Hotel Hor Palace Hurghada ***

Hor Palace

Ocena hotelu (14 opinii)

4.1
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    3.6
    • Wielkość 3.9
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.1
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.7
    • Ilość i dostępność 3.7
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 2.9
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    3.9
    • Basen 4.3
    • Udogodnienia dla dzieci 3.3
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 3.6
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.2

    Miu Miu ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel dla mało wymagających. Lata świetności ma za sobą. Pokoje stare, w łazience grzyb, za to sprzątany był codziennie. Dużym plusem jest położenie przy głownej ulicy ze sklepikami i klubami. Hotel posiada dużą piękną plażę z łagodnym zejściem do morza. Przy plaży możliowść wykupienia wycieczek oraz szkoła windsurfigu. Wyżywienie oferowane przez hotel było średnie. Mały wybór potraw, smak czasami pozostawiał wiele do życzenia. Piwo i inne napoje serwowane w mikroskopijnych kubeczkach. Ogólnie jeden tydzień można spokojnie przeżyć. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    zdzisław kucharski ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel dla nie wymagajacych Obsługa miła ,choć stosują chamski chwyt przy zakwaterowaniu.Daja klucze do nory ,i z góry wiedzą ze jest nie do przyjęcia , zamiana pokoju to min 10 dolców.Jest to nagminne więc proszę się na to przygotować.Goście to 70% rosjan, 20% arabów,a 10% to pozostali. Basen płyciutki,i mały.Bardzo ładna plaża.Opcja ALL skromna.Alkohole i napoje podają w małych jednorazowych kubkach.,o szklankę trzeba specjalnie poprosić.Przy kolacji wino też chcą w nich podawać,dopiero po interwencji podali w kieliszku.Animacji zero ,chyba że w dyskotece obok (należy do hotelu),oczywiście tam trzeba juz za wszystko płacić.Ogród duży ,ale w połowie zaniedbany,no i oczywiście zapach tego czym go podlewaja.Mimo to da się tam spędzić 2 tygodnie. Pokaż »

    2010-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    tulipanna ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel jest w porzadku, jakosc-cena optymalna. Plaza blisko, trzeba przejsc przez ogrod, ktory troche wonie Hrughada, ale to jej urok ;) Nad basenem tez przyjemnie. I przy basenie i na plazy jest bar,ktory obsluguja bardzo sympatyczni panowie, no i jest Pan z wielbladem Feliksem (najfajniejszy :) Pan, nie Feliks ;)). Najgorzej oceniam jedzenie, malo urozmaicone, ale nie takie zle. Gdyby nie bylo ciagle to samo, to mozna stwierdzic, ze smaczne. Po tygodniu lekko ma sie dosc. No i klimatyzacja, fajna sprawa ;) troche glosna, ale daje rade. Ogolnie jakosc-cena jeszcze raz JAK NAJBARDZIEJ :) Pokaż »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Agnieszka ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Ogólnie hotel w porządku, klimatyzacja rzeczywiście chodzi jak traktor ale ja zaopatrzyłam się w stopery więc spoko, pokój dostaliśmy ładny (dodatkowe 20$ :) łazienka też w porządku, bardzo cicho i spokojnie w hotelu, obsługa rewelacyjna, animacje to różne pokazy (african show, taniec brzucha itp.) zawsze o 22.30 w Garden Caffe. Basen trochę mały ale wybrałam ten hotel ze względu na plaże, która jest duża i piękna. Przy plaży resztki rafy na ktorej można posnurkować (ja spotkałam rybke nemo :). Jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, śniadania (7.00 - 10.00): omlety, sałatki warzywne, ser biały i żółty, jeden rodzaj wędliny (wygląda jak polska mortadela), naleśniki, różne rodzaje pieczywa, jest nawet masło, Obiad (13.00 - 14.30): spagetii, zupa (mnie smakował rosół), ryba rekina(bardzo dobre), kurczak (skrzydło z piersią), ziemniaki zapiekane, ryż, makaron, sos z mięsem, sałatki warzywne oraz ciastka, jeden rodzaj owoców (czasami był to arbuz, melon, figi). Obiadokolacja (19.30 - 21.00): ten sam zestaw co na obiad dodatkowo przeróżne rodzaje ciasta - pyszności. Pozdrowienia dla Gosi i Rafała :) Pokaż »

    2010-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.9

    Tomek Rogalski ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.7
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel położony w centrum miasta. Okolica głośna aczkolwiek będąc na terenie hotelu w ogóle odgłosów miasta nie słychać. Hotel położony przy plaży jednak dojście zajmuje ok 3-4 min. Leżaki itp na plaży i na basenie gratis. Miły Arab prowadzi na plaży grę w siatkówkę. Jedzenia dużo, jakoś 4-. W pokoju klimatyzacja, TV, lodówka. Standard jak w rodzimych hotelach FWP. Osobiście nie mam do hotelu żadnych zastrzeżeń. Polecam szczególnie tym, którzy w przystępnej cenie chcą poznać ten uroczy kraj oraz chcą połączyć życie nocne ze spokojnym wypoczynkiem w ciągu dnia. Pokaż »

    2010-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.4

    bawicz ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Standard 3* słabą stroną hotelu są łazienki,W pokojach wysłużone meble.Plusem jest długa plaża i łagodne zejście do wody. Polecam dla rodzin z małymi dziećmi. Obok znajdował się hotel 4* Sultan Beach. Może miał ładniejsze pokoje i lepsze wyżywienie,ale nie wybrałabym go, ze względu na brak dojścia do otwartego morza.Ponieważ hotel ma krotką linię brzegową,zrobiono wewnątrz terenu jakąś pseudo zatokę udającą plażę. Pokaż »

    2010-03-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Karolina ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy w tym hotelu w pierwszej połowie sierpnia 2009 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa super, zaprzyjaźniliśmy się z dwoma barmanami, spotkaliśmy się z nimi po ich pracy na mieście i na dyskotekach. Midu i Coco super ludzie! Pokoje adekwatne do ilości gwiazdek, klimatyzacja głośna, kiepsko posprzątane, ale przecież w pokoju tylko się śpi. Plaża super, piaszczysta, dużo leżaków, parosoli wszystko bezpłatne. Woda czyściutka. Jedzenie jak dla mnie monotonne, dla mojego pana bardzo smaczne. Drinki pyszne...zwłaszcza jak się z nimi zaprzyjażni. GORĄCO POLECAM!!! Pokaż »

    2009-12-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    Kuba ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo ładny, zielony, kameralny. Miła i sprawna obsługa. Pokoje w standardzie adekwatnym do ceny, ale jak dla nas było ok. Przecież nie jadę do Egiptu spędzić urlop w pokoju hotelowym. Basen duży, dużo leżaków i przede wszystkim czysta woda. Plaża, jak na hotel w centrum, duża, szeroka i zadbana. Jedyne czego brak to rafy przy plaży. Jedyny mankament to bardzo monotonne śniadania. Choć jedzenie bardzo smaczne, a kolacje bogate i różnorodne. Polecam każdemu kto ceni sobie miły wypoczynek w spokojnej atmosferze i nie potrzebuje do tego złoconych klamek. Ogólnie cena adekwatna do warunków, a hotel jest stale odnawiany więc pewnie nie dalej jak za rok będzie jak nowy. Pokaż »

    2009-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    danuta biernat ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bardzo miłe wspomnienia. bardzo podobało mi się to,że na kolację obowiązywał strój wieczorowy co w niektórych hotelach nie przywiązuje się do tego uwagi. ogólnie super wakacje.

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.3

    malgorzata_60 ocenił hotel Hor Palace

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.4
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel położony w nowszej części Hurghady, miła spacerowa okolica. Jest dość ładny, aczkolwiek wymaga remontu. Pokoje fajne ale meble nadają się do wymiany, nie są już w najlepszym stanie. Duży ogród i spory basen to zapewne atut tego hotelu. Piaszczysta, duża, ładna plaża. Obsługa bardzo miła a szczególnie szef restauracji :) zawsze miałam rezerwację na stolik :) Jedzenie donoszone gdy tylko się kończyło. Co do czystości to pokoje pozostawiały wiele do życzenia. Nasz sprzątający Hamada niewiele się wysilał. Trzeba mu było pokazywać palcem gdzie ma zamiatać. Łazienka to niekończąca się historia. Począwszy od walających się wszędzie włosów po ciągle zatykający się prysznic. Nie było jednak tak najgorzej. Ogólnie mam miłe wrażenia po pobycie w tym hotelu lecz nie polecam go wymagającym osobą. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (16) »

    2009-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny