (wypłaca ile chce i nic na to nie poradzisz policja nie reaguje. Pokaż »

    2011-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.2

    gawron ocenił hotel Golden Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Średni pobyt , klima mało wydajna , mimo pracy non sto temperatura w pokoju 25 st , wyżywienie średenie , oferta wszystko w cenie - posiłki barowe bez ekstrasów ( owoce morza , ryby ) . Oferta w barze przy basenie ( malutkim ) ciastka na wagę , napoje i pizza mrożona odgrzewana na oczach gości w piecu , brrrrrr.Duzy hotel a tylko 2 malutkie windy , czas oczekiwania na zjazd z 8 piętra 5-10 minut .Obsługa podczas wymeldowania naciąga na zniszczone prześcieradła i ręczniki ( mają poplamione dyżurne i staraja się wmnówić iż to wina gościa .Do plaży 100 schodów , basen mały i okropnie popołudniami zanieczyszczony olejkami do opalania .Walka o leżeki ale o 7-8 rano !!!!!! Brak animacji z ekko holiday dla dzieci !! Plusy - cicho i spokojnie , plaża szeroka i czysta . Hotelu nie polecam , większośc odpoczywających rodaków miała sporo spraw do Pani rezydentki . Pokaż »

    2011-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny